Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Τι έχουμε εδώ; 

Είναι μέρος από την μπροστινή πτέρυγα. Από την εγκατάλειψη του πέρυσι στο hungaroring. Έχει και χτυπήματα πάνω.

https://youtu.be/swnvZggX0uo?t=60

Επεξ/σία από eliasjuve
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Αλήθεια δεν βλέπω στον σημερινό αγώνα πως γίνεται να ναι οδηγος αγωνα ο Μαξ και όχι ο Λεκλερ (ή έστω και οι δυο). Και αμύνθηκε στον Μαξ περίφημα και τον πέρασε (οκ δεν ειχε γκριπ ο Μαξ) οταν ο Μαξ τον περασε στο πιτ στοπ και περασε και τον Γκασλυ αργότερα στην μεταξύ τους μονομαχία. Αλήθεια δεν βλέπω γιατι ο Μαξ ξεχωρίζει του Λεκλερ σ' αυτον τον αγώνα. Ή και τους δυο ή αν πρέπει να διαλέξουμε τότε Λεκλερ... 

Περίφημος αγώνας, περίφημη μονομαχία. Θα τους βλέπουμε χροοοοονια αυτούς τους δυο, υπέροχοι. Και ο Λεκλερ μολις 19-20 χρονών...! 

Παρεπιπτόντως παιδιά, στον επόμενο αγώνα θα είμαι εκεί. Μπορεί να ανεβάσω live Photos :)

Κατά τη γνώμη έπαιξε στο όριο όσο κανείς άλλος, χωρίς λάθη, και δυστυχώς χάσαμε από την μαλακια του Σεμπ κάτι από μόνο του τρελό τηρουμένων της δυναμικότητας των μονοθεσίων, ο Μαξ είχε τον ρυθμό να σπάσει το 1-2 της Merc (δεδομένου ότι θα ξανά έμπαινε για πιτ ο Μποτας). Αυτό ο Λεκλέρκ δεν το μπορούσε. Επίσης η πολύ όμορφη προσπέραση πάνω στον Γκασλι... ήταν πάνω στον Γκασλι. Δεν μπορώ να το βάλω στο ίδιο ζύγι με την εξωτερική του Μαξ επάνω στον Σεμπ, παρά τον αγνώριστο Φέτελ.

Υ.Γ περιμένουμε φωτος. 

Δημοσ.

Αααα ήθελα να ρωτησω:

εδω φαίνεται ότι ο μαξ βγαίνει εκτός πίστας αμεσως μετά το προσπέρασμα στον Φέτελ (δεν ξέρω αν θεωρειτε η ίδια μανούβρα) και λίγο πριν να «φιληθούν»:

6C9088AA-4F20-422F-AFB8-91867758834E.jpeg.7a11fd7e6a208bad4734b64866bd479a.jpeg

Σκεφτόμενος τις 2 ποινές που έφαγε ο ρικιαρντο σε προηγούμενο αγώνα, επειδή βγήκε εκτός σε προσπέραση, υπήρχε κάτι επιλήψιμο εδώ και «ξέφυγε»; 

Δεν ξέρω ακριβως τι λέει ο κανόνας...

(παραθετω και όλα τα camera angles του σκηνικού...): https://www.formula1.com/en/latest/article.watch-all-the-angles-of-vettels-clash-with-verstappen.1rcLRRizW8ZvT6oQLMSEjA.html

Δημοσ.

Όπως το βλέπω, όχι. Πριν ακόμα την είσοδο της στροφής, ο Μαξ βρίσκεται μπροστά του από την εξωτερική. Τον έχει προσπεράσει, και παρότι έχει χάσει το apex, για μένα δεν είναι πέναλτι.

Επίσης δεν ξέρω αν πρόσεξε κανείς την επικοινωνία από τον Σεμπ, που η πρώτη ατάκα του ήταν what is he doing. Μέσα μου σκέφτομαι ακριβώς αυτό, αλλά για τον ίδιο.

Δημοσ.

Οδηγός ημέρας για μένα ήταν ο Χάμιλτον ειδικά με αυτό που ΄έκανε στο τελευταίο γύρο.Δεν του έλειπε ο ένας βαθμός ήταν μεγάλο ρίσκο να του τύχει κάτι με τα τελειωμένα λάστιχα αλλά νομίζω πως με αυτό ήθελε να φωνάξει ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ μιας και δεν του βγήκε για τα ελάχιστα χιλιοστά πάλι με τελειωμένα λάστιχα  στον προηγούμενο αγώνα .Τι να λέμε ρε παιδιά και είναι μόνο 32 οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων οι άλλοι το πιο πιθανό θα περιμένουν 3-4 χρόνια να δούνε τίτλο.

Και ξέρετε αν το πάρει και του χρόνου (που θα το πάρει) γίνεται ο πρώτος και σε τίτλους ξεπερνώντας και το μεγάλο Σουμι.

Νομίζω πολύ πολύ μπροστά σαν οδηγός από όλους τους υπόλοιπους και παίζει μαζί τους σαν τη γάτα με το ποντίκι.

Για Μαξ , Λεκλέρκ , τελειωμένο Φέτελ ναι ωραίες σκηνές που ομόρφυναν πολύ τον χτεσινό αγώνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Οδηγός ημέρας για μένα ήταν ο Χάμιλτον ειδικά με αυτό που ΄έκανε στο τελευταίο γύρο.Δεν του έλειπε ο ένας βαθμός ήταν μεγάλο ρίσκο να του τύχει κάτι με τα τελειωμένα λάστιχα αλλά νομίζω πως με αυτό ήθελε να φωνάξει ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ μιας και δεν του βγήκε για τα ελάχιστα χιλιοστά πάλι με τελειωμένα λάστιχα  στον προηγούμενο αγώνα .Τι να λέμε ρε παιδιά και είναι μόνο 32 οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων οι άλλοι το πιο πιθανό θα περιμένουν 3-4 χρόνια να δούνε τίτλο.

Και ξέρετε αν το πάρει και του χρόνου (που θα το πάρει) γίνεται ο πρώτος και σε τίτλους ξεπερνώντας και το μεγάλο Σουμι.

Νομίζω πολύ πολύ μπροστά σαν οδηγός από όλους τους υπόλοιπους και παίζει μαζί τους σαν τη γάτα με το ποντίκι.

Για Μαξ , Λεκλέρκ , τελειωμένο Φέτελ ναι ωραίες σκηνές που ομόρφυναν πολύ τον χτεσινό αγώνα.

5 έχει ο Χάμιλτον και είναι 34

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alex19871987 είπε

5 έχει ο Χάμιλτον και είναι 34

Με το φετεινό που έχει κλειδώσει και για να το χάσει πρέπει να κοπανήσει σε τοίχο να σπάσει τα πόδια και να χάσει την υπόλοιπη χρονιά 6.

Όσο για την ηλικία έχεις δίκιο .Τουλάχιστον ελπίζουν οι άλλοι να δούνε τίτλο 2 χρόνια νωρίτερα. :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Με το φετεινό που έχει κλειδώσει και για να το χάσει πρέπει να κοπανήσει σε τοίχο να σπάσει τα πόδια και να χάσει την υπόλοιπη χρονιά 6.

Όσο για την ηλικία έχεις δίκιο .Τουλάχιστον ελπίζουν οι άλλοι να δούνε τίτλο 2 χρόνια νωρίτερα. :P

Άρα και του χρόνου να το παρει ισοφαρίζει.

Εγώ θα ήθελα να δω φερσταπεν σε Φεράρι.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Αλήθεια δεν βλέπω στον σημερινό αγώνα πως γίνεται να ναι οδηγος αγωνα ο Μαξ και όχι ο Λεκλερ (ή έστω και οι δυο).!

:D Ψηφοφορία των fans είναι βρε, δε βγαίνει με κάποιο πόρισμα ο νικητής. Πολλοί θα ψηφίσουν πάντα τον αγαπημένο τους οδηγό. Αυτοί οι 2 ήταν οι πρώτοι πάντως!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O αγώνας ήταν φωτιά, μακάρι να ήταν και το πρωτάθλημα έτσι.

Εγώ δυσκολεύομαι να βγάλω οδηγό του αγώνα για Silverstone.

Max/Charles μάλλον πρώτοι, Lewis μάλλον μετά, o ακατανόμαστος ο Bottas που θυμήθηκε ότι πιλοτάρει Merc (στη Ρωσία θα μας κάνει τη χάρη πάλι;).

Sainz-Kimi καταπληκτικοί και αυτοί.

Τηρουμένων των αναλογιών και ο Gasly που μάλλον του έδιναν Torro Rosso βαμμένο RB μέχρι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...