Προς το περιεχόμενο

Βρήκα iPhone 8 plus.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά και την sim την έχω βάλει στο κινητό μου και έχει κωδικό, και στην info quest εχω παρει τηλέφωνο και μου λένε κλασσικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι ούτε mail να μου δώσουν. Αστυνομία μου λένε να το πάω τίποτα άλλο. 🤔 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μη το αφησεις αστυνομια,θα το φανε αυτοι.

κρατα το ....απλα!!!

και εγω εχω γυρίσει κινητο σε κατοχο,δε το θεώρησα δωρο να το κρατησω και ουτε θα αλλαζε κατι στην ζωη μου με αυτο,για αυτο μπραβο στον τροπο σκεψης σου αλλα και στον κοπο σου.......εγω απλα το κρατησα ανοιχτο και με καλεσε.

απλα κρατα το!τελος!δε θα σκασεις περισσοτερο απο τον κατοχο που ουτε κλεμενο δε το δηλωσε στον παροχο του!  

• Like 3
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν θα το πήγαινα στην αστυνομία.Θα προσπαθούσα να βρώ τρόπο να βρώ τον κάτοχο.Δυστυχώς αν δεν μπορέσεις να τον βρείς σου είναι άχρηστο(;).

Νομίζω πως έχει ανοιχτεί πριν καιρό θέμα με iPhone που βρέθηκε ο κάτοχός του,κάνε αναζήτηση στο φόρουμ μήπως βρείς την λύση.

Ωραία τα κλειδώματα αλλά δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα ο κάτοχος.Τι ήθελε και κλείδωσε την sim,σιγά μην του έκλεβαν τις επαφές,οποιοσδήποτε και να το έβρισκε που ήθελε να το κρατήσει,το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να την πετάξει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Σε καμία περίπτωση δεν θα το πήγαινα στην αστυνομία.Θα προσπαθούσα να βρώ τρόπο να βρώ τον κάτοχο.Δυστυχώς αν δεν μπορέσεις να τον βρείς σου είναι άχρηστο(;).

Νομίζω πως έχει ανοιχτεί πριν καιρό θέμα με iPhone που βρέθηκε ο κάτοχός του,κάνε αναζήτηση στο φόρουμ μήπως βρείς την λύση.

Ωραία τα κλειδώματα αλλά δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα ο κάτοχος.Τι ήθελε και κλείδωσε την sim,σιγά μην του έκλεβαν τις επαφές,οποιοσδήποτε και να το έβρισκε που ήθελε να το κρατήσει,το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να την πετάξει.

Σωστό αυτό έστω με την sim θα τον έβρισκα. Όχι είναι άχρηστο αν δεν τον βρω έχω απλα ένα τούβλο στα χέρια μου 😋

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thulogur είπε

Επικοινώνησες με το istorm, μηπως και κάνουν κατι αυτοί; 

Πήρα μόλις τώρα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι αστυνομία μου λένε και αυτοί. 

Παιδιά πήγα ρώτησα και στο μέρος που το βρήκα τα τριγύρω μαγαζιά και κανένας δεν δήλωσε τίποτα. Δεν υπάρχει λύση πλεον

Δημοσ.

Πήγαινέ το στην αστυνομία, αλλα πρόσεξε να πάρεις στα χερια σου κάποιο έγγραφο/αποδεικτικό οτι το παρέδωσες...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jorgemeto είπε

Βάλε το στο Facebook να το κάνουν share μπορεί να βρεθεί 

Φίλε το είχα ανεβάσει και αμέσως μου έστειλαν 7 άτομα μήνυμα ότι είναι δικό τους. Όταν τους έλεγα να μου πουν κωδικό να το επιβεβαιώσω δεν απαντούσαν ή έλεγαν στην τύχη 😋

Δημοσ.

@AggelosTz σε ένα android εάν είναι κλειδωμένο μπαίνεις στην recovery και το κάνεις φορμάτ,εάν δεν έχει recovery με το πρόγραμμα της εταιρείας μπαινεις σε download mode και κανεις repair.

Στα iPhone δεν γίνεται;

Δηλαδή εάν ξεχάσεις το μοτίβο σου τι κάνεις σε αυτά;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, georgerapp είπε

σε ένα android εάν είναι κλειδωμένο μπαίνεις στην recovery και το κάνεις φορμάτ

Έχει τέτοιο κενό το ανδρόιντ?

Νομίζω ζητάει το υπάρχον gmail account.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

@AggelosTz σε ένα android εάν είναι κλειδωμένο μπαίνεις στην recovery και το κάνεις φορμάτ,εάν δεν έχει recovery με το πρόγραμμα της εταιρείας μπαινεις σε download mode και κανεις repair.

Στα iPhone δεν γίνεται;

Δηλαδή εάν ξεχάσεις το μοτίβο σου τι κάνεις σε αυτά;

Δεν γινετε νομιζω καποιου ειδους format. Aλλιως δεν θα γινοταν τοσο ντορος μετα iphone και το icloud

Στις 7/1/2019 στις 11:41 ΜΜ, stormrain είπε

Γι'αυτο εγω στο Ν9 μου (δεν ξερω αν γινεται στο iphone ομως) εχω βαλει στην lockscreen στις πληροφοριες κατοχου, "Αν βρεθει παρακαλω καλεστε στο 694..." το οποιο ειναι το νουμερο του αδερφου μου που παντα απανταει. Ωστε αν χαθει και φιλοτιμηθει οποιος το βρει, να καλεσει.

Κατατα, μπραβο στον TS. :)

Ακυρη ερωτηση αλλα ο TS τι ειναι;  :D

Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 7:21 ΜΜ, Vkngs είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Όπως λέει ο τίτλος ακριβώς βρήκα iPhone 8 plus. Το θέμα είναι ότι θέλω να το επιστρέψω στον ιδιοκτήτη/τρία και δεν μπορώ να βρω πως. Έχει κωδικό κλασικά και έχω δοκιμάσει τα πιθανά σενάρια. Καμία πρόταση; 

Μπορείς να βάλεις την δικιά σου Sim στο κινητό και να δοκιμάσεις να καλέσεις χρησιμοποιώντας την siri. Για παράδειγμα μπορείς να πεις "Call my House" ή "my brother, sister".  Αν δεν ξέρεις από iphone την ενεργοποιείς πατώντας το home button συνεχόμενα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...