Sange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εξωτερικός δίσκος HDD Samsung 1 tera έχει χαλάσει. τον έχω βάλει χέρι (τον άνοιξα) όταν τον βάζω σε λειτουργία ακούγεται τικ,τακ... μετά σταματάει... Όλα έγιναν όταν κούμποσα το δίσκο ξανά (ποιο πριν πρέπει να τον έκλεισα απότομα) το λαμπάκι του δεν άναβε, το συνδεσα ξανά και ξανά και σε άλλη μπρίζα το λαμπάκι πάλι δε άναψε... από το bios με το βγάζει error... έχω μέσα αρχεία,προγράμματα και παιχνίδια. Υπάρχει τρόπος να σωθούν τα αρχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Τί εννοείς τον άνοιξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Τον έκανα κομμάτια. βίδες, καπάκια, βελόνα,μαγνήτη κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Sange είπε Τον έκανα κομμάτια. βίδες, καπάκια, βελόνα,μαγνήτη κλπ. περαστικά. έχασες καθε πιθανοτητα να μπορούσες να πάρεις τα δεδομένα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Τρόπος ίσως να υπάρχει, αλλα δεν ξέρω αν σε συμφέρει οικονομικά. Υπάρχουν εταιρίες που κάνουν restore απο κατεστραμμένους δίσκους. Τώρα λούσου'τα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sange Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, donblunts είπε Τρόπος ίσως να υπάρχει, αλλα δεν ξέρω αν σε συμφέρει οικονομικά. Υπάρχουν εταιρίες που κάνουν restore απο κατεστραμμένους δίσκους. Τώρα λούσου'τα. Πόσα εκατομμύρια ευρώ κάνει το restore? πες ποιες είναι η εταιρίες αυτές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Sange είπε Πόσα εκατομμύρια ευρώ κάνει το restore? πες ποιες είναι η εταιρίες αυτές? Γύρω στα 12,5 θα σου βγεί το κουστούμι. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει την TicTac στον Πειραιά. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 12.5 χιλιάρικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα