Προς το περιεχόμενο

Μητρική για overclock

dasmanos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω τον i7700k και μητρική την asrock z270 k4 gaming.
Έχω σκοπό να την αλλάξω. Έχετε να προτείνετε κάποια με σκοπό να κάνω και ένα καλό overclock?
Ευχαριστώ

(Δεν ξέρω εάν έχετε κάποια εμπειρία σχετικά με την συγκεκριμένη μητρική που έχω.στο θέμα του overclock)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, dasmanos13 είπε

Καλησπέρα. Έχω τον i7700k και μητρική την asrock z270 k4 gaming.
Έχω σκοπό να την αλλάξω. Έχετε να προτείνετε κάποια με σκοπό να κάνω και ένα καλό overclock?
Ευχαριστώ

(Δεν ξέρω εάν έχετε κάποια εμπειρία σχετικά με την συγκεκριμένη μητρική που έχω.στο θέμα του overclock)

Καλησπέρα,

μια χαρά είναι αυτή, δεν έχει νόημα να την αλλάξεις. Πεταμένα λεφτά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ο μόνος λόγος που θα ήθελα να την αλλάξω  είναι γιατί προσπαθώ να δουλέψω τον 7700k στ α4,8mhz και βλέπω ότι δεν είναι stable ακόμα και με 1,38 vcore.

28 λεπτά πριν, dasmanos13 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ο μόνος λόγος που θα ήθελα να την αλλάξω  είναι γιατί προσπαθώ να δουλέψω τον 7700k στ α4,8mhz και βλέπω ότι δεν είναι stable ακόμα και με 1,38 vcore.

1ον) εισαι σιγουρος  για  τις ρυθμισεις σου για OC  100% 

2ον)βεβαια πιθανον  να  επεσες σε μπανανα κομματι η μπορει να θελει και αλλο ρευμα για να ανεβει εκει

εδω ο φιλος  παιζει στα 5.0 με την pro 4 τον 7700κ του που ειναι και  αρκετα κατω  δυναμικοτητας μητρικη της asrock σε σχεση με σενα

https://hwbot.org/submission/3532838_bigbadbilly87_cinebench___r15_core_i7_7700k_1102_cb

https://hwbot.org/submission/3532805_bigbadbilly87_hwbot_x265_benchmark___1080p_core_i7_7700k_39.62_fps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...