Capitano711 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Γνώμη για τη συγκεκριμένη σύνθεση , με την προοπτική να μπεί κάποια στιγμή και κάρτα γραφικών για ελαφρυ χρήση gaming. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που θα συνιστούσατε (για να τον συνθεσει κιόλας) με καλές τιμές και after sales υποστήριξη? Ποσό που διαθέτουμε :500 Χρήση υπολογιστή : Γραφείο, ελαφρυ gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Όχι Χωρις οθόνη και λοιπα περιφερειακά Κατασκευή απο ένα κατάστημα
zvarthangalos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις το σύστημα για ελαφρύ gaming δεν χρειάζεται να πάρεις κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής που επέλεξες έχει ενσωματωμένη την APU Radeon RX Vega 11 που θα τρέχει τα παιχνίδια αξιοπρεπέστατα σε normal ρυθμίσεις αν θέλεις enthusiast ρυθμίσεις τότε πάς σε αγορά έξτρα GPU. Edit: Για μαγαζιά με λίγο ψάξιμο στο νετ θα βρεις δεκάδες τα περισσότερα είναι αξιόπιστα πχ το Πλαίσιο είναι απο τα καλά και με after sale υποστήριξη το visionstudio είναι επίσης ενα αξιόπιστο μαγαζί, προσωπικά πριν δυο μέρες έκανα παραγγελία από ένα κατάστημα που λέγετε foxstore (κι εγώ κάνω μερική αναβάθμιση) οι τιμές του είναι αρκετά δελεαστικές όμως δεν ξέρω τι γίνεται με το after sale (δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα) το επέλεξα καθαρά και μόνο για το χαμηλό κόστος σε σχέση με άλλα μαγαζιά ελπίζω να έκανα την σωστή επιλογή,ίδωμεν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από zvarthangalos
mechpanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρά είναι το build σου! Το μόνο που θα άλλαζα, θα ήταν να βάλω ssd (m.2 φυσικά καθώς τον υποστηρίζει η m/b), έναν samsung evo 970, θυσιάζοντας τον hdd (βάζεις αργότερα). Είναι ό,τι πιο καλό για έναν υπολογιστή δουλειάς, τα πάντα θα πηγαίνουν αστραπή! Επίσης, θα πρότεινα ένα τροφοδοτικό της Seasonic που είναι ο,τι καλύτερο σαν ποιότητα/τιμή https://www.skroutz.gr/s/7985522/Seasonic-Eco-430.html, απλά αν όντως σκοπεύεις να βάλεις καμία δυνατή κάρτα γραφικών ίσως να μην την σηκώνει (για τώρα είναι κομπλέ!) +1 και από εμένα στο Visionstudio, και μακρυά από Πλαίσιο (προσωπική εμπειρία του αδερφού μου, που είχε βλάβη εντός εγγύησης και έκαναν τους Κινέζους, τελικά τον εξυπηρέτησαν βέβαια γιατί δεν ήταν άσχετος, αλλά με πολλή ταλαιπωρία). Κάρτα γραφικών δεν σου χρειάζεται πιστεύω κι εγώ, γι' αυτήν την χρήση!
Capitano711 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Να στε καλα μάγκες ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μάλλον με βλέπω για το dexter επειδή το προτείνουν αρκετά παιδιά στο φόρουμ και έχει καλές τιμές και δωρεάν συναρμολόγηση
leros2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 7:12 ΜΜ, Capitano711 είπε Γνώμη για τη συγκεκριμένη σύνθεση , με την προοπτική να μπεί κάποια στιγμή και κάρτα γραφικών για ελαφρυ χρήση gaming. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που θα συνιστούσατε (για να τον συνθεσει κιόλας) με καλές τιμές και after sales υποστήριξη? Ποσό που διαθέτουμε :500 Χρήση υπολογιστή : Γραφείο, ελαφρυ gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Όχι Χωρις οθόνη και λοιπα περιφερειακά Κατασκευή απο ένα κατάστημα Χωρίς ssd δεν πας πουθενά Εν έτη 2019 και με τιμές χώμα . 1
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 7:12 ΜΜ, Capitano711 είπε Γνώμη για τη συγκεκριμένη σύνθεση , με την προοπτική να μπεί κάποια στιγμή και κάρτα γραφικών για ελαφρυ χρήση gaming. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που θα συνιστούσατε (για να τον συνθεσει κιόλας) με καλές τιμές και after sales υποστήριξη? Ποσό που διαθέτουμε :500 Χρήση υπολογιστή : Γραφείο, ελαφρυ gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Όχι Χωρις οθόνη και λοιπα περιφερειακά Κατασκευή απο ένα κατάστημα παιζει παιχνιδια 1080 p?
Capitano711 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε παιζει παιχνιδια 1080 p? Λόγικα κανένα Λολ για κάτι παραπάνω δύσκολο για 1080. Απ ότι βλέπω σε YouTube βγάζει decent fps και σε pubg και με κάποιες ρυθμίσεις θα παίζονται
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Capitano711 είπε Λόγικα κανένα Λολ για κάτι παραπάνω δύσκολο για 1080. Απ ότι βλέπω σε YouTube βγάζει decent fps και σε pubg και με κάποιες ρυθμίσεις θα παίζονται fortnite paizo , css , kai EA games...
Capitano711 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε fortnite paizo , css , kai EA games... Θα τα παίζει σίγουρα με κάποιες σωστες ρυθμίσεις. Δηλαδή αν βγάλεις κάτι anti-alising και shadows βγάζει πολύ καλά fps στο fortnite σε 1080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα