Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 8/1/2019 στις 7:14 ΠΜ, slk200gr είπε

εχει φιλος μου,σερνετε και κολλαει συνεχεια ,πηρε Tvbox και ησυχασε

καλα ναι , περιμένουμε αιώνια για το 8 που κάπως στρώνει την κατάσταση.

Στις 8/1/2019 στις 8:34 ΠΜ, Zus είπε

Γελάει η Sony που κόβει το Kodi από τις τηλεοράσεις της...

Κόβει? Μια χαρά δουλεύει μέχρι στιγμής, δεν έχει βγάλει καμμια ανακοίνωση. Στο store υπάρχει .

Στις 8/1/2019 στις 9:13 ΠΜ, NotAliki177 είπε

Α ρε τους γλεντάει όλους η Apple. Τι κάνουν οι εταιρίες... βάζουν υπηρεσίες της Apple για να εκμεταλλευτούν το όνομα.

Εε δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από το chromecast. Οπότε?? Είτε θα πάνε google είτε apple αν θέλουν τέτοιες υπηρεσιές.

Δημοσ.

πολυ συζητηση για το τιποτα ,δινεις ενα τσουβαλι χρηματα για τιβι και δεν παιρνεις και ενα tvbox?εγω προσωπικα πηρα το nvidia shield με το οποιο ειμαι και ερωτευμενος ,απιστευτο μηχανακι και ασε την lg και samsung να κανουν αναβαθμισεις οποτε θελουν (εχω και τις 2 μαρκες)

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είμαστε εμείς. Το πρόβλημα είναι η εγκατεστημένη βάση χρηστών. Αν με ρωτούσατε θα σας έλεγα ότι χ3stik@ για το Airplay προσωπικά, έλα όμως που σε κάθε σπίτι πλουσίου υπάρχει και από ένα μηλαράκι και ο ίδιος απαιτεί να δουλεύουν όλα τα μηχανάκια μεταξύ τους και να "συνενοούνται".

"Υποχρεωτικά" λοιπόν σχεδόν, κάθε εταιρία κοιτάζει να είναι συμβατή με κάποια "υποχρεωτικά" οικοσυστήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/1/2019 στις 10:19 ΠΜ, lightday είπε

Εε δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από το chromecast. Οπότε?? Είτε θα πάνε google είτε apple αν θέλουν τέτοιες υπηρεσιές.

η τηλεόραση είναι τηλεόραση και όχι υπολογιστής-smartphone-laptop. άντε το πολύ youtubeApp/Netflix να χει μια τηλεόραση. Όλες οι άλλες εφαρμογές/υπηρεσίες είναι 99% άχρηστες.

:P

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα προσθήκη αλλά για μένα η πιο σημαντική ειναι το hdmi 2.1 σε συνδιασμο με vrr, 4K@120 και input lag στα 13ms. Κουμπωνεις και ενα xbox one x και αντιο ζωη. Μενει να μαθουμε τιμη για την c9.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 8/1/2019 στις 10:39 ΠΜ, Pleo είπε

έλα όμως που σε κάθε σπίτι πλουσίου υπάρχει και από ένα μηλαράκι

LOL όμως που πρέπει να είσαι πλούσιος για να έχεις Apple συσκευή!

LOL επίσης που αν είσαι "πλούσιος" και θες Airplay ή iTunes στην τηλεόρασή σου θα περιμένεις την LG/Samsung/Sony να ενσωματώσει τέτοια λειτουργικότητα αντί να έχεις ήδη Apple TV - σιγά μην κάναν και petition οι "πλούσιοι"... "Θέλουμε Airplay στην TV μας τώρα!"

Δημοσ.

Ο Denon ενισχυτής που πήρα πριν 3,5 χρόνια περίπου πάντως έχει από τότε airplay υποστήριξη. Τόσο πίσω οι άλλοι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/1/2019 στις 12:11 ΜΜ, SeaLion είπε

LOL επίσης που αν είσαι "πλούσιος" και θες Airplay ή iTunes στην τηλεόρασή σου θα περιμένεις την LG/Samsung/Sony να ενσωματώσει τέτοια λειτουργικότητα αντί να έχεις ήδη Apple TV - σιγά μην κάναν και petition οι "πλούσιοι"... "Θέλουμε Airplay στην TV μας τώρα!"

Κι όμως όχι. Σε όσες εγκαταστάσεις έχω πάει, σχεδόν πάντα ο πελάτης έχει μηλαράκι ταμπλετ ή τΕλέφωνο. Ούτε καν ασχολείται με το apple tv. Εκείνο που θέλουν είναι να δουλεύουν τα πάντα όλα σύμφωνα με αυτά που χρησιμοποιούν. Χωρίς TV δεν παίζει φάση, οπότε θέλουν αυτό.

Αντιθέτως δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην πλατφόρμα του android.

Γι' αυτό σου λέω, μην κρίνεις από τους χομπίστες. Από την εγκατεστημένη βάση πρέπει να κρίνεις. Αυτή ορίζει τι γίνεται.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
  Στις 8/1/2019 στις 12:11 ΜΜ, SeaLion είπε

Προσπάθησε να αντιληφθεις τι σου λεει ο αλλος αντι να σκεφτεις πως θα το αντικρουσεις. Δεν σου ειπε οτι πρεπει να εισαι πλουσιος για να εχεις Apple συσκευη. Σου ειπε οτι αυτες οι high end τηλεορασεις απευθυνονται σε ενα κοινο πιο ευρωστο οικονομικα. Το κοινο αυτο εχει περισσοτερες πιθανοτητας να υπαρχει μια Apple συσκευη μεσα στο σπιτι του. Επομενως οι εταιριες που πουλουν αυτες τις τηλεορασεις εχουν καθε συμφερον να ενσωματωσουν τις συγκεκριμενες δυνατοτητες

• Thanks 1
Δημοσ.

Στις 8/1/2019 στις 1:48 ΜΜ, Choulio είπε

Σου ειπε οτι αυτες οι high end τηλεορασεις απευθυνονται σε ενα κοινο πιο ευρωστο οικονομικα. Το κοινο αυτο εχει περισσοτερες πιθανοτητας να υπαρχει μια Apple συσκευη μεσα στο σπιτι του. Επομενως οι εταιριες που πουλουν αυτες τις τηλεορασεις εχουν καθε συμφερον να ενσωματωσουν τις συγκεκριμενες δυνατοτητες

https://www.apple.com/ios/home/accessories/#section-tv

Από τη λίστα εκεί, μεταξύ άλλων:

Αναφορά σε κείμενο
  • ...
  • Samsung 6 Series (2019 and 2018) Announced
  • Samsung 5 Series (2019 and 2018) Announced
  • Samsung 4 Series (2019 and 2018) Announced
  • ...

Δε μου φαίνονται και πολύ high end κάποια μοντέλα. Και πιστεύω θα προστεθούν κι άλλα. Οκ, ίσως ο φίλος μας να μην είχε πλήρη εικόνα, αλλά με χαρακτηριστική ευκολία πέταξε το κλισεδάκι iPhone = φραγκάτος (ή μήπως πάει φραγκάτος = iPhone?) Κι αν αυτός κάνει εγκαταστάσεις (high-end audio/video να υποθέσω;) οκ, έχει μια τέτοια εικόνα, που αναμενόμενη μου φαίνεται, αλλά εγώ έχω και μια άλλη: άνθρωποι με iPhone/iPad και πορτοφόλια κάθε μεγέθους.

Όλο αυτό κινείται από την Apple και γίνεται για το συνδρομητικό streaming πακέτο που ετοιμάζουν και μόνο με πελάτες Apple (TV) δεν βγαίνει κέρδος, δεν συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος για να συντηρήθει η υπηρεσία, οπότε αναγκαστικά πρέπει να επεκταθούν σε νέες πλατφόρμες, (όπως με το Apple Music σε Android) και όχι τόσο επειδή οι πλούσιοι iPhonάκηδες θέλουν Airplay ή Homekit στις high-end Smart TV τους. Αυτά είναι πιο πολύ το κερασάκι στην τούρτα που ναι, εννοείται, θα δώσει και κάποιο extra value σε όποιον αγοράσει νέα TV και έχει iPhone/iPad/Mac και βοηθάει στην βελτίωση της εικόνας της Apple ως λιγότερο αποξενωμένη από τα άλλα brands (με ελπίδα ανάκαμψης των πωλήσεων;)

