Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Μια ερώτηση σχετικά με το τροφοδοτικό Corsair RM650i. Είναι καινούριο και μόλις το εγκατέστησα. Συνηθισμένος από το παλιό, έκλεισα τον υπολογιστή από το Start Menu, έκλεισα τον διακόπτη του τροφοδοτικού και πάτησα ταυτόχρονα τα κουμπιά power και reset ώστε να εκφορτίσουν οι πυκνωτές. 

Περίμενα να δω τους ανεμιστήρες του κουτιού να γυρνάν προς στιγμή από το ρεύμα της εκφόρτισης. Δεν έγινε όμως τίποτα. 

Κατά τα άλλα το PC φαίνεται να δουλεύει κανονικά.

Κάποιος που να έχει τροφοδοτικό αυτής της σειράς μπορεί να μου επιβεβαιώσει ή να μου διαψεύσει αυτήν την συμπεριφορά;

Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από GCMH
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να γυρίσουν τα fans.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο να κάνεις ξεφόρτισμα. 

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, GCMH είπε

Καλησπέρα.

Μια ερώτηση σχετικά με το τροφοδοτικό Corsair RM650i. Είναι καινούριο και μόλις το εγκατέστησα. Συνηθισμένος από το παλιό, έκλεισα τον υπολογιστή από το Start Menu, έκλεισα τον διακόπτη του τροφοδοτικού και πάτησα ταυτόχρονα τα κουμπιά power και reset ώστε να εκφορτίσουν οι πυκνωτές. 

Περίμενα να δω τους ανεμιστήρες του κουτιού να γυρνάν προς στιγμή από το ρεύμα της εκφόρτισης. Δεν έγινε όμως τίποτα. 

Κατά τα άλλα το PC φαίνεται να δουλεύει κανονικά.

Κάποιος που να έχει τροφοδοτικό αυτής της σειράς μπορεί να μου επιβεβαιώσει ή να μου διαψεύσει αυτήν την συμπεριφορά;

Σας ευχαριστώ.

Hard reset έκανες, όχι ξεφόρτισμα :P

Και όχι, το να μην γυρίσουν τα φανάκια είναι θετικό και οχι αρνητικό.
Δεν είχες "κατακράτηση" ρεύματος.

Επεξ/σία από donblunts
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...