Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Ναι με 2 ανεμιστηρες ειναι.Το κουτι ειναι ανοιχτο τελειως δε το κλεινω ποτε.400 για την ti ειναι πολυ καλα.Σε 2080 θα πηγαινα μονο με 4κ monitor,αλλιως αμα εισαι σε 2Κ τσαμπα λεφτα ειναι αφου οι καρτες μας ειναι ακομα τερατακια.Και να κερδισεις και 20 fps δεν εξιζει τα 300 επιπλεον λεφτα.Περιμενε να βγουν οι navi το καλοκαιρι και μετα.

Ναι αυτο περιμενω. Σε 2560x1080 ειμαι 75fps αλλα βαζω και reshade οποτε ειμαι οριακα. Τωρα με το freesync ολα ειναι καλυτερα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Ναι με 2 ανεμιστηρες ειναι.Το κουτι ειναι ανοιχτο τελειως δε το κλεινω ποτε.400 για την ti ειναι πολυ καλα.Σε 2080 θα πηγαινα μονο με 4κ monitor,αλλιως αμα εισαι σε 2Κ τσαμπα λεφτα ειναι αφου οι καρτες μας ειναι ακομα τερατακια.Και να κερδισεις και 20 fps δεν εξιζει τα 300 επιπλεον λεφτα.Περιμενε να βγουν οι navi το καλοκαιρι και μετα.

Ποιο κουτι εχεις? Και να ειναι ανοιχτο,αν εχει μονο δυο ανεμιστηρες και ειναι και μικρο μπορει να επηρεαζει αρνητικα στην θερμοκρασια της gpu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, benign είπε

Ποιο κουτι εχεις? Και να ειναι ανοιχτο,αν εχει μονο δυο ανεμιστηρες και ειναι και μικρο μπορει να επηρεαζει αρνητικα στην θερμοκρασια της gpu.

Ενα αρχαιο turbo x.Ενα ανεμιστηρα εχει της κακιας ωρας πισω.Η msi παντως δουλευε εκει στους 58-60 βαθμους.Λες να βοηθουσε ενα καλυτερο airflow?Ειναι μεγαλο κουτι full tower

Επεξ/σία από LeonV12
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LeonV12 είπε

Ενα αρχαιο turbo x.Ενα ανεμιστηρα εχει της κακιας ωρας πισω.Η msi παντως δουλευε εκει στους 58-60 βαθμους.Λες να βοηθουσε ενα καλυτερο airflow?

Ε ναι,σιγουρα θα βοηθουσε,το υποπτευομουν για αυτο σε ρωτησα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, benign είπε

Ε ναι,σιγουρα θα βοηθουσε,το υποπτευομουν για αυτο σε ρωτησα.

Καταλαβα,θα με κυνηγησει η γυναικα μου.Καθε μερα φερνω πραματα για τον υπολογιστη.Τωρα μενει και ενα κουτι να μου το φερει καπελο 😂😂.Το σκεφτομαι καιρο να παρω ενα της προκοπης.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Πια υλοποίηση έχεις φίλε? Με 1.062 voltage την τρέχω μόνιμα τους 58 βαθμούς δεν τους περνάω και αθόρυβη η κάρτα. 2139mhz core μόνιμα. 

Και αφού ο άνθρωπος έλυσε το πρόβλημά του μπήκε και ο arkin να μας πει πόσο γαμάτη κάρτα έχει και ότι τρέχει με 58 βαθμούς :)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Καταλαβα,θα με κυνηγησει η γυναικα μου.Καθε μερα φερνω πραματα για τον υπολογιστη.Τωρα μενει και ενα κουτι να μου το φερει καπελο 😂😂.Το σκεφτομαι καιρο να παρω ενα της προκοπης.

Πιαστην στις γλυκες,και πες της τελευταιο εξοδο. :)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Ενα αρχαιο turbo x.Ενα ανεμιστηρα εχει της κακιας ωρας πισω.Η msi παντως δουλευε εκει στους 58-60 βαθμους.Λες να βοηθουσε ενα καλυτερο airflow?Ειναι μεγαλο κουτι full tower

Να ξερεις οι ανεμιστηρες του κουτιου παιζουν πολυ μεγαλο ρολο στο airflow και στις θερμοκρασιες των υποσυστηματων. Με 2 καλους ανεμιστηρες στο κουτι και κλειστο προφανως βαζοντας κρυο αερα απο μπροστα μπορεις να ριξεις πανω απο 10 βαθμους τη θερμοκρασια της gpu.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Και αφού ο άνθρωπος έλυσε το πρόβλημά του μπήκε και ο arkin να μας πει πόσο γαμάτη κάρτα έχει και ότι τρέχει με 58 βαθμούς :)

Για να μου δημιουργησει ψυχολογικα τωρα καταλαβες;😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Για να μου δημιουργησει ψυχολογικα τωρα καταλαβες;😂

Μην ασχολεισαι με αυτον αδερφε ο τυπος ειναι η ντροπη του φορουμ τον εχω block οποτε μην τον κανεις quote οτι γραφει χαζομαρες ειναι. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να ξερεις οι ανεμιστηρες του κουτιου παιζουν πολυ μεγαλο ρολο στο airflow και στις θερμοκρασιες των υποσυστηματων. Με 2 καλους ανεμιστηρες στο κουτι και κλειστο προφανως βαζοντας κρυο αερα απο μπροστα μπορεις να ριξεις πανω απο 10 βαθμους τη θερμοκρασια της gpu.

Πρεπει τοτε να παρω ενα κουτακι της προκοπης,ειναι ευκαιρια γιατι καμμια φορα συντονιζει και κανας σκληρος και κανει σα κουδουνιστρα.

Επεξ/σία από LeonV12
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LeonV12 είπε

Πρεπει τοτε να παρω ενα κουτακι της προκοπης,ειναι ευκαιρια γιατι καμμια φορα συντονιζει και κανας σκληρος και κανει σα κουδουνιστρα.

Βλεπω να ερχεται η παντοφλα απο την γυναικα. Ενα κουτακι στα 50-60 και εναν ssd 500αρη στα 60 ευρω και εισαι αρχοντας απο θορυβο. Τον hdd βαλτον σε εξωτερικη θηκη να ησυχασεις απο θορυβους και loading times.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Βλεπω να ερχεται η παντοφλα απο την γυναικα. Ενα κουτακι στα 50-60 και εναν ssd 500αρη στα 60 ευρω και εισαι αρχοντας απο θορυβο. Τον hdd βαλτον σε εξωτερικη θηκη να ησυχασεις απο θορυβους και loading times.

Εχω 4 μηχανικους και εναν ssd για τα windows..Τωρα για  το κουτι καλυτερα ειναι να εχει ανεμιστηρες μπροστα και ο πισω να τραβαει προς τα εξω;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LeonV12 είπε

Εχω 4 μηχανικους και εναν ssd για τα windows..Τωρα για  το κουτι καλυτερα ειναι να εχει ανεμιστηρες μπροστα και ο πισω να τραβαει προς τα εξω;

2 μεγαλους μπροστα να βαζουν αερα και καλυτερα να εχει 1 η 2 πανω. Ο ζεστος αερα παει προς τα πανω και ενας καλος ανεμιστηρας στο πανω μερος θα κανει παρα πολυ καλη δουλεια διωχνοντας τον ζεστο αερα. 

Με κατι τετοιο θα εισαι κυριος

https://www.skroutz.gr/s/11917617/LC-Power-Gaming-988.html

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

2 μεγαλους μπροστα να βαζουν αερα και καλυτερα να εχει 1 η 2 πανω. Ο ζεστος αερα παει προς τα πανω και ενας καλος ανεμιστηρας στο πανω μερος θα κανει παρα πολυ καλη δουλεια διωχνοντας τον ζεστο αερα. 

Με κατι τετοιο θα εισαι κυριος

https://www.skroutz.gr/s/11917617/LC-Power-Gaming-988.html

Το γλυκοκοιταζω καιρο αυτο το κουτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...