Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Μόλις συνδέσω 2η οθόνη στο laptop ανεβαίνει απότομα η χρήση cpu για τον windows explorer και αρχίζουν να δουλεύουν οι ανεμιστήρες και να κάνει θόρυβο.
  • Την οθόνη την συνδέω με αντάπτορα απο vga σε hdmi.
  • Παλιά δεν το έκανε, ξεκίνησε σήμερα.

image.png.5e3ef766efd1a6c0b72ca31d5e5ab6dd.png

• Το laptop είναι το MSI GP73 Leopard 8RD
  • Κάρτα γραφικών Nvidia 1050Ti
  • Επεξεργαστής: i78750H

Αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα συνδέεται με αυτό το πρόβλημα.

Δεν την παλεύω άλλο με τα προβλήματα με την κάρτα γραφικών. Πήρα αυτό το laptop υποτίθεται για να έχω υψηλή απροβλημάτιστη απόδοση και τα προβλήματα με την κάρτα γραφικών μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν ξέρω και πως να τα διορθώσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικα δεν θα πρεπε να δημιουργειται κανενα προβλημα , γιατι μια εξωτερικη οθονη ειναι παθητικη συσκευη.Δηλαδη απλα λαμβανει σηματα/δεδομενα και τα απεικονιζει.
Σκεφτομαι μηπως γαμιεται το adapter που της εχεις.Δοκιμασε καμμια αλλη οθονη αν σου βρισκεται με hdmi.

Δευτερον τα καινουργια φορητα εχουν ριξει ολες τις εξοδους στην ιντελ την καρτα.Τα διαχειριζεται ολα αυτα.Αρα η nvidia δεν εμπλεκεται πουθενα και καπου αλλου ειναι το προβλημα.
Για αυτο το δευτερο πηγαινε στην taskbar και βρες το εικονιδιο της nvidia , δεξι κλικ , και επελεξε "Nvidia Control Panel" και σε αυτο πηγαινε στο "Set Psyx Configuration".
Εκει δειχνει με ενα υποτυπωδες γραφικο , ποια καρτα διαχειριζεται τις εξοδους.Ριξε μια ματια και συ να δεις αν οντως η ιντελ διαχειριζεται την hdmi , αρα οτι στα σιγουρα η nvidia δεν παιζει ρολο σε οποιο προβλημα δημιουργειται με την υπαρξη εξωτερικης οθονης.

Δοκιμασε λοιπον αλλη οθονη χωρις adapter ή αλλο adapter στην τελικη , μηπως εκει ειναι το προβλημα.

Μπορει ναναι καποιο ασχετο προβλημα τελειως με τον windows explorer...κλεισε τον explorer και συνδεσε την οθονη...τι θα κανει?

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Όντως η intel διαχειρίζεται τις οθόνες.

image.png.5ae29c4390d6a20eede60ccb1d0a9ac0.png

Δεν έχω 2η οθόνη προς το παρόν αλλά για πολύ καιρό δούλευα με αυτή χωρίς πρόβλημα.

Restarts και της διεργασίας και του pc δοκίμασα γενικά.

Δημοσ.

Το συνέδεσα χθες το βράδυ στην tv με HDMI και δεν εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Σήμερα το πρωί στην ίδια οθόνη ξαναεμφανίστηκε.

Ο υπολογιστής έχει γίνει θορυβώδης, η διεργασία του explorer καταναλώνει μόνικα 25% cpu.

Δοκίμασα να κλείσω την διεργασία, απλά κλείνει και όταν την ξαναανοίξω συμβαίνει το ίδιο.

Καμιά ιδέα; Δεν γίνεται να το αφήσω έτσι.

Δημοσ.

Ε όχι καμιά λογική δεν το λέει αυτό.

Δεν είναι λογικό να ανεβάζει μια οθόνη την χρήση cpu. Κάποια ρύθμιση ή κάτι άλλο φταίει που σίγουρα φτιάχνεται.

Υπάρχει όμως μια εξέλιξη σήμερα: Στην 2η οθόνη είχα εικονίδια, όταν τα μετακίνησα στην οθόνη του laptop το πρόβλημα σταμάτησε.

Το ερώτημα βέβαια τι προκαλεί το πρόβλημα παραμένει, παρότι βρέθηκε τρόπος να σταματάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...