~mxls~ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μεγάλη έκπληξη οι 2 ΜακΛαρεν 10αδα. Ρενό απελπιστικά αργή. Κίμι ξανά ανταγωνιστικός με την Άλφα. Μένει να φανεί αν ο Λεκλέρκ θα έχει τον ανάλογο ρυθμό αγώνα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 mclaren στην 10αδα...Το βλεπει ο Alonso και κιτρινιζει xD ΥΓ: χαχα μαζι το γραφαμε mxls Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
Μάκαρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Ελπιζω να μην "χαντακωσουν" μεσω στρατηγικης τον LeClerc, ωστε να περασει ο Vettel μπροστα (μιας και ειχαν ξεκαθαρισει οτι ειναι ο No. 1).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, nash-gf είπε Γκασλί μέχρι στιγμής κατώτερος των προσδοκιών. ναι ρε γαμωτο...και ειχα ελπιδες οτι θα δειξει πολλα με την RBR. Βλεπω σε 2-3 αγωνες τον Kvyat στην θεση του.
sstratos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Αποκλείεται να σηκώσει το ποδι απο το γκάζι ο λεκλέρ , για να περάσει στην αρχή ο φετελ. Εγώ πιστεύω οτι θα φυγει καθαρά μπροστά , και μετά θα κοκορομαχήσουν φετελ-χαμιλτον-μποτας.... Εχω ήδη ρίξει κάτι ψιλά στην βετ365 , οτι θα βγει αυτοκινητο ασφαλείας. το δινει 1.90 2
tommy^ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Eλπιζω να μη βγω ψευτης, αλλα αυτο το παιδι εχει μια αγνοτητα-καθαροτητα στο βλεμμα του και φαινεται πολυ προσγειωμενο-μετρημενο. Η ταχυτητα δεν του λειπει και για μενα θα ειναι η επιλογη μου οταν με το καλο φυγει ο Κιμι απο την F1. Ο λογος φυσικα για τον Λεκλερκ! Απο κει και περα... αληθεια τωρα, ο Σεμπ πού παει με αυτο το μουστακι; Με ειχε πιασει νευρικο γελιο χτες μιση ωρα που τον ειδα στις δηλωσεις. Την ειδε Nigel Mansell? McLaren επιτελους δυνατες, απογοητευση η Ρενο και ο Ιceman δινει ο,τι εχει και δεν εχει! Ο Τζιοβινατσι για καμια διαφημιση σαμπουαν μαλλιων + κοντισιονερ καλος θα ηταν. Για F1 δεν τον κοβω ετοιμο... Παμε ρε Charles σημερα!!! ΥΓ. νο2 πιο γελοια φατσα του grid (μετα απο τον Σεμπ), ο ρασταμαν Λιουις! Kαι επισης για να μην ξεχαστω: ελπιζω να μη δουμε σημερα κανα καραγκιοζιλικι τυπου Αυστραλιας, που δεν αφησαν να περασει ο Λεκ τον Σεμπ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από tommy^
Diinekis21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ο Vettel φαίνεται να πήγε σε 80's theme party και να μην έφυγε ποτέ.. Για Leclerc είμαι κι εγώ fanboy από τα ~ μέσα της περσινής χρονιάς αν και χθες νομίζω χαντάκωσε λίγο τον Vettel η Ferrari που τον έβγαλε μία φορά στο Q3 με αποτέλεσμα να κάνει πιο "sensible" γύρο. Σε ρυθμό αγώνα θα είναι ακόμα πιο κοντά (όχι ότι ήταν μακριά στο Quali) τα top dogs, οπότε αναμένεται εκκίνηση και αγώνας φωτιά! Πολύ χαίρομαι τη σαιζόν μέχρι τώρα, o Bottas ήταν καταιγιστικός στον πρώτο αγώνα (κατά τα άλλα βαρετό gp λόγω πίστας). Στο 2ο το πουλέν μου τσιμπά τη πρώτη του pole. Fan fact τελευταίο 1-2 της Ferrari Ουγγαρία 2017.. Το βλέπετε να σπάει αυτό το σερί σήμερα; Εγώ όχι!
