LeonV12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα,να δω ποτε θα το πεταξω απο το παραθυρο. Ενω η καρτα επαιζε μια χαρα το μεσημερι ξαφνικα αποψε αρχισε να κολλαει στα παιχνιδια και απο κει που ειχα πχ στο battlefield V 80-90 fps επεσε στα 50 αντε 60 με τα χιλια ζορια,στο assasins creed 50-60 επισης.Δε μου ανεβαζει θερμοκρασιες,ειναι στους 70 σταθερα,τα ρολογια ειναι σταθερα,οι drivers ενημερωμενοι το σχεδιο του ρευματος των windows ειναι στις υψηλες επιδοσεις οπως και στο nvidia panel. Εκανα καθαρη εγκατασταση στους drivers,εκανα system restore,επανεφερα τη μητρικη στις αρχικες ρυθμισεις,ξανα ρυθμισα τις ραμ στα 3200 και αποτελεσμα 0.Εχω αλλη μια καρτα 1060 να δοκιμασω αυριο να δω εκεινη τι θα κανει. Υπαρχει καμμια περιπτωση παρ οτι η καρτα δουλευει κανονικα στο 98% το τροφοδοτικο να μη δινει ρευμα σωστα;Παντως στο msi afterburner δειχνει σταθερα 1050 mv.Της εκανα και undervolt αλλα τιποτα. Καμμια ιδεα;;;;
Dantε Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Επεξεργαστης?Ποιος και ποσο usage? Τροφοδοτικο? Δωσε ινφο.
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Για δοκιμασε πιο παλιους Drivers,καπου ειδα οτι οι καινουριοι drivers ριχνουν τις επιδοσεις.
ilos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Πολύ μέχρι 60 βλέπω, μπας και είναι forced τo vsync από το control panel?😎 2 ώρες πριν, aekoupoli είπε Για δοκιμασε πιο παλιους Drivers,καπου ειδα οτι οι καινουριοι drivers ριχνουν τις επιδοσεις. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με τους τελευταίους σε πληθώρα τίτλων.
LeonV12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Dantε είπε Επεξεργαστης?Ποιος και ποσο usage? Τροφοδοτικο? Δωσε ινφο. Τροφοδοτικο 750αρι coolermaster GX.Επεξεργαστη εχω τον Ryzen 2600,μνημες G skill 3200 τις οποιες κοιταξα μηπως και τρεχουν σε single channel αλλα ειναι μια χαρα και τα παιχνιδια τα εχω σε σκληρο δισκο baracunda καινουριο.Ο επεξεργαστης ειναι στο 60% στους 40 βαθμους.Τα fps καποιες φορες αναλογα τη σκηνη πανε και 80-90.Αλλα φαινεται οτι κατι το κραταει. 1 ώρα πριν, ilos είπε Πολύ μέχρι 60 βλέπω, μπας και είναι forced τo vsync από το control panel?😎 Οχι το εκλεισα απο το vnidia inspector.Ανεβαζει σε καποιες σκηνες και 100,οταν γυρισω σε σκηνη με δεντρα και γενικα πολυ λεπτομερεια πφτει στα 48 μολις γυρισω σε κατι απλο παει στα 80.Ενω πριν ειχα 100+ fps ακατεβατα.
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ευκαιρία για αναβάθμιση. Κάτι ξέρει η nvidia Λογικά δεν πρέπει να είναι drivers γιατί οι προηγούμενοι είχαν θέμα και μόνο στις 1060. Θα έλεγα να δείς τις ρυθμίσεις battlefield μήπως ενεργοποιήθηκε τίποτα καταλάθος και καλού κακού κατέβασε Firestrike και δες μήπως σου βγάλει κανένα πρόβλημα.
LeonV12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Silverage είπε Ευκαιρία για αναβάθμιση. Κάτι ξέρει η nvidia Λογικά δεν πρέπει να είναι drivers γιατί οι προηγούμενοι είχαν θέμα και μόνο στις 1060. Θα έλεγα να δείς τις ρυθμίσεις battlefield μήπως ενεργοποιήθηκε τίποτα καταλάθος και καλού κακού κατέβασε Firestrike και δες μήπως σου βγάλει κανένα πρόβλημα. Τις κοιταξα ολες ειναι οπως ηταν.Παντως το περιεργο ειναι οτι στις 2 pci που εχω η μια τρεχει x8 και η αλλη x16.Ετσι πρεπει να ειναι;Εχω την X470 gaming pro carbon.Και να πω οτι πριν απο ολα αυτα εκανα underclock στη GPU λογω θερμοκρασιας.Βεβαια τα επανεφερα στα κανονικα αλλα και παλι δεν εγινε κατι.Τωρα στα παιχνιδια παιζει στο 98-99% usage με 79 βαθμους και με το underclock ηταν στους 69 με μεγαλυτερο χρονισμο στον πυρηνα και καλυτερες επιδοσεις στο heaven benchmark.
LeonV12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Λοιπον θελω να ζητησω συγνωμη.Θα με χαρακτηριζα καπως αλλα δε το επιτρεπει ο κανονισμος του φορουμ.Απλα για καποιο λογο ειχε βαλει το παιχνιδι το reaolution scale στο 150%!!!@#$/@$$@ την τυχη μου μεσα εφαγα ολο το πρωινο.Οσο για το assasins απλα η Ubisoft εχει το χειροτερο optimization.Το θεμα διορθωθηκε. Και κατι ασχετο.Οποιος εχει αυτη την καρτα με undervolt στα 950mv 1911mhz δουλευει στους 68 βαθμους αθορυβα και με καλυτερες επιδοσεις απ οτι στα 1050mv που την εχουν και πιανει 83 παρακαλω και κανει λες και θα πεταξει το pc. 4 1
kyriakos skamnakis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Και εγώ παρατήρησα πτώση τον fps
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 12:25 ΜΜ, LeonV12 είπε Λοιπον θελω να ζητησω συγνωμη.Θα με χαρακτηριζα καπως αλλα δε το επιτρεπει ο κανονισμος του φορουμ.Απλα για καποιο λογο ειχε βαλει το παιχνιδι το reaolution scale στο 150%!!!@#$/@$$@ την τυχη μου μεσα εφαγα ολο το πρωινο.Οσο για το assasins απλα η Ubisoft εχει το χειροτερο optimization.Το θεμα διορθωθηκε. Και κατι ασχετο.Οποιος εχει αυτη την καρτα με undervolt στα 950mv 1911mhz δουλευει στους 68 βαθμους αθορυβα και με καλυτερες επιδοσεις απ οτι στα 1050mv που την εχουν και πιανει 83 παρακαλω και κανει λες και θα πεταξει το pc. Πια υλοποίηση έχεις φίλε? Με 1.062 voltage την τρέχω μόνιμα τους 58 βαθμούς δεν τους περνάω και αθόρυβη η κάρτα. 2139mhz core μόνιμα.
LeonV12 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Πια υλοποίηση έχεις φίλε? Με 1.062 voltage την τρέχω μόνιμα τους 58 βαθμούς δεν τους περνάω και αθόρυβη η κάρτα. 2139mhz core μόνιμα. Της palit.Εσυ ποια εχεις;Κατεβασα κι αλλο το voltage στα 875 και στσ παιχνιδια πιανω απο 65 μεχρι 70 με τα ανεμιστηρια να δουλευουν σε custom curve.Αμα το αφησω οπως ειναι απο τη μανα του θα παει 80. Και το κουτι σκεψου ειναι ανοιχτο τελειως. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από LeonV12
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, LeonV12 είπε Της palit.Εσυ ποια εχεις;Κατεβασα κι αλλο το voltage στα 875 και στσ παιχνιδια πιανω απο 65 μεχρι 70 με τα ανεμιστηρια να δουλευουν σε custom curve.Αμα το αφησω οπως ειναι απο τη μανα του θα παει 80. Έχει μεγάλες θερμοκρασίες. Με 875mv πόσα mhz μπορεί και κραταει core? Την strix advanced έχω underclocked δεν χρειάστηκε να την κάνω πάνω από 58 και 60 το καλοκαίρι δεν έχω δει μέχρι στιγμής. Είναι λίγο γομάρι η ψυκτρα της.
LeonV12 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Έχει μεγάλες θερμοκρασίες. Με 875mv πόσα mhz μπορεί και κραταει core? Την strix advanced έχω underclocked δεν χρειάστηκε να την κάνω πάνω από 58 και 60 το καλοκαίρι δεν έχω δει μέχρι στιγμής. Είναι λίγο γομάρι η ψυκτρα της. 1936mhz και ρολοι 4086mhz.Η strix φιλε ειναι τερας εχει 3 ανεμιστηρια.Η palit ειναι προχειροδουλεια,ουτε backplate δεν εχει.Ειχα αγορασει την msi 1060 και ηταν τεραστια σε συγκριση με αυτη.Την αγορασα απο μελος εδω του φορουμ στα 350 με εγγυηση.Τα αυτοκολλητα στις βιδες πισω παντως ειναι ανεπαφα για να πεις οτι εκανε κατι στην καρτα.Δε ξερω και μενα μου φαινονται μεγαλες οι θερμοκρασιες.Μου θυμιζει την 470 που ειχα καποτε και εφτανε τους 90 βαθμους λες και ειχα πυρηνικο αντιδραστηρα.
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LeonV12 είπε 1936mhz και ρολοι 4086mhz.Η strix φιλε ειναι τερας εχει 3 ανεμιστηρια.Η palit ειναι προχειροδουλεια,ουτε backplate δεν εχει.Ειχα αγορασει την msi 1060 και ηταν τεραστια σε συγκριση με αυτη.Την αγορασα απο μελος εδω του φορουμ στα 350 με εγγυηση.Τα αυτοκολλητα στις βιδες πισω παντως ειναι ανεπαφα για να πεις οτι εκανε κατι στην καρτα.Δε ξερω και μενα μου φαινονται μεγαλες οι θερμοκρασιες.Μου θυμιζει την 470 που ειχα καποτε και εφτανε τους 90 βαθμους λες και ειχα πυρηνικο αντιδραστηρα. Eιναι οντως μεγαλες φιλε μου. Ειδικα τα 75αρια και πανω. Με 2 ανεμιστηρες δεν ειναι η palit? Το airflow του κουτιου σου πως ειναι? 400 ελεγα να δωσω την δικια μου πριν 2 βδομαδες με 2 χρονια ακομα εγγυηση αλλα πρεπει να παω σε 2080 μονο για να δω καποια διαφορα οποτε θελω ενα 300αρι στο νερο ακομα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Arkin
LeonV12 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Eιναι οντως μεγαλες φιλε μου. Ειδικα τα 75αρια και πανω. Με 2 ανεμιστηρες δεν ειναι η palit? Το airflow του κουτιου σου πως ειναι? 400 ελεγα να δωσω την δικια μου πριν 2 βδομαδες με 2 χρονια ακομα εγγυηση αλλα πρεπει να παω σε 2080 μονο για να δω καποια διαφορα οποτε θελω ενα 300αρι στο νερο ακομα. Ναι με 2 ανεμιστηρες ειναι.Το κουτι ειναι ανοιχτο τελειως δε το κλεινω ποτε.400 για την ti ειναι πολυ καλα.Σε 2080 θα πηγαινα μονο με 4κ monitor,αλλιως αμα εισαι σε 2Κ τσαμπα λεφτα ειναι αφου οι καρτες μας ειναι ακομα τερατακια.Και να κερδισεις και 20 fps δεν εξιζει τα 300 επιπλεον λεφτα.Περιμενε να βγουν οι navi το καλοκαιρι και μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα