Προς το περιεχόμενο

Highlander's Cases (Not 56K Friendly)

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai oi 2 periptwseis einai poly kales, mprabo soy!

kai egw zoristika gia na ftiajw to diko moy pc, 2 cd, 2 dvd, 2 diskoi, kai front audio mesw ide, poly kalwdio mesa, alla to eftiaja...pws mporw na anebasw foto?

kalwdia"round" eftiaja kai egw monos moy, to diplwnw stin mesh, kai meta janadiplwnw alli mia fora, opote bgainei ena kalwdio 1/4 toy arxikou.poly kalh lysh, alla den to proteinw gia scsi, to plextor moy ekane nera.sta ide kanena problhma, parolo poy ta exw panw apo 6 mines...exoyn ginei poio lepta apo ta round cable...

parola ayta, 8a h8ela na balw 2-3 foto, gia na akousw peraiterw protaseis (asxeto, toy exw mesa 2 fan 220V, poly ligo 8orybo, kai paaara poly kalo apotelesma.molis anoijoyn katebainei to case temp apo 38oC stoys 31oC, mesa se ena lepto...Exei kaneis kamia idea pws mporw na balw kapoio kyklwma gia na metaballw tis strofes stoys anemistires?opws ta dimmer sta fwta, alla den lew na balw olokliro diakopti sto pc :P

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

poli mazemenos...(idika sto ide pou ta exeis strosi kai sto kouti :P ) telos tou mina pou mou erxete kai to mod me to parathiro apo cooler masters tha exete kai photo apo ena pragmatika pigmeno pc :P (den einai toso kala taksinomimena....alla den fenonte kai den kovoun airflow....protimo tin taktiki krivo ta kalodia ;) )

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά τα Round cables έχουν 7 ευρώ τα ATA 66. Έχω καιρό να ρωτήσω αλλά θυμάμαι ότι τα ΑΤΑ 100 έφταναν άνετα τα 15 ευρώ.

Οι προδιαγραφές για καλώδια ATA66, ATA100 και ΑΤΑ133 είναι ακριβώς οι ίδιες. Από εκεί και πέρα, ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να γράφει απ' έξω ότι θέλει για να το πουλήσει ακριβότερα...

Δημοσ.

κομμενα διπλωμενα το ιδιο αποτι ξερω ειναι...πρεπει να ειναι πλεγμενα αποτι 8υμαμαι παλια που ανεφεραν στο SR...ισως να μην παιζει ρολο πλεον αυτο...

ακομα 8υμαμαι μια μερα που καναμε rounded ενα καλωδιο απο την sblaster 5.1 platinum ενος φιλου και μετα δεν δουλευε...επρεπε να τα ξεδιπλωσουμε παλι και να τα κανουμε flat...

Δημοσ.
Παιδιά αφήστε, είδα πρόσφατα από κοντά ένα Thermaltake Xaser III V1000D blue series. Μιλάμε για τον ορισμό της εργονομίας. Να σας δώσω να καταλάβετε οι σκληροί δεν έμπαιναν παράλληλα με την διεύθυνση του κουτιού αλλά κάθετα σε αυτή. Έτσι μπορείς να τους βάζεις και να τους βγάζεις απίστευτα εύκολα. Σε αυτό βοήθησε και ότι οι σκληροί είναι SATA με αποτέλεσμα να έχουν ένα μικρό καλωδιάκι. Αν το κουτί δεν είναι από τη φύση του λειτουργικό, λίγα μπορείς να κάνεις από μόνο σου για να βελτιώσεις την κατάσταση. Πάντως πολύ καλή δουλειά Highlander.

Καλά αυτά που λες για το Xaser ΑΛΛΑ αν θες να βάλεις παραπάνω από έναν ide δίσκο πρέπει να αγοράσεις ΜΑΚΡΥΑ (60άρια) καλώδια αλλιώς ΔΕΝ :(

Ωραίο κουτί άλλά έχει και τα στραβά του... :)

Δημοσ.

Το pc μου πριν απο 2-3 μήνες. Τώρα εχει γίνει αλλαγη m/b,cpu και ψυξης cpu αλλα κατα τα άλλα καπως έτσι είναι ακόμα και τώρα.

myPC_1_resize.JPG

εχεις καμια ιδέα για το πως θα "καθαρίσει" οτ κουτί μου ?

Δημοσ.

Λοιπόν.

Το μέγα λάθος κατά την γνώμη μου είναι ότι έχεις χρησιμοποιήσει μονωτική ταινία.

Κακό όταν αρχίσει και διαλύεται.

Επίσης μπορείς να μαζέψεις τα καλώδια των δίσκων της IDE κάρτας σε ένα σπιράλ και να μην είναι σκόρπια.

Τα καλώδια του τροφοδοτικού που περισσεύουν μπορείς να τα βάλεις πάνω απο τροφοδοτικό αν δεν έχει ανεμιστήρα στο πάνω μέρος.

Για το βύσμα του τροφοδοτικού που πάει στην mobo πάρχουν προεκτά και αν σε παίρνει μπορείς να το βάλεις πιό ψηλά για να είναι πιό άνετα.

Το κουτί σου είναι καλό αλλά και κακό μαζί. Είναι ψηλό αλλά όχι μακρύ.

Τα περισσότερα νέα κουτιά είναι πιό μακρυά και έτσι έχεις άνεση χώρου για τακτοποιηση.

Φυσικά αν δεν το έχω στα χέρια μου δεν μπορώ να σου πω περισσότερα.

Πάντως μπορεί να βελτιωθεί αρκετά.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

epitelous enas anthropos me meraki...

ante mpas kai paroume kana mathima emeis oi "texnikoi"...

pantws oso afora ayto me thn tainia yparxei kai xeirotero

plaisio..epoxh 233mmx... edese me lastixo(ayta poy sta supermarket denoun to zampon kai to tyri) ta kalodia...apotelesma 3 mhnes meta epistrofi gia epidiorfwsh...

eixw staxei sto px kai ta eixe kanei pout@n@

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...