Dennoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Λοιπον παιδια. Πως εχει.Εχω ενα PC 5 ετων. Με τα παρακατω specs : R9 280x 4 gb . amd fx 6300(oc 4.3) , 8gb ram (1833mhz) SSD 128 , 1tb hdd , psu 600 w , mobo : m5a99x evo r2. Αυτα. Τωρα το PC μου εχει αρχισει να ζοριζεται τον τελευταιο χρονο. Για αρχη βλεπω αλλα τυπακια σστο youtube που εχουν απιστεφτες επειδωσεις σε games.Κανουν max out overwatach,stree fighter,mafia 3,gta V,bf4 και αλλα. Εμενα το PC μου τον τελευταιο καιρο εχει FPS drops στο csgo και στο quake. Και δεν εχω ιδεα γιατι. Αλλα αντιθετως σε αλλα games οπως το rainbow six siege μου τρεχει αλλαγκαριστο στα medium (παντα μιλωντας για 1080p γιατι ξεχαστικα να το αναφερω). Τελος παντων δεν νομιζω οτι κανω κατι λαθος συγκεκριμενα εχω ολους τους drivers προσεχω το pc μιας και με αυτο ασχολουμε και στον ελευθερο χρονο μου αλλα και στην δουλεια μου. Το μονο που ισως επηρεαζει ειναι οτι ο SSD μου που εχει μεσα τα windows εχει 16 gb ελευθερα. Και ο hdd εχει ακομα αλλο μισο terra για να γεμισει. CCleaner και scan το PC το κανω μια φορα τον μηνα. Εντελει αυτο που ρωταω ειναι το τι φταει και πως μπορω να κανω το pc να πεζει at least ενα csgo αλλαγκαριστο. Αυτα. Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Dennoukos είπε Το μονο που ισως επηρεαζει ειναι οτι ο SSD μου που εχει μεσα τα windows εχει 16 gb ελευθερα. Αυτό μπορεί να είναι και ο πιθανός ένοχος. Άδειασε χώρο όσο μπορείς.
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν αναφερθεί σε αρκετούς ssd θέματα μειωμένης ταχύτητας όταν ο δίσκος είναι σχεδόν γεμάτος. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό αλλά δε χάνεις κάτι να το δεις. Το κακό είναι ότι απ' ότι αναφέρεις, ο δίσκος είναι 128άρης (δεν αναφέρεις όμως ποιος είναι) και το να ελευθερώσεις χώρο σε τέτοια μεγέθη δεν είναι και τόσο εύκολο. Τα παιχνίδια από που τα τρέχεις από τον ssd ή τον hdd; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από micos000
Dennoukos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 10:11 ΜΜ, micos000 είπε Έχουν αναφερθεί σε αρκετούς ssd θέματα μειωμένης ταχύτητας όταν ο δίσκος είναι σχεδόν γεμάτος. Δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό αλλά δε χάνεις κάτι να το δεις. Το κακό είναι ότι απ' ότι αναφέρεις, ο δίσκος είναι 128άρης (δεν αναφέρεις όμως ποιος είναι) και το να ελευθερώσεις χώρο σε τέτοια μεγέθη δεν είναι και τόσο εύκολο. Τα παιχνίδια από που τα τρέχεις από τον ssd ή τον hdd; ine o samsung 850 evo 120 gb. Ta paixnidia ta trexw apton hdd
donblunts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Κρίσιμη ερώτηση, τελευταία φορά πότε το καθάρισες εσωτερικά; πάστα CPU κτλπ;
donblunts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Dennoukos είπε prin 3 mines peripou allaksa pasta esoterika prin 6 mines Μήπως παρατήρησες περισσότερο ζόρι απο τότε; Θερμοκρασίες ελέγχεις; Που βρίσκεσαι σε in-game;
donblunts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 -Εαν παίζεις ΜΜ, και είσαι απο Ρωσσία/Πολωνία/Τουρκία, καλά να πάθεις. J/K -Γράφε Ελληνικά.
micos000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Γιατί ρε συ ενώ στην αρχή μας τα έγραφες στα Ελληνικά και όλα καλά μετά μας το γύρισες στο greeklish;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Αν συνεχίσετε με greeklish, το topic θα διαγραφεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα