nas91 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ελαβα μια κληση σημερα απο εναν αριθμο κινητου(αυτοματοποιημενο),και συνομιλησα με μια κοπελα,η οποια μου προτεινε να μετατρεψω το κινητο μου σε καρτοσυμβολαιο,προσφεροντας μου 1000' προς wind/q,600' προς ολους(3λεπτη κληση),3,5 gb,100 sms και 8 ευρω υπολοιπο στη καρτα με τελικη τιμη 11 ευρω(ολα μεσα,φπα/τελος κινητης κτλ) για 24 μηνες. Το προγραμματακι φαινεται καλο,αλλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι οι κοπελες που μιλησα(μιλησα 2 φορες μαζι τους),μου φανηκαν για αλλοδαπες καθως και τις 2 φορες προσφωνησαν το ονομα και επωνυμο μου εντελως λαθος.Δηλαδη στο ονομα μου δε μπορεις να κανεις λαθος(αντε το επιθετο μπορει). Επισης ζητησα το επωνυμο της κοπελας,αλλα δε μου το εδωσε,και επικαλεστηκε οτι απαγορευεται απο την εταιρια τους να δινουν επωνυμια. Τους ρωτησα απο που καλουν,και μου ειπαν απο Ελλαδα. Με τοσα που γινονται καθε μερα,δε ξερεις απο που θα σου ερθει. Ειμαι θετικος στο να ενεργοποιησω το προγραμμα,αλλα με τα παραπανω κολλησα λιγο.Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια?
BigPantzi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, nas91 είπε Ελαβα μια κληση σημερα απο εναν αριθμο κινητου(αυτοματοποιημενο),και συνομιλησα με μια κοπελα,η οποια μου προτεινε να μετατρεψω το κινητο μου σε καρτοσυμβολαιο,προσφεροντας μου 1000' προς wind/q,600' προς ολους(3λεπτη κληση),3,5 gb,100 sms και 8 ευρω υπολοιπο στη καρτα με τελικη τιμη 11 ευρω(ολα μεσα,φπα/τελος κινητης κτλ) για 24 μηνες. Το προγραμματακι φαινεται καλο,αλλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι οι κοπελες που μιλησα(μιλησα 2 φορες μαζι τους),μου φανηκαν για αλλοδαπες καθως και τις 2 φορες προσφωνησαν το ονομα και επωνυμο μου εντελως λαθος.Δηλαδη στο ονομα μου δε μπορεις να κανεις λαθος(αντε το επιθετο μπορει). Επισης ζητησα το επωνυμο της κοπελας,αλλα δε μου το εδωσε,και επικαλεστηκε οτι απαγορευεται απο την εταιρια τους να δινουν επωνυμια. Τους ρωτησα απο που καλουν,και μου ειπαν απο Ελλαδα. Με τοσα που γινονται καθε μερα,δε ξερεις απο που θα σου ερθει. Ειμαι θετικος στο να ενεργοποιησω το προγραμμα,αλλα με τα παραπανω κολλησα λιγο.Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια? φιλε το καλυτερο που εχεις να κανεις να πας σε ενα καταστημα να τους το αναφερεις και θα ξερουν αυτοι καλυτερα
saruman123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, nas91 είπε Ελαβα μια κληση σημερα απο εναν αριθμο κινητου(αυτοματοποιημενο),και συνομιλησα με μια κοπελα,η οποια μου προτεινε να μετατρεψω το κινητο μου σε καρτοσυμβολαιο,προσφεροντας μου 1000' προς wind/q,600' προς ολους(3λεπτη κληση),3,5 gb,100 sms και 8 ευρω υπολοιπο στη καρτα με τελικη τιμη 11 ευρω(ολα μεσα,φπα/τελος κινητης κτλ) για 24 μηνες. Το προγραμματακι φαινεται καλο,αλλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι οι κοπελες που μιλησα(μιλησα 2 φορες μαζι τους),μου φανηκαν για αλλοδαπες καθως και τις 2 φορες προσφωνησαν το ονομα και επωνυμο μου εντελως λαθος.Δηλαδη στο ονομα μου δε μπορεις να κανεις λαθος(αντε το επιθετο μπορει). Επισης ζητησα το επωνυμο της κοπελας,αλλα δε μου το εδωσε,και επικαλεστηκε οτι απαγορευεται απο την εταιρια τους να δινουν επωνυμια. Τους ρωτησα απο που καλουν,και μου ειπαν απο Ελλαδα. Με τοσα που γινονται καθε μερα,δε ξερεις απο που θα σου ερθει. Ειμαι θετικος στο να ενεργοποιησω το προγραμμα,αλλα με τα παραπανω κολλησα λιγο.Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια? Απάτη είναι η Wind. Πριν 1-2 χρόνια με πήραν τηλέφωνο για να αλλάξω το σταθερό και το πακέτο ήταν αρκετά δελεαστικό. Το αποτέλεσμα ήταν να τρέχω και να μην φτάνω μέχρι να το ακυρώσω. Ευτυχώς τα καταφερα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε κατάστημα να πεις τι έχει γίνει και αυτοί θα σου πουν. Αν και από ότι ξέρω τα τηλεφωνικά προγράμματα δεν έχουν να κάνουν με τα προγράμματα των καταστημάτων.
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, nas91 είπε Επισης ζητησα το επωνυμο της κοπελας,αλλα δε μου το εδωσε,και επικαλεστηκε οτι απαγορευεται απο την εταιρια τους να δινουν επωνυμια. τη γνώμη μου για τη wind την εχω εκφράσει πολλάκις. Απο εκει και πέρα σκάλωσα στο παραπάνω. Με βάση την κείμενη νομοθεσία για τηλεφωνικές πωλήσεις η εταιρεία και ο υπάλληλος ειναι υποχρεωμένοι να δώσουν όνομα εταιρείας και το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου (το αν ειναι ψευτικό ειναι αλλο θέμα συζητησης). Απο τη στιγμή που ο/η υπάλληλος αρνείται να δώσει στοιχείο, κάνει μπάμ οτι δεν ειναι απο τη wind αλλά απο κάποιο συνεργαζόμενο γραφείο πωλήσεων που πουλά με προμήθεια. Αυτου του ειδους τα "μαγαζάκια" ειναι τα χειρότερα για να ψωνίσεις γιατί προκειμένου να "αγοράσεις" και να πάρουν προμήθεια θα σου πουν αυτά που θες να ακουσεις και 99/100 δεν θα ειπωθει κάποια σημαντικη παραμετρος ή το τελικό αποτελεσμα θα ειναι διαφορετικό απο αυτό που σου ειπαν και άντε εσύ να κάνεις καταγγελίες και αναφορες για να γυρίσεις εκει που ήσουν. Αν έχεις αμφιβολία, ζήτα να σου στείλουν το συμβόλαιο με email για να το μελετήσεις. 9/10 (για να μην πω 10/10) θα σου πουν οτι δε γίνεται οποτε τοτε ζήτα να σου στειλουν email με την προσφορα που να περιγράφει τις παροχές και τους όρους για ολη τη διάρκεια και να αναγράφει τα στοιχεία της εταιρίας και επικοινωνίας. Αν και εκει δε σου στελνουν τιποτα, απλά γράψε τους (με ενα ευγενικο μπινελίκι) . Αν σου στειλουν το πρώτο που κάνεις ειναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχο και να ζητήσεις επιβεβαιωση για το πακέτο παροχής. 1 1
apzark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nas91 είπε Ελαβα μια κληση σημερα απο εναν αριθμο κινητου(αυτοματοποιημενο),και συνομιλησα με μια κοπελα,η οποια μου προτεινε να μετατρεψω το κινητο μου σε καρτοσυμβολαιο,προσφεροντας μου 1000' προς wind/q,600' προς ολους(3λεπτη κληση),3,5 gb,100 sms και 8 ευρω υπολοιπο στη καρτα με τελικη τιμη 11 ευρω(ολα μεσα,φπα/τελος κινητης κτλ) για 24 μηνες. Το προγραμματακι φαινεται καλο,αλλα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι οι κοπελες που μιλησα(μιλησα 2 φορες μαζι τους),μου φανηκαν για αλλοδαπες καθως και τις 2 φορες προσφωνησαν το ονομα και επωνυμο μου εντελως λαθος.Δηλαδη στο ονομα μου δε μπορεις να κανεις λαθος(αντε το επιθετο μπορει). Επισης ζητησα το επωνυμο της κοπελας,αλλα δε μου το εδωσε,και επικαλεστηκε οτι απαγορευεται απο την εταιρια τους να δινουν επωνυμια. Τους ρωτησα απο που καλουν,και μου ειπαν απο Ελλαδα. Με τοσα που γινονται καθε μερα,δε ξερεις απο που θα σου ερθει. Ειμαι θετικος στο να ενεργοποιησω το προγραμμα,αλλα με τα παραπανω κολλησα λιγο.Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια? Πριν ενάμιση χρόνο μου τηλεφώνησαν από wind (αποδείχτηκε ότι ήταν από κατάστημα σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης) και μου έκαναν προσφορά για μετατροπή του καρτοκινητου μου σε καρτοσυμβολαιο, με όρους παρομοιους με τους δικούς σου, αρκεί να ανανεωνα το σταθερό μου για αλλα δύο χρόνια.Το δέχτηκα και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα πλην μιας καθυστέρησης στο να μου στείλουν το κλασσικό "smartwatch" που δίνει η wind. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από apzark
