Vkngs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Όπως λέει ο τίτλος ακριβώς βρήκα iPhone 8 plus. Το θέμα είναι ότι θέλω να το επιστρέψω στον ιδιοκτήτη/τρία και δεν μπορώ να βρω πως. Έχει κωδικό κλασικά και έχω δοκιμάσει τα πιθανά σενάρια. Καμία πρόταση; 5
alucards74 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Κράτα το ανοιχτό και φορτισμένο και περίμενε να σε πάρει τηλέφωνο κάποιος γνωστός του ιδιοκτήτη η ο ίδιος και δώσε το πισω. 2
Vkngs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, alucards74 είπε Κράτα το ανοιχτό και φορτισμένο και περίμενε να σε πάρει τηλέφωνο κάποιος γνωστός του ιδιοκτήτη η ο ίδιος και δώσε το πισω. Δεν γινετε οταν το βρηκα ηταν κλειστο. Το ανοιξα και ζηταει κωδικο και λογικα αμα το εβρισκα κι ολας θα ζητησει PIN.
alucards74 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στην υποδοχή της κάρτας SIM έχει το κωδικό IMEI. Πήγαινε στον αντίστοιχο πάροχο της SIM κάρτας κοσμοτε, Vodafone, wind και με τον αριθμό αυτό θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί του. 1
Vkngs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, alucards74 είπε Στην υποδοχή της κάρτας SIM έχει το κωδικό IMEI. Πήγαινε στον αντίστοιχο πάροχο της SIM κάρτας κοσμοτε, Vodafone, wind και με τον αριθμό αυτό θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί του. Ωραίος δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! 6
thanasisxask Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εσύ είσαι ωραίος που ψάχνεις να βρεις τον κάτοχο! 1
Vkngs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Εσύ είσαι ωραίος που ψάχνεις να βρεις τον κάτοχο! Είναι κρίμα ρε φιλε... Απλά το έχουν κάνει τόσο περιπλοκο που άμα στο κλέψουν δεν μπορούν να το ανοίξουν αλλά άμα θες να βρεις τον κάτοχο δεν μπορείς! 2
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Γι'αυτο εγω στο Ν9 μου (δεν ξερω αν γινεται στο iphone ομως) εχω βαλει στην lockscreen στις πληροφοριες κατοχου, "Αν βρεθει παρακαλω καλεστε στο 694..." το οποιο ειναι το νουμερο του αδερφου μου που παντα απανταει. Ωστε αν χαθει και φιλοτιμηθει οποιος το βρει, να καλεσει. Κατατα, μπραβο στον TS. 3
HateMe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εύγε στον TS. Spoiler Και λέει πάει και βρίσκει τον ιδιοκτήτη και τον σπάει στο ξύλο για να βρει τον κωδικό Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από HateMe
lazkalai Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Vkngs είπε Ωραίος δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! αν πας ενημερωσε μας για την εξελιξη να ξερουμε αν οντως γινεται
Vkngs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, lazkalai είπε αν πας ενημερωσε μας για την εξελιξη να ξερουμε αν οντως γινεται Δεν γίνετε τίποτα με την cosmote. Είναι απόρρητο λεει. Μια περίπτωση υπάρχει μόνο τώρα να το πάω αστυνομία. Αν δεν το έχει δηλώσει όμως βλέπω να το τρώει κάποιος από εκεί μέσα δυστυχώς γιατί το έχουμε δει και αυτό. Μέσω imei δεν έχει το έχει δηλώσει κλεμμένο. Είναι clear το status. Τι κάνουμε τώρα; 1
donblunts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, Vkngs είπε Δεν γίνετε τίποτα με την cosmote. Είναι απόρρητο λεει. Μια περίπτωση υπάρχει μόνο τώρα να το πάω αστυνομία. Αν δεν το έχει δηλώσει όμως βλέπω να το τρώει κάποιος από εκεί μέσα δυστυχώς γιατί το έχουμε δει και αυτό. Μέσω imei δεν έχει το έχει δηλώσει κλεμμένο. Είναι clear το status. Τι κάνουμε τώρα; Δεν μπορείς να βρείς κάπως το mail που είναι συνδεδεμένο στο iCloud, κατιτίς; Πάντως, μπράβο σου.
tinapo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δεν γίνεται να δημιουργήσει η cosmote ένα alert γι' αυτό το ΙΜΕΙ όταν γίνει καταγγελία; Μέχρι τότε θα έλεγα να το κρατήσεις 1
HateMe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Γιατί δεν το πάει απλά σε ένα service της Apple; Δεν έχει τέτοια εδώ; Αν τους πει τι έγινε, θα τον εξυπηρετήσουν λογικά. https://support.apple.com/el-gr/contact στείλε και εδώ και πες τους τι γίνεται.
Zaytsev Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 23 hours ago, Vkngs said: Δεν γινετε οταν το βρηκα ηταν κλειστο. Το ανοιξα και ζηταει κωδικο και λογικα αμα το εβρισκα κι ολας θα ζητησει PIN. Βγάλε τη SIM και βάλε τη σε ένα άλλο τηλέφωνο. Μπορεί να μην έχει pin. Εγώ είναι το πρώτο πράγμα που βγάζω, γιατί δεν έχει νόημα να βάζω δύο κωδικούς κι επειδή δεν κλείνει σχεδόν ποτέ το τηλέφωνο, μέχρι να το χρειαστώ ξανά, θα το έχω ξεχάσει 😛 2 minutes ago, HateMe said: Γιατί δεν το πάει απλά σε ένα service της Apple; Δεν έχει τέτοια εδώ; Αν τους πει τι έγινε, θα τον εξυπηρετήσουν λογικά. https://support.apple.com/el-gr/contact στείλε και εδώ και πες τους τι γίνεται. Το πρώτο πράγμα που κάνει η Apple, είναι επιβεβαίωση στοιχείων. Αν δε μπορεί, δεν τον εξυπηρετεί. Και δεύτερον, έχουν στοιχεία μόνο όσων έχουν καλέσει στο support έστω μία φορά, αλλά δεν τα δίνουν φυσικά σε κανέναν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα