Προς το περιεχόμενο

Hardware Wallets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oταν καποιος εχει γραψει αυτη τη φραση "και να τα αφήσω για χρόνια" στο πρωτο του ποστ, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να συζηταμε για κατι αλλο περα απο HW wallet. Εκτος αν η "επενδυση του" ειναι μικροτερη απο το κοστος αγορας ενος HW wallet. Διαφορετικα πας σε ledger/trezor και case closed.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, RedYonko είπε

Εγώ σε αντίθεση με τον @pp6210 θα σου πρότεινα να ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις Trust ή Coinomi για long term καθώς δεν είναι open-source και έχουν απίστευτα κακή φήμη. Επίσης, το Coinomi έχει πιαστεί να στέλνει seed phrases (!) σε remote server. 

Δεν νομιζω οτι ειπα να τα χρησιμοποιησει για long term, αλλα για να εξοικοιωθει με τη χρηση και τα seed phrases... οποτε αν θες να με κανεις mention σε παρακαλω να μην αλλαζεις τα λεγομενα μου

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, pp6210 είπε

Δεν νομιζω οτι ειπα να τα χρησιμοποιησει για long term, αλλα για να εξοικοιωθει με τη χρηση και τα seed phrases... οποτε αν θες να με κανεις mention σε παρακαλω να μην αλλαζεις τα λεγομενα μου

Να μην τα χρησιμοποιήσει καθόλου τότε, για τους λόγους που ανέφερα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ύστερα από πολλά χρόνια με απασχολεί ξανά το θέμα wallet! Παλιά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από το ledger...

Σε multisig συνήθως έκανα χρήση το atomic αλλά είναι 100% αξιόπιστο; (δε μιλάω για δικό μου λάθος)

Έχει λοιπόν να προτείνει κάποιος από την εμπειρία του και ποιο;

Hardware - Software - Σκέτο private key ?? και ποιο;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, RedYonko είπε

Αν θέλεις software, το Electrum. Αν θέλεις hardware, το Trezor.

Το electrum έχω όντως αλλά είναι μόνο για BTC LTC BSV

τι γίνεται για τα άλλα νομίσματα;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, snet είπε

τι γίνεται για τα άλλα νομίσματα;

Αν θέλεις κι άλλα μην το σκέφτεσαι καν. Hardware wallet.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, RedYonko είπε

Αν θέλεις κι άλλα μην το σκέφτεσαι καν. Hardware wallet.

είναι να έχεις χρόνο να το ψάξεις, αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο ζορίζομαι να βρω κάτι που να υποστηρίζει τα πάντα!

ακόμα και το Trezor Model T με το ζόρι να υποστηρίξει π.χ. ADA με native wallet και τα περισσότερα είναι στο "ακριβό" ERC20

• Δημιουργία νέου...