Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω στο laptop στον σκληρό φωτογραφίες και βίντεο! Επίσης έχω και στον εξωτερικό σκληρό που το συνδέω για αυτό τον λόγο, να μεταφέρω τα αρχεία αυτα(φωτογραφιες+βίντεο)! Θέλω να κάνω μια οργάνωση δλδ να τα έχω μια φορά και αυτά στον σκληρό! Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο όταν συνδέω τον εξωτερικό δίσκο να μου βρίσκει τις διπλές φωτογραφίες ή βίντεο αντίστοιχα έτσι ώστε να διαγράφω την μια από αυτές! Έχω παρα πολλες Φωτογραφιες και δεν μπορώ να ψάχνω μια στον έναν σκληρό μια στο  άλλον να βρω τις ίδιες! Αν υπάρχει freeware θα ήταν πιο εύκολο για μένα! 

Δημοσ.

Έχω περίπου 4tb φωτογραφίες και βίντεο από τότε που πρωτοπήρα ψηφιακή φωτογραφική. Αν βρεις κάτι που να το κάνει με ενδιαφέρει κι εμένα. Όχι μόνο να συγκρίνει το filename αλλά να βλέπει κι αν είναι διαφορετική η φωτογραφία ή διαφορετικό το μέγεθος του αρχείου.

Εγώ μέχρι τώρα έκανα υπομονή και τις τακτοποίησα μία μία.

Δημοσ.

Το dupeGuru είναι δωρεάν και πάρα πολύ καλό και είναι και στα Ελληνικά.

Εναλλακτικά εδώ θα βρείτε και άλλα παρόμοια προγράμματα. Π.χ. το searchmyfiles που είναι πρώτο στη λίστα είναι και αυτό πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, micos000 είπε

Το dupeGuru είναι δωρεάν και πάρα πολύ καλό και είναι και στα Ελληνικά.

Εναλλακτικά εδώ θα βρείτε και άλλα παρόμοια προγράμματα. Π.χ. το searchmyfiles που είναι πρώτο στη λίστα είναι και αυτό πολύ καλό.

Σε ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω σίγουρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...