Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tsifotis είπε

Την ειδα την παρουσιαση της LG.  Δεν μου κολλαει.
LG σαν ακουσμα, στο μυαλο μου, φερνει hitech οθονες, Hz, μιλισεκοντ και τετοια δηλαδη καμια σχεση με Μπυρα, δηλαδη ποτηρια, καζανια, πετρα, ξυλο, μεζεδες. Δεν λεω οτι δεν φτιαχνει μεχρι και πλυντηρια, αλλα μιλαω για το ψυχολογικο.
Ισως αν το εκανε η Miele, κατι να μου ελεγε, ή εστω η krupps που τις εχω συνδεσει με κουζινα = τρωμε,πινουμε.

Κι εγώ όταν ακούω Samsung φαντάζομαι τηλεοράσεις, οθόνες και κινητά αλλά η Samsung είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πετρελαιοφόρων πλοίων (τανκερς) στον κόσμο. Όλοι αυτοί οι κολοσσοί έχουν πολύ diversified portfolio και δεν σημαίνει ότι ασχολούνται μόνο με μία δραστηριότητα.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, stryder said:

Θα πίνετε? η το αποτέλεσμα θα είναι σαν κάτουρο αλόγου ????    😛 

Χειρότερες από Amstel/Heineken/Mythos/Alfa/Fix είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν... 😛

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Χειρότερες από Amstel/Heineken/Mythos/Alfa/Fix είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν... 😛

Δεν ξέρω τι λες αλλά η Fix μου αρέσει πλέον (σε αντίθεση με το όταν πρωτο-ξανα-βγήκε).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Βεργίνα φτιάχνει; 

Αμα φτιάχνει το συζητάμε. 

Γιατι σαν την Βεργίνα... αλλη καμια!!! 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, Vassilis_24 said:

Δεν τη δοκιμάσατε να μας πείτε εντυπώσεις;

Εννοείς μπύρα που έβγαλε το μηχάνημα?

Σκέψου το σαν "κουζινομηχανή/μιξερ". Μπορεί να φτιάχνει τις κατηγορίες μπύρας που αναφέρθηκαν στο αρθρο αλλά οι συνταγές να είναι διαφορετικές, άρα η δοκιμή δεν θα είχε κάποιο νόημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Εννοείς μπύρα που έβγαλε το μηχάνημα?

Σκέψου το σαν "κουζινομηχανή/μιξερ". Μπορεί να φτιάχνει τις κατηγορίες μπύρας που αναφέρθηκαν στο αρθρο αλλά οι συνταγές να είναι διαφορετικές, άρα η δοκιμή δεν θα είχε κάποιο νόημα.

Αφού λέει ότι παίρνει συγκεκριμένες κάψουλες, οπότε σαν καφετιέρα θα'ναι, οπότε έχει νόημα να δοκιμάσεις αν αξίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Vassilis_24 said:

Αφού λέει ότι παίρνει συγκεκριμένες κάψουλες, οπότε σαν καφετιέρα θα'ναι, οπότε έχει νόημα να δοκιμάσεις αν αξίζει.

Θεογκαβίαση. :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...