nas91 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Oντως τα φυσικα καταστηματα δεν εχουν καμια δουλεια με τα τηλεφωνικα προγραμματα.Τους ειχα ξαναρωτησει και δεν εχουν καμια επαφη. 1 ώρα πριν, isay είπε 8 λεπτά πριν, apzark είπε Πριν ενάμιση χρόνο μου τηλεφώνησαν από wind (αποδείχτηκε ότι ήταν από κατάστημα σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης) και μου έκαναν προσφορά για μετατροπή του καρτοκινητου μου σε καρτοσυμβολαιο, με όρους παρομοιους με τους δικούς σου, αρκεί να ανανεωνα το σταθερό μου για αλλα δύο χρόνια.Το δέχτηκα και μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβα πλην μιας καθυστέρησης στο να μου στείλουν το κλασσικό "smartwatch" που δίνει η wind. Ναι,μου ειπαν κ εμενα για smartwatch.Θα δειξει,το προχωραω κ βλεπουμε. Ναι,μου ειπαν οτι θα σταλει συμβολαιο με κουριερ,θα υπογραφει απο εμενα,και σε 2 εργασιμες θα ειναι ενεργο(με νεα σιμ). Εννοειται οτι η Wind ειναι ακομη χειροτερη και απο τη βονταφον,αλλα απο τη στιγμη που θα εχω συμβολαιο στα χερια μου,θα ειμαι καλυμενος.
mp123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, nas91 είπε Oντως τα φυσικα καταστηματα δεν εχουν καμια δουλεια με τα τηλεφωνικα προγραμματα.Τους ειχα ξαναρωτησει και δεν εχουν καμια επαφη. Ναι,μου ειπαν οτι θα σταλει συμβολαιο με κουριερ,θα υπογραφει απο εμενα,και σε 2 εργασιμες θα ειναι ενεργο(με νεα σιμ). Εννοειται οτι η Wind ειναι ακομη χειροτερη και απο τη βονταφον,αλλα απο τη στιγμη που θα εχω συμβολαιο στα χερια μου,θα ειμαι καλυμενος. Εδώ και 5 μήνες αυτό έχω. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχω 5 gb λόγο ότι είμαι πελάτης 20 χρόνια. Προχώρα άφοβα. Εγώ πήρα και δώρο μια action camera. 1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Από τη στιγμή που cosmote έχω καρτοσυμβόλαιο με 16€ το οποίο έχει 600' προς όλους, δωρεάν ενδοεπικοινωνία με όλα τα κινητά ως 7 νούμερα κάτω από το ίδιο ΑΦΜ, 2.5GB internet και πήρα και το Xiaomi S2 με 8 ευρώ δεν το βρίσκω απίστευτο να δίνει η wind το δικό της τόσο. Από εκεί και πέρα όμως εδώ υπάρχει άλλο ζήτημα, τι πάει να πει ότι η υπάλληλος δεν μπορεί να σου δώσει όνομα και όνομα εταιρίας που σε καλεί; Η υπάλληλος είναι υποχρεωμένη να σου πει όνομα και εταιρία και φυσικά ότι η κλήση καταγράφεται. Επειδή εγώ την wind δεν την εμπιστεύομαι ούτε για αστείο και μάλλον σε πήραν από εξωτερικό συνεργαζόμενο γραφείο εγώ προσωπικά δεν θα έκανα καμιά κίνηση γιατί αυτά τα γραφεία έχει βρομίσει ότι λένε κυριολεκτικά τα πάντα ή παραλείπουν άλλες σημαντικές παραμέτρους προκειμένου να σε πάρουν την υπογραφή για την προμήθεια τους και μετά εσύ άντε ψάξε και βρες με ποιον μίλησες, πως να ανοίξουν οι συνομιλίες κτλ κτλ.
th_nikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Από τη στιγμή που cosmote έχω καρτοσυμβόλαιο με 16€ το οποίο έχει 600' προς όλους, δωρεάν ενδοεπικοινωνία με όλα τα κινητά ως 7 νούμερα κάτω από το ίδιο ΑΦΜ, 2.5GB internet και πήρα και το Xiaomi S2 με 8 ευρώ δεν το βρίσκω απίστευτο να δίνει η wind το δικό της τόσο. Από εκεί και πέρα όμως εδώ υπάρχει άλλο ζήτημα, τι πάει να πει ότι η υπάλληλος δεν μπορεί να σου δώσει όνομα και όνομα εταιρίας που σε καλεί; Η υπάλληλος είναι υποχρεωμένη να σου πει όνομα και εταιρία και φυσικά ότι η κλήση καταγράφεται. Επειδή εγώ την wind δεν την εμπιστεύομαι ούτε για αστείο και μάλλον σε πήραν από εξωτερικό συνεργαζόμενο γραφείο εγώ προσωπικά δεν θα έκανα καμιά κίνηση γιατί αυτά τα γραφεία έχει βρομίσει ότι λένε κυριολεκτικά τα πάντα ή παραλείπουν άλλες σημαντικές παραμέτρους προκειμένου να σε πάρουν την υπογραφή για την προμήθεια τους και μετά εσύ άντε ψάξε και βρες με ποιον μίλησες, πως να ανοίξουν οι συνομιλίες κτλ κτλ. Που μπορώ να βρω το καρτοπρόγραμμα που αναφέρεις διότι με ενδιαφέρει.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, th_nikos είπε Που μπορώ να βρω το καρτοπρόγραμμα που αναφέρεις διότι με ενδιαφέρει. Σε Γερμανό το έκανα τον προηγούμενο μήνα. Δες αν το πλασάρουν ακόμα. 1
th_nikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Σε Γερμανό το έκανα τον προηγούμενο μήνα. Δες αν το πλασάρουν ακόμα. Σε ευχαριστώ πολύ. 1
circadian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 12:22 ΜΜ, ikaruga24 είπε Από τη στιγμή που cosmote έχω καρτοσυμβόλαιο με 16€ το οποίο έχει 600' προς όλους, δωρεάν ενδοεπικοινωνία με όλα τα κινητά ως 7 νούμερα κάτω από το ίδιο ΑΦΜ, 2.5GB internet και πήρα και το Xiaomi S2 με 8 ευρώ δεν το βρίσκω απίστευτο να δίνει η wind το δικό της τόσο. Από εκεί και πέρα όμως εδώ υπάρχει άλλο ζήτημα, τι πάει να πει ότι η υπάλληλος δεν μπορεί να σου δώσει όνομα και όνομα εταιρίας που σε καλεί; Η υπάλληλος είναι υποχρεωμένη να σου πει όνομα και εταιρία και φυσικά ότι η κλήση καταγράφεται. Επειδή εγώ την wind δεν την εμπιστεύομαι ούτε για αστείο και μάλλον σε πήραν από εξωτερικό συνεργαζόμενο γραφείο εγώ προσωπικά δεν θα έκανα καμιά κίνηση γιατί αυτά τα γραφεία έχει βρομίσει ότι λένε κυριολεκτικά τα πάντα ή παραλείπουν άλλες σημαντικές παραμέτρους προκειμένου να σε πάρουν την υπογραφή για την προμήθεια τους και μετά εσύ άντε ψάξε και βρες με ποιον μίλησες, πως να ανοίξουν οι συνομιλίες κτλ κτλ. καινούρια κάρτα ή μετατροπή ή φορητότητα;
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, circadian είπε καινούρια κάρτα ή μετατροπή ή φορητότητα; Από whats up σε καρτοσυμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα