Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

επειδη η συγκεκριμενη μπυρα σιγουρα ειναι απαστεριωτη ειναι 100000% καλυτερη απο οτι αλλο εχετε πιει απο το εμποριο. Οποτε μαλλον το συγκεκριμενο θα ... και σπερνει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsifotis είπε

Την ειδα την παρουσιαση της LG.  Δεν μου κολλαει.
LG σαν ακουσμα, στο μυαλο μου, φερνει hitech οθονες, Hz, μιλισεκοντ και τετοια δηλαδη καμια σχεση με Μπυρα, δηλαδη ποτηρια, καζανια, πετρα, ξυλο, μεζεδες. Δεν λεω οτι δεν φτιαχνει μεχρι και πλυντηρια, αλλα μιλαω για το ψυχολογικο.
Ισως αν το εκανε η Miele, κατι να μου ελεγε, ή εστω η krupps που τις εχω συνδεσει με κουζινα = τρωμε,πινουμε.

Άσχετο αλλα ...σαν τη Blizzard ένα πράμα... Σαν άκουσμα μου φέρνει πόρωση-κάψιμο, ποντίκι-πληκτρολόγιο, mega ΑΑΑ PC τίτλους, mmorpg, moba, rts, fps... Καμία σχέση με mobile gaming, δηλαδή 5 ίντσες οθόνη, γραφικά ps1,(πρέπει να βλέπω και το δαχτυλό μου), pay2play/win/easy,   φορτιστές κτλ... Δε λέω οτι δε φτιάχνει μέχρι και card games, αλλα μιλάω για το ψυχολογικό...

Δημοσ.

καλά σαν να φαντάζομαι πωλήτριες της lg στον ΑΒ να διαφημίζουν την μπυριέρα και κάψουλες με δοκιμαστικά σφηνάκια που θα είναι κλάσης ανώτερα απο αυτά που θα αγοράζεις κλασσικά 😛 αλλά anyway. πλάκα πλάκα αν είναι καλή η μπύρα που θα βγάζει ,οι κάψουλες είναι φτηνές και η συσκευή δεν κάνει μια περιουσία ίσως είναι καλή.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ThReSh είπε

Χειρότερες από Amstel/Heineken/Mythos/Alfa/Fix είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν... 😛

χαχαχα ισχύει φίλε, ευχαριστώ που σχολίασες :)

Δημοσ.

Οταν θα φτασουν 5-6 λιτρα τη βραδια το σκεφτομαι.. απ το να κουβαλαω τις ντουζινες απ το μαρκετ κσλυτερα να παιρνω μερικες καψουλες, αν συμφερουν φυσικα και αν πινονται

Δημοσ.
On 08/01/2019 at 11:53, ThReSh said:

Χειρότερες από Amstel/Heineken/Mythos/Alfa/Fix είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν... 😛

Ποία θεωρείς καλή μπύρα εσύ; 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, speedman_26 said:

Ποία θεωρείς καλή μπύρα εσύ; 

Πολλες, σίγουρα όχι αυτές που ανέφερα στο post που quotαρες. 😛

Πχ Rochefort 10, Westmalle, Karmeliet, Chimay κτλπ

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...