Highlander Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Πείτε μου τη γνώμη σας... Δεν είναι από τα καλύτερα κουτιά μου. Την επόμενη μάλλον εβδομάδα θα σας δείξω και καλύτερο κουτί. Επίσης κάποια στιγμή θα σας βγάλω και φωτό την ώρα της συναρμολόγησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Πολύ καλή δουλειά! Ελπίζω να υπάρχει fan στο μπροστινό μέρος για εισαγωγή κρύου αέρα, αν και βλέπω ότι δεν είναι ικανοποιητική η θέση του. (τρύπες στην λαμαρίνα, οι οποίες εκτός το ότι κόβουν ροή, αυξάνουν και τον θόρυβο) Πάντως εύγε! ΥΓ1. Θα ήθελα να δω την περίπτωση να έχεις παραπάνω 2-3 drives και 2-3 κάρτες. 8) ΥΓ2. Μάλλον θα πρέπει να βάλεις τον σκληρό μία θέση πιο κάτω γιατί το floppy (δεν φαίνεται καλά) ακουμπά πάνω του και λογικά θα τον ζεσταίνει παραπάνω. Αν έχει σένσορα ο δίσκος, δοκίμασε να δεις την διαφορά θερμοκρασίας και στις δύο περιπτώσεις (με το floppy κοντά και μακρυά)
Highlander Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Όπως είπα, το κουτί δεν είναι από τα καλύτερά μου. Δεν βοηθούν οι θέσεις που έχει. Το συγκεκριμένο PC είναι απλά ένα Celeron 2.4 με εντελώς απλά πράγματα. Το καλύτερό μου το το έχω σε φωτό αλλά δεν είναι πολύ καλά τραβηγμένες. Καλό κουτί που βοηθούσε στη συναρμολόγηση. Την επόμενη εβδομάδα θα έχω μάλλον κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ.
georgeadams Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Πολύ συμμαζεμένο. Μπράβο!!! Βάλε το CD σε ξεχωριστό καλώδιο IDE. Έτσι, εκτός από (λίγο) καλύτερες επιδόσεις, θα μπορέσεις να βάλεις και το σκληρό λίγο πιο κάτω για καλύτερη ψύξη.
LL_NEO Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μου αρέσει γιατί παρόλο που όπως λες είναι απλό κουτάκι, το έχεις πάρα πολύ "καθαρό". Τα καλώδια μαζεμένα με δεματικά σε μέρη που δεν ενοχλουν καθόλου τη ροή του αέρα.
Highlander Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Συνέχεια... Ένα από τα καλύτερα κουτιά αλλά πριν έξι μήνες συναρμολόγηση, που δεν είχα ούτε τις γνώσεις αλλά ούτε τα μέσα για να γίνει πολύ καλύτερο.
georgeadams Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Ωραίο κι αυτό όπως το προηγούμενο! Φαίνεται ο νοικοκύρης! Όμως... 1. Εξακολουθείς να βάζεις μόνο 1 IDE καλώδιο Γιατί? 2. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο προτιμώ το CD να είναι στο πάνω-πάνω slot του κουτιού. 3. Γιατί δεν βίδωσες το δίσκο? (μα που έπεσε το μάτι μου εε?!)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 3. Μπορεί να έχει κλιπάκια αντί για βίδες :wink:
georgeadams Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μπα, δεν νομίζω. Στην 3η φωτογραφία φαίνεται καθαρά
HexStatic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 kala re paidia.. pws ta kratate toso kathara ta koutia sas? emena einai pita stin skonh sinexeia kai exw trelathei na to katharizw alla tipota.
Highlander Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 1. Να σου πω... Δεν συντρέχει κάποιος λόγος... Σωστή παρατήρηση.. Πάω για 2ο πλέον. 2. ??? 3. Έχει 2 βίδες και 2 clip. Και είναι όλα ΟΚ. Hexstatic. Τα PC που βλέπεις είναι καινούργια. Αν και τα δικά μου τα ξεσκονίζω κάθε 3 μήνες με blower (Ηλεκτρικό για να μην έχει υγρασία).
Nfountou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 bravo! summazemeno!!! Thelw na dw kai ena koutaki me 4 suskeues ide toulaxiston. Kala pou vrhkes toso makru ide cable?
Highlander Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Γνώμες για το παρακάτω: Altec Performer P4 1.7 - 512MB Ram - Maxtor HDD 30GB - Teac SCSI CDRW - DVD Ήρθε με χτυπημένο το δίσκο και το Teac CDRW να μην λειτουργεί. Πριν...... Μετά.... Αλλαγή του δίσκου με έναν WD 40GB 7200 8MBCache και αλλαγή του TEAC με άλλο TEAC 52X24X52 ATAPI. Δεν αφαιρέθηκε η Adaptec SCSI κάρτα διότι συνδέετε επάνω ένα SCSI scanner. Έγινε τακτοποίηση καλωδίων καθώς και προσθήκη ενός ακόμα fan στο εμπρός μέρος για εισαγωγή ψυχρού αέρα. Το κουτί καθώς και η μητρική (MSI) δεν βοηθούν για καλύτερη τακτοποίηση .
Highlander Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Ξανά εδώ. Καλό κουτί, καλή μητρική (ABIT) που έχω δυνατότητα να κάνω αρκετά. P4 28 Ghz ΗΤ Dual DDR 512 MB - 40GB WD 8MB Cache Όσο για το μηχάνημα που θα έχει πολλά επάνω HDD's, PCI Cards κλπ ακόμα περιμένω το άτομο που θα με βάλει σε πειρασμό! Υπολογίζω πως μέχρι το καλοκαίρι θα στήσω ένα δικό με με πολλά τρελλά!!!! Α, χρησιμοποίησα και 2ο καλώδιο IDE. Όντως είναι καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.