Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Βασικα θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.Χαλασε ο φορτιστης απο το λαπτοπ μου (hp) ο οποιος εχει τα εξης χαρακτηρηστικα,Εισοδος:1.7A ,120-240V,50-60HZ .Εξοδος:19.5v 3.33a 65W MAX.Πηγα στον τεχνικο στον κωτσοβολο και που εδωσε εναν φορτιστη Universal ο οποιος εχει την δυνατοτητα να παρει μερικες υποδοχες απο τις πιο γνωστες μαρκες(Λενοβο,hp ) ο οποιος εχει τα εξης χαρακτηρηστικα:Input:100-240V,1.8A ,50-60hz ,Output:18-20V DC και Up to 90w.Ο τεχνικος ισχυριστηκε οτι ειναι αρκετα καλυτερος καιι εχει 10 χρονια εγγυηση.Θα ηθελα την γνωμη σας γιατι θελω να σιγουρεψω οτι δν θα κινδυνευσει το λαπτοπ μου καιι θελω να ξερω κατα ποσο εκανα καλη επιλογη.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

αν βαλεις λαθος volt  το εκαψες ... αγορασε το γνησιο λοιπον  καποια στιγμη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ...ετσι ξερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, pureformk είπε

Output:18-20V DC και Up to 90w

Προφανως και κανει ο μετασχηματιστης για την περιπτωση σου.Οταν λεει 18-20V σημαινει οτι μπορει να καλυψει τις αναγκες φορητων που θα τραβηξουν εως 20V/90w.Δεν σημαινει οτι θα δινει στο φορητο 20V σταθερα.Θα δινει οσα του ζηταει το φορητο μεχρι 20V/90w.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Προφανως και κανει ο μετασχηματιστης για την περιπτωση σου.Οταν λεει 18-20V σημαινει οτι μπορει να καλυψει τις αναγκες φορητων που θα τραβηξουν εως 20V/90w.Δεν σημαινει οτι θα δινει στο φορητο 20V σταθερα.Θα δινει οσα του ζηταει το φορητο.

Σε σχεση με τον παλιο μου,πως βλεπεις την αποδοση?καλυτερη η χειροτερη?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, pureformk είπε

Εξοδος:19.5v 3.33a 65W MAX

28 λεπτά πριν, pureformk είπε

Output:18-20V DC και Up to 90w

Τι εννοεις αποδοση?Δεν ειναι πισι..μετασχηματιστης ειναι.Θεμα νουμερων ειναι.Δες τα παραπανω που τα εβαλα και κανε τις πραξεις.Αν ειναι κακη κατασκευη σαν μετασχηματιστης δεν ξερω.Αλλα σαν νουμερα..θα σε καλυψει.

Δημοσ.

απλα εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα τον οριτζιναλ 55 ευρω του λαπτοπ μου και αυτον τον πηρα 40 ευρω.Μηπως θα πρεπε να δωσω παραπανω και να περιμενω,δηλαδη να παραγγειλω τον οριτζιναλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...