Προς το περιεχόμενο

Nero : εγγραφή dvd movie

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μετεφερα στο σκληρο μου avi 's με firewire απο την καμερα μου.

Τα μετετρεψα σε mpeg2.

Ειναι μεγεθους 4gb.

Παω στο Nero, new compilation-dvd video, παω να κανω drag n drop, το mpeg2 video μου, και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να το γραψει λόγω περιορισμών στο iso, και οτι πρέπει να κανω νεο compilation με udf δισκο.

Τι φταει, τι κανω λαθος, πως να γραψω dvd video Που να παιζει στα κοινα dvd players?

Δημοσ.

εγώ φίλε μέσω firewire με το win movie maker κατεβάσω το βίντεο στο σκληρό από την κάμερα σαν Dv avi 25Mbps όπως ακριβός είναι στην ψηφιακή κάμερα...μέσα από το win movie maker το κάνω εξαγωγή στην ίδια μορφή.Μετα παίρνω το Ulead DVD MovieFactory 2 από εκεί έχω 3 επιλογές dvd ,video cd kai svideo cd .....μέσα από ένα εύχρηστο μενού μπορείς να κανείς το dvd ακόμα και interactive menou ...και μετά το κάνεις αποθήκευση στο σκληρό η το γράφεις από εκεί.μετα πάω στο Νερο και burn it.(είναι λίγο αργό όλο αυτό αλλά τα αγαθά κόπεις κτώνται..... :D

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου εντοπίζεται στο ότι δεν έχεις κάνει

το απαραίτητο DVD Authoring. Με άλλα λόγια

τη διαδικασία κατά την οποία δημιουργείται η αρχειακή δομή

που αναγνωρίζεται από τους οδηγούς DVD (VIDEO_TS κ.λπ.)

Τα προγράμμα για αυτήν τη διαδικασία είναι πολλά. Από τα πιο εύκολα είναι το ULEAD DVD Workshop ενώ για τους πιο μυημένους είναι τα:

Sonic DVD Architect, DVD-Lab, Adobe DVD Encore κ.λπ.

Μετά το πέρας της ανωτέρω διαδικασίας θα μπορέσεις είτε να κάψεις το δισκάκι με ένα από τα παραπάνω προγράμματα είτε να το περάσεις στο Nero.

Καλό ξεμπέρδεμα!

Δημοσ.

Δηλαδή μόνο με το Nero δεν μπορω να κανω τη δουλειά μου?Νομιζα οτι ήταν αρκετα πλήρες προγραμμα.

Δημοσ.

Παιδιά βοηθηστε με γιατι επειδη ολο downloads κανω και τη δουλεια μου δεν την κανω.

Κατεβαζω nerovision.

Μετα μου ζητούσε directx9. Το βάζω κι αυτό

Και τελικά δεν είδα πουθενα στα Menu πως μπορώ αυτοματοποιημένα να περάσω τα mpeg2 videos στο dvd.

Ενας φίλος μου είπε ότι υπάρχουν προγράμματα,λογικά και το nero, που αυτόματα όταν δουν ένα mpeg2>2gb, το σπάνε σε δύο κομμάτια κι έτσι το γράφουν στο dvd.

Τι να κανω?

Δημοσ.

UleadDvdMovieFactory.

TMPGEncDvdAuthor.

Τα πιό λίγα "clicks" της αγοράς.ΚΑΙ δουλεύουν.

Btw,στο πρώτο,ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις τη μετατροπή και μετά να του δώσεις έτοιμο mpg2.Στο κάνει μόνο του,ότι πηγή και να δώσεις.Αρκεί να έχεις εγκατεστημμένους τους αντίστοιχους codecs(της πηγής εννοώ).

Δημοσ.

Ηδη το κατεβάζω...

Ελπίζω κι εγώ σε αυτά τα 2-3 κλικ. Ας κανουμε επιτελους και κατι απλά...

Δημοσ.

UleadDvdMovieFactory.

Την πάτησα 2 φορές. Δύο φορές πριν τελειώσει την εγγραφή μου εβγαλε μηνυμα ότι υπηρξε ένα generic σφάλμα.

Κι έτσι δεν γραφτηκε τελικά τίποτε.

Δημοσ.
Παιδια μετεφερα στο σκληρο μου avi 's με firewire απο την καμερα μου.

Τα μετετρεψα σε mpeg2.

Ειναι μεγεθους 4gb.

Παω στο Nero' date=' new compilation-dvd video, παω να κανω drag n drop, το mpeg2 video μου, και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να το γραψει λόγω περιορισμών στο iso, και οτι πρέπει να κανω νεο compilation με udf δισκο.

Τι φταει, τι κανω λαθος, πως να γραψω dvd video Που να παιζει στα κοινα dvd players?[/quote']

Δεν εχεις κανενα προβλημμα απολυτως!!!

:D Το UDF που σου λεει ειναι ενα αλλο συστημα που μπορει να διαχειρηστει αρχεια μεγαλυτερα απο 1GB (το γνωστο σε ολους μας ISO μπορει μονο ΜΕΧΡΙ 1Gb).

Nα σε πληροφορησω πως ΟΛΟΙ οι dvd δισκοι για επιτραπεζια players ειναι σε συστημα udf.

Bεβαια προτιμοτερο ειναι το UDF/ISO συστημα οπου φιλοξενει και τα δυο συστηματα (το ΝΕRO εχει σαν προεπιλογη το UDF/ISO συστημα οταν επιλεγεις το DVD-Video σαν compilation).

Για να φτιαξεις ενα UDF, UDF/ISO dvd απο το new compilation επιλεγεις το UDF, UDF/ISO και απο το tab UDF προσεχεις το UDF type να ειναι σε Physical Partition και το File System version σε 1.02 για μεγιστη συμβατοτητα...

:D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...