Netr0nic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2019 στις 9:14 ΜΜ, georgerapp είπε @AggelosTz σε ένα android εάν είναι κλειδωμένο μπαίνεις στην recovery και το κάνεις φορμάτ,εάν δεν έχει recovery με το πρόγραμμα της εταιρείας μπαινεις σε download mode και κανεις repair. Στα iPhone δεν γίνεται; Δηλαδή εάν ξεχάσεις το μοτίβο σου τι κάνεις σε αυτά; Φίλε μου πλέον έχει αλλάξει αυτό να ξες! Απ το android 7.0 και μετά αν δεν απατώμαι! Μου έφεραν εμένα ένα Galaxy S7 edge το οποίο έτρεχε andoird 8.0 με κλειδωμένο Google account (έκανε επαναφορά το παιδί ξεχνώντας τα στοιχειά του λογαριασμού που είχε στο κινητό, δεν βγάλαμε άκρη με ανάκτηση) και κλείδωσε... Ήξερα βέβαια πως είναι δικό του μιας γνώριζα τον μικρό και άρχισα να δοκιμάζω, σε πληροφορώ δοκίμαζα κάθε δυνατό τρόπο για να παρακάμψω το κλείδωμα της Google στην αρχή και δεν κατάφερα τίποτα απολύτως! Έφαγα όλο μου το βράδυ, το ξανά φλάσαρα με μαμά firmware απ την αρχή με Odin, ξανά με πειραγμένο Odin και διαφορετικό firmware, δοκίμασα downgrade, δοκίμασα διαφορά άλλα tricks (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθώ σε αυτά εδώ), μέχρι και εντολές από Realterm για calling του έδωσα πάλι τίποτα... Έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε σχέση με παλιότερα σε αυτόν τον τομέα. Κάποτε μέχρι και το android 5/6 αν θυμάσαι καλά με φλασάρισμα η και με απλό hard reset φεύγαν όλα τώρα πλέον όχι... Φυσικά αυτό είναι θετικό για τα κλεφτρόνια αλλά και ο κακομοίρης που θα την πάθει από βλακεία του δεν έχει πολλές επιλογές πλέον. Τώρα αν παίξεις με εντελώς άλλη rom (τύπου cyanogen mod όπως είχαμε κάποτε) ίσως κάτι να βγάλεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί να δω ποιές υπάρχουν πλέον η αν γίνεται κάτι κτλ... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Netr0nic 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα