Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά. Τα φώτα σας παρακαλώ. Έβαλα πρόσφατα έναν 2700χ σε Β350 strix μητρική και "τρομάζω" λίγο απο τις θερμοκρασίες .

Χτες παίζοντας destiny 2 έφτασε 90+.

Λέω να αλλάξω το stock cooler και να περάσω σε υδρόψυξη. Ποιά η γνώμη σας; Τι θα αγοράζατε;

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα τσέκαρες τις θερμοκρασίες? Επίσης η ψυχτρα έχει κουμπώσει καλά πάνω στη μητρική? 

Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτομαι να την αλλάξω τη στοκ. Αν κι εμένα φτάνει μέχρι τους 75 βαθμούς ο θόρυβος είναι υψηλός. Σκέφτομαι για την arctic freezer 33 plus. 

Δημοσ.

Λογικά δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα. Μου φαίνεται τρελό νούμερο το 90αρι. Και συνήθως πράγματι αυτο φταίει γιατι ειναι λιγο ζόρι να βάλεις την μαμά ψύκτρα. Προσεξε πως θα βγαλεις την ψύκτρα γιατι κολλάει με το CPU πολύ εύκολα η πάστα η στοκ και θα κλαις κανά πινάκι. Άναψε το PC να ζεσταθεί λίγο και μετά κλείστο για να κάνεις την επέμβαση 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάνε ότι σου είπαν τα παιδιά. Eίναι αρκετή η Prism για τον 2700Χ. Ο μόνος λόγος για να την αλλάξεις είναι αν όντως σε ενοχλεί ο θόρυβος ή αν κάνεις overclock (που δεν αξίζει για 200-300MHz πάνω).

Δημοσ.

χίλια ευχαριστώ όλους . Αποστολή εξετελέσθη.

55 - 60 βαθμους μαξ στο παιχνιδι σημερα

Πήρα και μία πάστα arctic και όλα καλά!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ρε την παστούλα θαύματα που κάνει :rolleyes:

Απλα δεν ειχε προσαρμόσει την ψύκτρα σωστά και λογικά είχε βιδώσει τα 3/4 και η 4η άκρη καθόταν στον αέρα. Κλασσικό θέμα με τις stock ψυκτρες της AMD. Πέρα του ότι κολλάει απίστευτα πολύ η πάστα με το CPU και θελει ζόρι να ξεκολλήσει, δεν κουμπώνει εύκολα και στις 4 τρύπες. Ωστόσο λογικά τον ειρωνεύεσαι για την πάστα :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Απλα δεν ειχε προσαρμόσει την ψύκτρα σωστά και λογικά είχε βιδώσει τα 3/4 και η 4η άκρη καθόταν στον αέρα. Κλασσικό θέμα με τις stock ψυκτρες της AMD. Πέρα του ότι κολλάει απίστευτα πολύ η πάστα με το CPU και θελει ζόρι να ξεκολλήσει, δεν κουμπώνει εύκολα και στις 4 τρύπες. Ωστόσο λογικά τον ειρωνεύεσαι για την πάστα :P

Σωστά αυτό ήταν το θέμα. Δεν είχε εφαρμόσει καλά η ψύκτρα. Απλά δε πήγε το μυαλό μου καθόλου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Πλάκα κάνω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι κάτι, είναι κλασσικό φαινόμενο και δε το καταλαβαίνεις κιόλας εύκολα όταν εφαρμόζεις την ψύκτρα. Το έπαθα και εγώ με έναν 2600 αλλά επειδή είμαι ψείρας σε αυτά το είδα πριν περάσω τίποτα άλλο και το διόρθωσα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...