tommy^ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε Ο Vettel φαίνεται να πήγε σε 80's theme party και να μην έφυγε ποτέ.. Για Leclerc είμαι κι εγώ fanboy από τα ~ μέσα της περσινής χρονιάς αν και χθες νομίζω χαντάκωσε λίγο τον Vettel η Ferrari που τον έβγαλε μία φορά στο Q3 με αποτέλεσμα να κάνει πιο "sensible" γύρο. Σε ρυθμό αγώνα θα είναι ακόμα πιο κοντά (όχι ότι ήταν μακριά στο Quali) τα top dogs, οπότε αναμένεται εκκίνηση και αγώνας φωτιά! Πολύ χαίρομαι τη σαιζόν μέχρι τώρα, o Bottas ήταν καταιγιστικός στον πρώτο αγώνα (κατά τα άλλα βαρετό gp λόγω πίστας). Στο 2ο το πουλέν μου τσιμπά τη πρώτη του pole. Fan fact τελευταίο 1-2 της Ferrari Ουγγαρία 2017.. Το βλέπετε να σπάει αυτό το σερί σήμερα; Εγώ όχι! Δεν το βλεπω να τερματιζουν 1-2 οι Φερραρι σημερα, οχι λογω ελλειψης ταχυτητας, αλλα εχω μια διαισθηση οτι κατι θα γινει στην εκκινηση/πρωτους γυρους! Σε καθε περιπτωση θελω νικη Λεκλερκ με 2ο και 3ο Σεμπ-Λιουις (με οποιαδηποτε σειρα), μονο και μονο για να δω τις δηθεν χαρουμενες φατσουλες τους (στην πραγματικοτητα ενοχλημενες) στον ποντιουμ!
Μάκαρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Δεν το βλεπω να τερματιζουν 1-2 οι Φερραρι σημερα, οχι λογω ελλειψης ταχυτητας, αλλα εχω μια διαισθηση οτι κατι θα γινει στην εκκινηση/πρωτους γυρους! Σε καθε περιπτωση θελω νικη Λεκλερκ με 2ο και 3ο Σεμπ-Λιουις (με οποιαδηποτε σειρα), μονο και μονο για να δω τις δηθεν χαρουμενες φατσουλες τους (στην πραγματικοτητα ενοχλημενες) στον ποντιουμ! Εγω πιστευω το αντιθετο, οτι δεν θα γινει κατι αναμεσα στις Ferrari. Ο LeClerc δεν ειναι οδηγος του στυλ Verstappen, που θα κανει τα παντα για να μην τον περασουν( ακομα και επαφη).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 leclerc σβηστα πρωτος και VET 4-5ος βλεπω εγω. Αν ολα πανε καλα σε MERC και VER
tommy^ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 37 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Εγω πιστευω το αντιθετο, οτι δεν θα γινει κατι αναμεσα στις Ferrari. Ο LeClerc δεν ειναι οδηγος του στυλ Verstappen, που θα κανει τα παντα για να μην τον περασουν( ακομα και επαφη). Βρε δεν εννοω οτι θα γινει κατι αναμεσα στις Φερραρι, ελεγα μηπως πεταχτουν οι απο πισω και γινει μακελειο στις πρωτες στροφες. Εξαλλου τον Φετελ δεν τον συμφερει να κοπανησει με Λεκ, αφου πραγματικος αντιπαλος του ειναι ο Χαμ! Για την ωρα τουλαχιστον!
minus_gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Εγω πιστευω το αντιθετο, οτι δεν θα γινει κατι αναμεσα στις Ferrari. Ο LeClerc δεν ειναι οδηγος του στυλ Verstappen, που θα κανει τα παντα για να μην τον περασουν( ακομα και επαφη). Συμφωνώ. Θεωρώ οτι κάποια στιγμή βέβαια θα ξεσπάσει και ο LeClerc και δεν θα μείνει σε πορεία Bottas, Raikonnen κτλ αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ο Vettel έχει 2 προβλήματα. Ξεκινάει από τα ζυγά και έχει και τον Hamilton από τα μονά. Θεωρώ οτι στην εκκίνηση θα ασχοληθεί με τον LeClerc μόνο αν υπάρχει ευκαιρία πχ κάνει κακή εκκίνηση. Διαφορετικά θα προσπαθήσει να έχει πίσω και όχι δίπλα τον Hamilton στην δεύτερη στροφή η αριστερή είσοδος του S πρίν την ευθεία Εμένα πάντως κάτι δεν μου πάει καλά με τις Mercedes. 7 δέκατα διαφορά μόνιμα δεν τα δέχομαι, δεν ξέρω. Δεν λέω οτι είναι ψέμα, το μέγεθος της διαφοράς με προβληματίζει
Diinekis21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 37 λεπτά πριν, minus_gr είπε Εμένα πάντως κάτι δεν μου πάει καλά με τις Mercedes. 7 δέκατα διαφορά μόνιμα δεν τα δέχομαι, δεν ξέρω. Δεν λέω οτι είναι ψέμα, το μέγεθος της διαφοράς με προβληματίζει Σε ποια 7 δέκατα αναφέρεσαι; 0,3 & 0,03s πίσω από Leclerc & Vettel o Lewis. Άλλο fan fact πρώτη φορά έχασε ο Bottas από ομόσταυλο του σε Qualli στο Βahrain! Κάτι μου λέει ότι θα πεταχτεί στην εκκίνηση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα