Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Oταν καποιος εχει γραψει αυτη τη φραση "και να τα αφήσω για χρόνια" στο πρωτο του ποστ, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να συζηταμε για κατι αλλο περα απο HW wallet. Εκτος αν η "επενδυση του" ειναι μικροτερη απο το κοστος αγορας ενος HW wallet. Διαφορετικα πας σε ledger/trezor και case closed. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από BackFromHell
pp6210 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, RedYonko είπε Εγώ σε αντίθεση με τον @pp6210 θα σου πρότεινα να ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις Trust ή Coinomi για long term καθώς δεν είναι open-source και έχουν απίστευτα κακή φήμη. Επίσης, το Coinomi έχει πιαστεί να στέλνει seed phrases (!) σε remote server. Δεν νομιζω οτι ειπα να τα χρησιμοποιησει για long term, αλλα για να εξοικοιωθει με τη χρηση και τα seed phrases... οποτε αν θες να με κανεις mention σε παρακαλω να μην αλλαζεις τα λεγομενα μου
RedYonko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, pp6210 είπε Δεν νομιζω οτι ειπα να τα χρησιμοποιησει για long term, αλλα για να εξοικοιωθει με τη χρηση και τα seed phrases... οποτε αν θες να με κανεις mention σε παρακαλω να μην αλλαζεις τα λεγομενα μου Να μην τα χρησιμοποιήσει καθόλου τότε, για τους λόγους που ανέφερα.
snet Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Ύστερα από πολλά χρόνια με απασχολεί ξανά το θέμα wallet! Παλιά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από το ledger... Σε multisig συνήθως έκανα χρήση το atomic αλλά είναι 100% αξιόπιστο; (δε μιλάω για δικό μου λάθος) Έχει λοιπόν να προτείνει κάποιος από την εμπειρία του και ποιο; Hardware - Software - Σκέτο private key ?? και ποιο;
RedYonko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, snet είπε Hardware - Software - Σκέτο private key ?? και ποιο; Αν θέλεις software, το Electrum. Αν θέλεις hardware, το Trezor. 2
snet Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, RedYonko είπε Αν θέλεις software, το Electrum. Αν θέλεις hardware, το Trezor. Το electrum έχω όντως αλλά είναι μόνο για BTC LTC BSV τι γίνεται για τα άλλα νομίσματα;
RedYonko Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, snet είπε τι γίνεται για τα άλλα νομίσματα; Αν θέλεις κι άλλα μην το σκέφτεσαι καν. Hardware wallet. 1
snet Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, RedYonko είπε Αν θέλεις κι άλλα μην το σκέφτεσαι καν. Hardware wallet. είναι να έχεις χρόνο να το ψάξεις, αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο ζορίζομαι να βρω κάτι που να υποστηρίζει τα πάντα! ακόμα και το Trezor Model T με το ζόρι να υποστηρίξει π.χ. ADA με native wallet και τα περισσότερα είναι στο "ακριβό" ERC20
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 πολύ καλός οδηγός για τα Hardware wallet https://armantheparman.com/using-hwws/ https://bitcoinmagazine.com/guides/how-to-use-a-bitcoin-hardware-wallet
Προτεινόμενες αναρτήσεις