Προς το περιεχόμενο

Βρήκα iPhone 8 plus.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Όπως λέει ο τίτλος ακριβώς βρήκα iPhone 8 plus. Το θέμα είναι ότι θέλω να το επιστρέψω στον ιδιοκτήτη/τρία και δεν μπορώ να βρω πως. Έχει κωδικό κλασικά και έχω δοκιμάσει τα πιθανά σενάρια. Καμία πρόταση; 

• Like 5
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κράτα το ανοιχτό και φορτισμένο και περίμενε να σε πάρει τηλέφωνο κάποιος γνωστός του ιδιοκτήτη η ο ίδιος και δώσε το πισω.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alucards74 είπε

Κράτα το ανοιχτό και φορτισμένο και περίμενε να σε πάρει τηλέφωνο κάποιος γνωστός του ιδιοκτήτη η ο ίδιος και δώσε το πισω.

Δεν γινετε οταν το βρηκα ηταν κλειστο. Το ανοιξα και ζηταει κωδικο και λογικα αμα το εβρισκα κι ολας θα ζητησει PIN.

Δημοσ.

Στην υποδοχή της κάρτας SIM έχει το κωδικό IMEI. Πήγαινε στον αντίστοιχο πάροχο της SIM κάρτας κοσμοτε, Vodafone, wind και με τον αριθμό αυτό θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί του.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alucards74 είπε

Στην υποδοχή της κάρτας SIM έχει το κωδικό IMEI. Πήγαινε στον αντίστοιχο πάροχο της SIM κάρτας κοσμοτε, Vodafone, wind και με τον αριθμό αυτό θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί του.

Ωραίος δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! 

• Like 6
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Εσύ είσαι ωραίος που ψάχνεις να βρεις τον κάτοχο! 

Είναι κρίμα ρε φιλε... Απλά το έχουν κάνει τόσο περιπλοκο που άμα στο κλέψουν δεν μπορούν να το ανοίξουν αλλά άμα θες να βρεις τον κάτοχο δεν μπορείς! 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Γι'αυτο εγω στο Ν9 μου (δεν ξερω αν γινεται στο iphone ομως) εχω βαλει στην lockscreen στις πληροφοριες κατοχου, "Αν βρεθει παρακαλω καλεστε στο 694..." το οποιο ειναι το νουμερο του αδερφου μου που παντα απανταει. Ωστε αν χαθει και φιλοτιμηθει οποιος το βρει, να καλεσει.

Κατατα, μπραβο στον TS. :)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εύγε στον TS. 

Spoiler

Και λέει πάει και βρίσκει τον ιδιοκτήτη και τον σπάει στο ξύλο για να βρει τον κωδικό :P 

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Vkngs είπε

Ωραίος δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! 

αν πας ενημερωσε μας για την εξελιξη να ξερουμε αν οντως γινεται

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lazkalai είπε

αν πας ενημερωσε μας για την εξελιξη να ξερουμε αν οντως γινεται

Δεν γίνετε τίποτα με την cosmote. Είναι απόρρητο λεει. Μια περίπτωση υπάρχει μόνο τώρα να το πάω αστυνομία. Αν δεν το έχει δηλώσει όμως βλέπω να το τρώει κάποιος από εκεί μέσα δυστυχώς γιατί το έχουμε δει και αυτό. Μέσω imei δεν έχει το έχει δηλώσει κλεμμένο. Είναι clear το status. Τι κάνουμε τώρα; 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Δεν γίνετε τίποτα με την cosmote. Είναι απόρρητο λεει. Μια περίπτωση υπάρχει μόνο τώρα να το πάω αστυνομία. Αν δεν το έχει δηλώσει όμως βλέπω να το τρώει κάποιος από εκεί μέσα δυστυχώς γιατί το έχουμε δει και αυτό. Μέσω imei δεν έχει το έχει δηλώσει κλεμμένο. Είναι clear το status. Τι κάνουμε τώρα; 

Δεν μπορείς να βρείς κάπως το mail που είναι συνδεδεμένο στο iCloud, κατιτίς;
Πάντως, μπράβο σου.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να δημιουργήσει η cosmote ένα alert γι' αυτό το ΙΜΕΙ όταν γίνει καταγγελία;

Μέχρι τότε θα έλεγα να το κρατήσεις

• Like 1
Δημοσ.
23 hours ago, Vkngs said:

Δεν γινετε οταν το βρηκα ηταν κλειστο. Το ανοιξα και ζηταει κωδικο και λογικα αμα το εβρισκα κι ολας θα ζητησει PIN.

Βγάλε τη SIM και βάλε τη σε ένα άλλο τηλέφωνο. Μπορεί να μην έχει pin. Εγώ είναι το πρώτο πράγμα που βγάζω, γιατί δεν έχει νόημα να βάζω δύο κωδικούς κι επειδή δεν κλείνει σχεδόν ποτέ το τηλέφωνο, μέχρι να το χρειαστώ ξανά, θα το έχω ξεχάσει 😛

2 minutes ago, HateMe said:

Γιατί δεν το πάει απλά σε ένα service της Apple; 

Δεν έχει τέτοια εδώ; Αν τους πει τι έγινε, θα τον εξυπηρετήσουν λογικά.

https://support.apple.com/el-gr/contact στείλε και εδώ και πες τους τι γίνεται. 

Το πρώτο πράγμα που κάνει η Apple, είναι επιβεβαίωση στοιχείων. Αν δε μπορεί, δεν τον εξυπηρετεί. Και δεύτερον, έχουν στοιχεία μόνο όσων έχουν καλέσει στο support έστω μία φορά, αλλά δεν τα δίνουν φυσικά σε κανέναν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...