mastoras007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Προσπαθώ να περάσω τα windows 10 σε ενα λάπτοπ και δέν κάνει ρεσταρτ.. στο πρώτο στάδιο που κάνει μονο του ρεσταρτ πχ μένει ανοιχτή η οθόνη και δέν κάνει...αν το κάνω εγώ κρτατώντας για λίγα δευτερόλεπτα το κουμπί του ανοιγει και συνεχίζει η εγκατασταση μέχρι εκει ομος πάλι μετα δεν κάνει ρεσταρτ. οταν ολοκληρώσω την εγκατάσταση και πάω να το κάνω επανεκίνηση πάλι δεν κάνει..μενουν ανοιχτα τα φωτάκια του αλλά δεν κλεινουν.. πρεπει να το κάνω εγώ κρατώντας το κουμπί και μετα το ξανα ανοιγω και ανοιγει κανονικά.. Δοκιμασα σε 2 σκληρους το ιδιο, δοκίμασα 3 φορες να περάσω ξανα τα windows σε στικάκι και τα ξανα έκανα ολα απο την αρχή πάλι τα ιδια.. καμια ιδέα?? Αυτο ειναι το λάπτοπ https://www.cnet.com/products/lenovo-ideapad-z570/
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Με ποιον τρόπο έκανες το στικάκι; Πάντα με το ίδιο πρόγραμμα;
mastoras007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, micos000 είπε Με ποιον τρόπο έκανες το στικάκι; Πάντα με το ίδιο πρόγραμμα; από την Microsoft απευθείας αυτο που κατεβάζεις επιλέγεις στικάκι και στο κάνει επιτόπου παιζει να θέλει κανα update το bios?
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε και με το rufus και αν είναι δυνατόν σε άλλο στικάκι. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από micos000
mastoras007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εχω οσα στικάκια θές.. στο site πάντος της λενοβο δέν βρήσκω τίποτα σε drivers κτλ για windows 10.. ετοιμάζω το άλλο στικάκι και ενημερώνω
mastoras007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δούλεψε με το rufus σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα