Thulogur Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 22 minutes ago, Vkngs said: Ακυρη ερωτηση αλλα ο TS τι ειναι; Topic starter 1
georgerapp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Έχει τέτοιο κενό το ανδρόιντ? Νομίζω ζητάει το υπάρχον gmail account. Ναι ε;το είχα ακουστα αυτό,δεν το έχω πάθει ποτέ. Δηλαδή εάν κάνεις φορμάτ από μέσα εντάξει αλλά εάν δεν εχεις ξεκλειδώσει την συσκευή και πας να το κάνεις από έξω με άλλο τρόπο ζητάει account;
Äłęx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Äłęx είπε Μπορείς να βάλεις την δικιά σου Sim στο κινητό και να δοκιμάσεις να καλέσεις χρησιμοποιώντας την siri. Για παράδειγμα μπορείς να πεις "Call my House" ή "my brother, sister". Αν δεν ξέρεις από iphone την ενεργοποιείς πατώντας το home button συνεχόμενα. Ακόμα μπορείς να ρωτήσεις την siri "who own ls this iphone?" Και θα σου δώσει στοιχεία κατόχου.
Vkngs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Äłęx είπε Ακόμα μπορείς να ρωτήσεις την siri "who own ls this iphone?" Και θα σου δώσει στοιχεία κατόχου. Το προσπαθησα και αυτο και δεν. Λογικα για να μου πει στοιχεια θελει εστω τον κωδικο ξεκλειδωματος. Το κρατησα πατημενο κτλπ τα δοκιμασα ολα χωρις αποτελεσμα. Δεν εχει μεινει κατι αλλο να δοκιμασω πραγματικα εχω σπασει το κεφαλι μου και τιποτα.
*Kopanos* Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Βάλε μερικά χαρτάκια στην περιοχή που βρήκες το τηλέφωνο "βρέθηκε κινητό" θα σε πάρει ο κάθε πικραμένος αλλά έχεις ελπίδες να το δει ο κάτοχος. Σε νησί που ήμουν έτσι βρηκαμε κάτοχο συσκευής που ήταν κλειδωμένη.
Vkngs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Βάλε μερικά χαρτάκια στην περιοχή που βρήκες το τηλέφωνο "βρέθηκε κινητό" θα σε πάρει ο κάθε πικραμένος αλλά έχεις ελπίδες να το δει ο κάτοχος. Σε νησί που ήμουν έτσι βρηκαμε κάτοχο συσκευής που ήταν κλειδωμένη. Φιλαρακι οπως το πες νησι. Εγω το βρηκα σε εμπορικο! Πιο πιθανο ειναι να παιξω μπουνιες με τον καθε εξυπνακια που θα λεει οτι ειναι δικο του παρα να βρεθει ο κατοχος του κινητου! 1
taslikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εάν βάλεις μια δίκη σου κάρτα σιμ και ανοίξεις τα δεδομένα από το control center μπορείς να παίξεις με την σιρι με διαφορά hacks (everythingapplepro) και να μπεις στις επαφές του κινητού να βρεις ένα νούμερο. Η πιο απλή λύση αν είναι τυχερός είναι να πεις στην Siri redial the last number. Γενικά θα βρεις λύση μέσω της σιρι. υποδειξη: η κάρτα σιμ η δίκη σου που θα μπει καλό θα είναι να είναι χωρίς κλείδωμα σιμ διότι πρώτα το iPhone ζητά το passcode και μετά το κλείδωμα sim αν δεν κάνω λάθος. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από taslikos
Vkngs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, taslikos είπε Εάν βάλεις μια δίκη σου κάρτα σιμ και ανοίξεις τα δεδομένα από το control center μπορείς να παίξεις με την σιρι με διαφορά hacks (everythingapplepro) και να μπεις στις επαφές του κινητού να βρεις ένα νούμερο. Η πιο απλή λύση αν είναι τυχερός είναι να πεις στην Siri redial the last number. Γενικά θα βρεις λύση μέσω της σιρι. υποδειξη: η κάρτα σιμ η δίκη σου που θα μπει καλό θα είναι να είναι χωρίς κλείδωμα σιμ διότι πρώτα το iPhone ζητά το passcode και μετά το κλείδωμα sim αν δεν κάνω λάθος Δεν με αφήνει ούτε control center να ανοίξω. Με το που ανοίγω το κινητό ζητάει κωδικό τον οποίο δεν ξέρω. Και εκεί δεν μπορώ να κάνω καμιά άλλη κίνηση.
taslikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Ίντερνετ συνδέεται αν βάλεις δίκη σου κάρτα χωρίς κλείδωμα; Αν ανοίγει το 4g υπάρχει άλλο ένα κόλπο να το ανοίξεις αλλά θέλει σύνδεση στο Ίντερνετ.. Edit: κάνε τελευταία προσπάθεια με ξεκλείδωτη σιμ που σου είπα και πάνω μήπως ανοίξει από μόνο του τα δεδομένα. Εάν δεν ανοίξει πάνω το 4g τότε μπαίνεις εδώ: https://imei24.com/check/iphone_icloud/ βαζεις το imei που βρίσκεις στην θύρα της κάρτας σιμ, και βλέπεις αν έχει ενεργό η όχι το iCloud lock. Αν είναι κλειστό το κανεις μια επαναφορά και το κρατάς εσυ. Αν είναι ανοιχτό δεν μπορείς να κανεις τίποτα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από taslikos
Vkngs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 6:30 ΠΜ, taslikos είπε Στο Ίντερνετ συνδέεται αν βάλεις δίκη σου κάρτα χωρίς κλείδωμα; Αν ανοίγει το 4g υπάρχει άλλο ένα κόλπο να το ανοίξεις αλλά θέλει σύνδεση στο Ίντερνετ.. Edit: κάνε τελευταία προσπάθεια με ξεκλείδωτη σιμ που σου είπα και πάνω μήπως ανοίξει από μόνο του τα δεδομένα. Εάν δεν ανοίξει πάνω το 4g τότε μπαίνεις εδώ: https://imei24.com/check/iphone_icloud/ βαζεις το imei που βρίσκεις στην θύρα της κάρτας σιμ, και βλέπεις αν έχει ενεργό η όχι το iCloud lock. Αν είναι κλειστό το κανεις μια επαναφορά και το κρατάς εσυ. Αν είναι ανοιχτό δεν μπορείς να κανεις τίποτα. Επαναφορα πως; Εχει κωδικο δεν μπορω καν να το ανοιξω στην αρχη.
taslikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Επαναφορά γίνεται να κανεις, πρώτα όμως πρέπει να μπεις εκεί που σου είπα και να βάλεις το imei για να σου πω αν θα ξεκλειδώσει πλήρως.
-WISE- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 9:19 ΜΜ, AntiCambeR είπε Σε καμία περίπτωση δεν θα το πήγαινα στην αστυνομία.Θα προσπαθούσα να βρώ τρόπο να βρώ τον κάτοχο.Δυστυχώς αν δεν μπορέσεις να τον βρείς σου είναι άχρηστο(;). Νομίζω πως έχει ανοιχτεί πριν καιρό θέμα με iPhone που βρέθηκε ο κάτοχός του,κάνε αναζήτηση στο φόρουμ μήπως βρείς την λύση. Ωραία τα κλειδώματα αλλά δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα ο κάτοχος.Τι ήθελε και κλείδωσε την sim,σιγά μην του έκλεβαν τις επαφές,οποιοσδήποτε και να το έβρισκε που ήθελε να το κρατήσει,το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να την πετάξει. Φαντάζομαι ότι ο λόγος που κλειδώνουν και τη SIM είναι γιατί -αν όπως τώρα- χαθεί η συσκευή και έχει συμβόλαιο ο συγκεκριμένος, με κατάχρηση μπορεί πληρώσει πάρα πολλά λεφτά από τον κάθε επιτήδειο που μπορεί να πάρει τηλέφωνο σε Αυστραλίες και Αμερικές. Αν δεν το καταλάβει άμεσα ότι το έχασε ή αν το χάσει βράδυ, μέχρι να ανοίξουν οι πάροχοι την επόμενη ημέρα μπορεί να μιλάει όλο το βράδυ ο άλλος.
Vkngs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, taslikos είπε Επαναφορά γίνεται να κανεις, πρώτα όμως πρέπει να μπεις εκεί που σου είπα και να βάλεις το imei για να σου πω αν θα ξεκλειδώσει πλήρως. Θα το δοκιμασω απλα πρεπει να βρω και φορτιστη γιατι δεν εχω. Επαναφορα με ποιο τροπο γινετε;
taslikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δες χρειάζεσαι φορτιστή, το imei είναι στο συρτάρι της σιμ. Μπαίνεις από υπολογιστή εκεί που σου είπα το πληκτρολογείς και βλέπεις αν το iCloud lock είναι ενεργό η όχι. Εάν είναι ανενεργό, τότε κανεις επαναφορά βάζοντας το σε dfu mode και χρησιμοποιώντας το iTunes. Πρόσεχε όμως! Αν το iCloud lock είναι ανοιχτό, τότε θα γίνει η επαναφορά αλλά θα μείνει κλειδωμένο ο τηλ. Αν το κανεις επαναφορά και το συνδέσεις στο Ίντερνετ και εφόσον είναι με κλείδωμα iCloud θα μπορέσει ο ιδιοκτήτης να επικοινωνήσει μαζί σου.
BlueBlade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 9:14 ΜΜ, georgerapp είπε @AggelosTz σε ένα android εάν είναι κλειδωμένο μπαίνεις στην recovery και το κάνεις φορμάτ,εάν δεν έχει recovery με το πρόγραμμα της εταιρείας μπαινεις σε download mode και κανεις repair. Στα iPhone δεν γίνεται; Στο θέμα ασφάλειας γενικά τα Android είναι ΓΤΠ. Όχι στα iPhone δεν γίνεται κάτι τέτοιο, ακόμα και αν βρει δηλαδή κωδικό για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο θα πρέπει μετά να βρει και τον κωδικό του λογαριασμού του χρήστη στο iCloud για να το κάνει Format το τηλέφωνο. Το κινητό είναι τούβλο αυτήν την στιγμή και για να πω την αλήθεια πολύ ασχολήθηκε ο TS. Αφού ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρθηκε ούτε καν να το δηλώσει σαν κλεμμένο/χαμένο ας το πάει στην αστυνομία και αν θελήσουν να το κρατήσουν ας το κρατήσουν για να μην τους παίρνει τα χαρτιά ο αέρας. Και μόνο που το πάλεψες τόσο πολύ μπράβο σου πάντως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα