stefwow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Υπάρχει το εξής πρόβλημα, έχω ενα msi gp73 leopard laptop . Ενώ μ,εχρι τώρα όλα λειτουργούσαν κανονικά, ξαφνικά υπάρχει αδυναμία να παίξει κάποιο βιντεο ονλαιν, μπαίνω στο youtube και απλά δείχνει μόνιμα να φορτώνει. Έκανα φορματ. Όλα από την αρχή, και πάλι δεν παίζει . Τι μπορεί να φταίει, και τι θα μπορούσα να κάνω. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασες με διάφορους browsers ή μόνο με έναν και τι λειτουργικό είχες-έχεις; Drivers φαντάζομαι ότι έβαλες για όλα μετά το format και στη διαχείριση εργασιών δεν έχει άγνωστες συσκευές.
stefwow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασα και πριν και μετά Firefox / Chrome / Edge , και είναι πλήρως εγκατεστημένι όλοι οι drivers . Από λειτουργικό έχω windows 10
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Να θεωρήσω ότι από ταχύτητες internet είσαι εντάξει, έτσι; Κάνε ένα test στο www.speedtest.net Flash player έστησες για firefox; Αν έβαλες τίποτα περίεργα addons απενεργοποίησε τα και δοκίμασε πάλι. Με κανένα app από το store των 10 για yt όπως το awesome youtube είδες αν παίζουν τα βίντεο; Μήπως έβαλες κανένα firewall ή Internet security; Δοκίμασε προσωρινά να τα απενεργοποιήσεις αν έβαλες. Μήπως έχεις vpn; Αν συνδέεσαι ασύρματα δοκίμασε και με καλώδιο ethernet. Στην τελική, μετέφερε το λάπτοπ κοντά στο router αν είναι μακριά από εκεί που το έχεις. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ασύρματου προσαρμογέα και βάλε χειροκίνητα dns τα 1.1.1.1 και 1.0.0.1 σε πρωτεύων και δευτερεύων. Αποσυνδέσου και ξανασυνδέσου. Επανέλαβε με dns 8.8.8.8 και 8.8.4.4
stefwow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ. Ταχύτητα είμαι πολύ καλά. Θα δοκιμάσω τώρα τα υπόλοιπα, firewall κλπ. και θα σε ενημερώσω. Μου φάνηκε πολυ περίεργο, γιατί έπαιζε κανονικά μέχρι τώρα. Δοκίμασα όλα τα παραπάνω, δεν λειτουργεί με τίποτα. Στο app, ναι μεν ακούγεται ήχος αλλά έχει πράσινη οθόνη το βίντεο. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από stefwow
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Το πράσινο συνήθως σημαίνει πρόβλημα με την vga, πιθανόν drivers. Κατέβασε τους drivers από την msi (ανάλογα αν έχεις nvidia ή msi ή και τους δύο αν είναι dual graphics) και ξαναδοκίμασε.. https://www.msi.com/Laptop/support/GP73-Leopard-8RE#down-driver&Win10 64
stefwow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα. Λύθηκε , με ενημέρωση και τ ν δύο drivers των καρτών γραφικών. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα