Aligator21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Όσο για το μηχάνημα που θα έχει πολλά επάνω HDD's' date=' PCI Cards κλπ ακόμα περιμένω το άτομο που θα με βάλει σε πειρασμό![/quote'] Άμα θές κάνουμε πειράματα στο δικό μου στο οποίο γίνετε της κακομοίρας!!! 3 συσκευές cd 5 σκληροί δίσκοι 3 case fans και όλες οι PCI πιασμένες (εκτός από αυτή δίπλα στην GPU).
cronos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Παιδιά αφήστε, είδα πρόσφατα από κοντά ένα Thermaltake Xaser III V1000D blue series. Μιλάμε για τον ορισμό της εργονομίας. Να σας δώσω να καταλάβετε οι σκληροί δεν έμπαιναν παράλληλα με την διεύθυνση του κουτιού αλλά κάθετα σε αυτή. Έτσι μπορείς να τους βάζεις και να τους βγάζεις απίστευτα εύκολα. Σε αυτό βοήθησε και ότι οι σκληροί είναι SATA με αποτέλεσμα να έχουν ένα μικρό καλωδιάκι. Αν το κουτί δεν είναι από τη φύση του λειτουργικό, λίγα μπορείς να κάνεις από μόνο σου για να βελτιώσεις την κατάσταση. Πάντως πολύ καλή δουλειά Highlander.
Highlander Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Άμα θές κάνουμε πειράματα στο δικό μου στο οποίο γίνετε της κακομοίρας!!! 3 συσκευές cd 5 σκληροί δίσκοι 3 case fans και όλες οι PCI πιασμένες (εκτός από αυτή δίπλα στην GPU). Αν είσαι Πάτρα ή έρθεις κάποια στιγμή let me know. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι καλό!
Aligator21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Αν είσαι Πάτρα ή έρθεις κάποια στιγμή let me know.Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι καλό! Δυστηχώς είμαι προς Χαλκίδα μεριά! Αλλά σιγά σιγά το φτιάχνω μόνος μου. Αρχικά αλαξα όλα τα IDE καλώδια με Round Cables (πολύ συμαντική διαφορά!!!). Έχω τυλίξει σε όλα τα καλώδια με μονοτική ταινία, δεν έχω βρεί ακόμα σπιράλ, εχθές που κατέβηκα αθήνα σε ένα μαγαζί με ηλεκτολογικά - ηλεκτρονικά (αυτό που είναι απέναντι από το παλιό Μηνιόν) δεν είχε. Θέλω να βάλω σπιράλ. Από τα 3 fans που έχω (1 βάζει αέρα από κάτω μπροστά & 2 βγάζουν αέρα επάνω πίσω) τα 2 θέλουν άλλαγμα μιας και είναι μούφα, δεν κάνουν καλή δουλειά (όλα είναι 80mm).
Highlander Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Αρκεί να έχεις όρεξη. Με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται. Μία μόνο παρατήρηση, μην χρησιμοποιείς μονωτική ταινία γιατί από την θερμοκρασία και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γίνεται χάλια. Όσο για το spiral και εγώ άργησα πολύ να βρω αλλά τώρα όλα ΟΚ. Τα round καλώδια πιστεύω ότι είναι πολύ ακριβά και έτσι κατέληξα να τα "φτιάχνω" μόνος μου με το spiral.
Aligator21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Τα round καλώδια πιστεύω ότι είναι πολύ ακριβά και έτσι κατέληξα να τα "φτιάχνω" μόνος μου με το spiral. Δεν θα το έλεγα οτι είναι ακριβά! 7 ευρό το 60cm Round Cable από HacShop.
zeys13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 quote] Τα round καλώδια πιστεύω ότι είναι πολύ ακριβά και έτσι κατέληξα να τα "φτιάχνω" μόνος μου με το spiral. Δεν θα το έλεγα οτι είναι ακριβά! 7 ευρό το 60cm Round Cable από HacShop. Φιλε Highlander συγχαρητηρια.Για να γινει αυτη η δουλεια χρειαζεται χρονος και μερακι και πιστευω να το εχεις δει απο καπου.Σιγουρα εβαλες πολλους σε πειρασμο απο το forum.Απλα θελω να σε ρωτησω πως ζηταμε αυτο το σπιραλ και αν υπαρχει προβλημα ετσι οπως διπλωνεις τα IDE καλωδια.Τα φοβαμαι ετσι οπως τα βλεπω.... Α και 7 ευρο συγνωμη φιλε Aligator αλλα για εμενα ειναι ακριβα και νομιζω και για αρκετους αλλους.Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση
Aligator21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Α και 7 ευρο συγνωμη φιλε Aligator αλλα για εμενα ειναι ακριβα και νομιζω και για αρκετους αλλους.Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση Οκ, για έναν ο οποίος θα χρειαστεί 4 Round Cables, ναι ίσως είναι ακριβά. Αλλά για έναν χρήστη ο οποίος (όπως και στο case του Highlander) έχει 2 συσκευές και στο cd-rom δεν νομιζω πως αρχικά είναι απαραραιτητο το Round cable, δηλαδή θα χρειαστεί 1 Round Cable δεν νομίζω να είναι και ακριβά. Και μάλιστα το 60cm είναι μεγάλο, υπάρχει και το 45cm με 5 ευρό. Φυσικά φιλικά πάντα!
Jaco Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Ωραία δουλειά... με μεράκι... Αν θες και λόγο της ασχολίας σου, πες μας ποιό case θα έβαζες (από αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια σου) πρώτο όσων αφορά την εργονομία του και την ευκολία του στο συμάζεμα...?
Highlander Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Φιλε Highlander συγχαρητηρια.Για να γινει αυτη η δουλεια χρειαζεται χρονος και μερακι και πιστευω να το εχεις δει απο καπου.Σιγουρα εβαλες πολλους σε πειρασμο απο το forum.Απλα θελω να σε ρωτησω πως ζηταμε αυτο το σπιραλ και αν υπαρχει προβλημα ετσι οπως διπλωνεις τα IDE καλωδια.Τα φοβαμαι ετσι οπως τα βλεπω.... Α και 7 ευρο συγνωμη φιλε Aligator αλλα για εμενα ειναι ακριβα και νομιζω και για αρκετους αλλους.Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση 1. "Σπιράλ Σύσφυξης Καλωδίων" λέγεται το σπιράλ, τουλάχιστον έτσι το λέει στο τιμολόγιο. Αν θυμάμαι καλά τα Round cables έχουν 7 ευρώ τα ATA 66. Έχω καιρό να ρωτήσω αλλά θυμάμαι ότι τα ΑΤΑ 100 έφταναν άνετα τα 15 ευρώ. Τα καλώδια από την στιγμή που προσέξεις να μην κοπούν δεν έχεις πρόβλημα κανένα. Αν κοπεί...... άστα. Όσο για το καλύτερο κουτί πιστέυω ότι (σε τιμές λογικές πάντα) είναι το δεύτερο στις φωτογραφίες που έχει και θέσεις δίσκων στο κάτω μέρος του κουτιού. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, στο πλάι (εκεί που πάνε τα CD) έχει και θέσεις για τις βίδες που περισέυουν για να μην τις χάνεις!!! Τα κουτιά που χρησιμοποιώ δεν είναι ακριβά. Ξεκινούν από 35 ευρώ και το ακριβότερο φτάνει στα 60 που είναι αυτό που ανέφερα πιό πριν. Κανένας μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει την αξία ενός καλύτερου κουτιού αλλά και δεν θα δώσει και χρήματα για ένα κουτί που κάνει 200 ευρώ σαν αυτό που έχω για πάρτι μου. Όσο για το πως μαθαίνει κανείς τη δουλειά είναι απλό. Ατελείωτες ώρες surfing σε case modding sites που έχουν από πολύ απλά πράγματα μέχρι ότι τρελό μπορείς να φανταστείς.
Aligator21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Προχθές αγόρασα από το HacShop 2 Round Cables ATA/100/133 60cm 7 euro το ένα.
BrwmogazoS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 ωραιο το μαζεμενο κουτι παντα κιας ειναι τσιπικο...δεν εχει σημασια... κανα παρα8υρακι εχεις κανει στα κουτια αυτα να 8αυμαζεις το νοικοκυρεμενο εσωτερικο τους? βλεπω εχεις κοψει τα 80απινα ide αλλα αποτι ξερω μιας και δεν ειναι πλεγμενα μπορει να σου προκαλεσουν data corruption...εχε το στο νου σου αυτο μπας και μπλεξεις καμια φορα
Highlander Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δεν ειναι κομμένα τα καλώδια. Απλά είναι διπλωμένα... Τα κουτιά με τα παράθυρα δυστυχώς δεν τα θέλουν όλοι!
Aligator21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Τι ενοείς τα διπλώνεις;;; Πως τα διπλώνεις; Κι εγώ νόμιζα να έχεις κόψει και απλά τα έχεις "στρίψει"
Highlander Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Λοιπόν, ελπί<ω κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα, να φτιάξω ένα how to για το πως φτιάχνουμε round cables καθώς και πως τα διπλώνουμε. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ειδικά το τελευταίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.