Δημοσ.
  Στις 8/1/2019 στις 3:02 ΜΜ, SeaLion είπε

Δε μου φαίνονται και πολύ high end κάποια μοντέλα. Και πιστεύω θα προστεθούν κι άλλα. Οκ, ίσως ο φίλος μας να μην είχε πλήρη εικόνα, αλλά με χαρακτηριστική ευκολία πέταξε το κλισεδάκι iPhone = φραγκάτος (ή μήπως πάει φραγκάτος = iPhone?) Κι αν αυτός κάνει εγκαταστάσεις (high-end audio/video να υποθέσω;) οκ, έχει μια τέτοια εικόνα, που αναμενόμενη μου φαίνεται, αλλά εγώ έχω και μια άλλη: άνθρωποι με iPhone/iPad και πορτοφόλια κάθε μεγέθους.

Όλο αυτό κινείται από την Apple και γίνεται για το συνδρομητικό streaming πακέτο που ετοιμάζουν και μόνο με πελάτες Apple (TV) δεν βγαίνει κέρδος, δεν συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος για να συντηρήθει η υπηρεσία, οπότε αναγκαστικά πρέπει να επεκταθούν σε νέες πλατφόρμες, (όπως με το Apple Music σε Android) και όχι τόσο επειδή οι πλούσιοι iPhonάκηδες θέλουν Airplay ή Homekit στις high-end Smart TV τους. Αυτά είναι πιο πολύ το κερασάκι στην τούρτα που ναι, εννοείται, θα δώσει και κάποιο extra value σε όποιον αγοράσει νέα TV και έχει iPhone/iPad/Mac και βοηθάει στην βελτίωση της εικόνας της Apple ως λιγότερο αποξενωμένη από τα άλλα brands (με ελπίδα ανάκαμψης των πωλήσεων;)

Επέκταση  

Τι εννοεις δεν σου φαινονται high end; Ποσα νομιζεις ειναι διατεθημενος να δωσει ο μεσος ανθρωπος για μια τηλεορεαση; Μη κρινεις απο του χομπιστες και τους enthusiasts του φορουμ. Αν περιμεναν απο αυτους οι εταιριες TV θα ειχαν φαλιρησει (περαν του οτι οι τιμες θα ηταν στο θεο). Οταν μπορεις να βρεις 40αρα 4Κ με 350 αυτην θα παρεις αν δεν εχεις ιδεα και δεν εισαι και ανετος. Αν εισαι ανετος ομως ακομα και ιδεα να μην εχεις πιο ευκολα θα ανεβεις και στα 700 και στα 1000 και στα 1500. Αυτο το ανετο κοινο λοιπον εχει περισσοτερες πιθανοτητες να εχει Apple συσκευη.

Ο λογος που γραφεις (συνδρομητικη υπηρεσια της Apple) ειναι ενας ακομα λογος. Αλλα ειναι ενας λογος να το κυνηγησει η Apple. Ο λογος που σου περιεγραψα εγω ειναι ο λογος να το κανουν οι αλλοι (Samsung, LG, Sony) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/1/2019 στις 3:02 ΜΜ, SeaLion είπε

Επέκταση  

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα περί εγκαταστάσεων και εγκατεστημένης βάσης. Δεν έχει σχέση με τον κόσμο όπως τον αντιλαμβάνεσαι εσύ που είσαι ένας απλός χομπίστας και ποιος χ3στηκ3 για το τι θα ήθελες να ισχύει.

Έχει σχέση με το τι θέλουν όσοι κάνουν εγκατάσταση σε ακριβά συστήματα και σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία κλπ. Όλοι θέλουν συμβατότητα με apple γιατί είτε πρόκειται για φραγκάτους που θέλουν να δουλεύει το apple τους με οτιδήποτε έχουν στο σπίτι, είτε για επαγγελματικούς χώρους που οπωσδήποτε το θέλουν για τους δικούς τους πελάτες. Παίζει αμερικάνος τουρίστας χωρίς μηλαράκι; Παίζει πλούσιος χωρίς μηλαράκι; Από εκεί ξεκίνα.

Βγες λίγο παραέξω και ρώτα κανένα εγκαταστάτη να δεις τι θα σου πει.

Εγώ έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα προσωπικά. Αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Νομίζεις ότι όλοι θέλουν να είναι συμβατοί με apple για κανένα άλλο λόγο εκτός από την επίτευξη πωλήσεων; Ξέρεις όταν μιλάμε για εγκατάσταση μιλάμε για πολλαπλάσια νούμερα προϊόντων που θα πωληθούν.

Επεξ/σία από Pleo
Δημοσ.
  Στις 8/1/2019 στις 4:11 ΜΜ, Choulio είπε

Τι εννοεις δεν σου φαινονται high end; Ποσα νομιζεις ειναι διατεθημενος να δωσει ο μεσος ανθρωπος για μια τηλεορεαση; Μη κρινεις απο του χομπιστες και τους enthusiasts του φορουμ. Αν περιμεναν απο αυτους οι εταιριες TV θα ειχαν φαλιρησει (περαν του οτι οι τιμες θα ηταν στο θεο). Οταν μπορεις να βρεις 40αρα 4Κ με 350 αυτην θα παρεις αν δεν εχεις ιδεα και δεν εισαι και ανετος. Αν εισαι ανετος ομως ακομα και ιδεα να μην εχεις πιο ευκολα θα ανεβεις και στα 700 και στα 1000 και στα 1500. Αυτο το ανετο κοινο λοιπον εχει περισσοτερες πιθανοτητες να εχει Apple συσκευη.

Ο λογος που γραφεις (συνδρομητικη υπηρεσια της Apple) ειναι ενας ακομα λογος. Αλλα ειναι ενας λογος να το κυνηγησει η Apple. Ο λογος που σου περιεγραψα εγω ειναι ο λογος να το κανουν οι αλλοι (Samsung, LG, Sony) 

Επέκταση  

Εννοώ πως π.χ οι σειρές 4-5-6 της Samsung δεν είναι high end. Αν κάνω λάθος, sorry.
Κι επίσης ο λόγος που το κάνουν οι άλλοι, θεωρώ πως είναι επειδή τους προσέγγισε πρώτα η Apple (για τον λόγο που είπα) η οποία ήταν τελείως κλειστή μέχρι τώρα στο video/Airplay κομμάτι, δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανέναν. Ίσως να το κάνει και χωρίς το "Apple Tax" που παίζει για να έχεις "Works with IPhone" σε αξεσουάρ και "Works with AirPlay" για ηχεία κτλ οπότε οι άλλοι ναι, δεν έχουν να χάσουν και τίποτα σίγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 8/1/2019 στις 4:28 ΜΜ, SeaLion είπε

Εννοώ πως π.χ οι σειρές 4-5-6 της Samsung δεν είναι high end. Αν κάνω λάθος, sorry.
Κι επίσης ο λόγος που το κάνουν οι άλλοι, θεωρώ πως είναι επειδή τους προσέγγισε πρώτα η Apple (για τον λόγο που είπα) η οποία ήταν τελείως κλειστή μέχρι τώρα στο video/Airplay κομμάτι, δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανέναν. Ίσως να το κάνει και χωρίς το "Apple Tax" που παίζει για να έχεις "Works with IPhone" σε αξεσουάρ και "Works with AirPlay" για ηχεία κτλ οπότε οι άλλοι ναι, δεν έχουν να χάσουν και τίποτα σίγουρα.

Επειδη δεν ξερω απο τιμες ξερεις που κυμαίνονται οι συγκεκριμνες σειρες;

Το works with AirPlay ηταν ανοικτο απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του απλα λογω royalties ειχε απηχηση σε πιο ακριβα προιόντα. Πλεον με το IoT και την ασυρματοποιηση των παντων πολυ περισσοτερα προιοντα θα το υιοθετησουν. Σε οτι αναφορα παλι τα royalties και την συμφωνια που κανανε οι εταιριες δεν μπορω να ξερω αλλα μη περιμενεις να τους το εδωσε και τσαμπα

Επεξ/σία από Choulio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...