cumulus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Είχα 50 άρα σύνδεση ΟΤΕ χωρίς κανένα πρόβλημα για 2 χρόνια.12/12 ζητάω αναβάθμιση σε 200αρα βασικά για το upload και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Απουνδέσεις στην αρχή 1-2 μέσα στην ημέρα χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία. Μεταξύ 23-25 οι αποσυνδεσεις γίνονται σχεδόν κάθε μισή ώρα. 26/12 παίρνω τηλ το 13888 και δηλώνω βλάβη.29/12 μου έρχεται SMS ότι ξεκινάνε να βλέπουν το πρόβλημα.31/12 22.30 !!! το βράδυ μου έρχεται νέο sms ότι η προσπάθεια αποκατάστασης συνεχίζεται (παραμονή πρωτοχρονιάς στις 22.30 με θυμήθηκαν). Καλω το 1388 στις 4/1 και ακουω το μηνυμα οτι η εκτιμωμενη ημερομηνια επιλυσης ειναι στις 9/1.Ακολουθει καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Καλω ξανα χθες και η ημερομηνια εχει μεταφερθει στις 10/1. Να τονίσω ότι στον ενδιάμεσο διάστημα μεταξύ 1/1 -3/1 Η σύνδεση δεν έπεσε ουτε μια φορά και ξαφνικά μετά από 3/1 ξανάρχισαν. Πρόβλημα δεν έχω προβλημα με το ίντερνετ γιατι εχω το speedport πάνω σε vigor router μαζί με γραμμή της forthnet οπότε μόλις πέσει του ΟΤΕ έχω της forthnet αλλά μου τη δίνει η κοροϊδία και οτι πληρωνουμε παγιο σχεδον 30% ακριβοτερο για καλυτερη εξυπηρετηση και αντι αυτου μας κοροιδευουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα