Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Λοιπον δεν θα γραψω πολλα για να μην σας κουρασω. Ειμαι ασχετος τερμα απο υπολογιστες οποτε θελω τα φωτα σας. Θα ηθελα να μου γραψετε ενα συστημα ηλεκτρονικου υπολογιστη ΕΤΟΙΜΟ ή ΚΟΜΜΑΤΙ-ΚΟΜΜΑΤΙ για gaming σε οσο το δυνατον καλυτερες επιδοσεις γραφικών, fps, με αντοχή στον χρονο(PUBG, rainbow 6 siege, battlefield 5 και γενικα συγχρονα κι απαιτητικα fps τυπου games).

Ξανα λεω δεν ζηταω το τελειο αλλα το καλυτερο δυνατο. 

BUDGET εως 1000 ευρω(MAX).

Οσοι συμφωνουν αν γινεται να αντιδρασουν στα σχόλια των παιδιών για να βρεθει το καλυτερο συστημα. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dermitzos είπε

Καλημερα κι ευχαριστώ για την αμεση απαντηση.  Δυστυχώς δεν εχω τον χρονο να βλεπω καθε αρθρο ξεχωριστα και ειδικα καθε σχολιο.. γι αυτο εκανα ενα δικο μου. Οπότε αν γινεται να βοηθησεις εδω καλως. Ευχαριστω και παλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Καλημερα κι ευχαριστώ για την αμεση απαντηση.  Δυστυχώς δεν εχω τον χρονο να βλεπω καθε αρθρο ξεχωριστα και ειδικα καθε σχολιο.. γι αυτο εκανα ενα δικο μου. Οπότε αν γινεται να βοηθησεις εδω καλως. Ευχαριστω και παλι

Η απάντησή μου αφορά στο ότι εκεί είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσεις σχετικά με ένα νέο σύστημα & αναβαθμίσεις και εκεί θα πάρεις περισσότερες απαντήσεις.

Επίσης καλό θα ήταν να συμπληρώσεις τη φόρμα στο πρώτο ποστ του παρακάτω link για να διευκολύνεις τα άτομα που θελήσουν να σε βοηθήσουν.

Επεξ/σία από dermitzos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...