haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε ωστοσο δεν νομιζω να ακουμπησε με καποιον... Χτυπησε νομίζω τον Λεκλερκ, δευτερος συνεχομενος αγώνας που χτυπαει τον teammate του στους πρωτους γυρους.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, haHa είπε Χτυπησε νομίζω τον Λεκλερκ, δευτερος συνεχομενος αγώνας που χτυπαει τον teammate του στους πρωτους γυρους. δεν εχουν δειξει κατι ακομα ομως...αν το δεις σιγουρα ενημερωσε 1
greg4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο... @haHa Που το είδες;
haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, greg4 είπε Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο... @haHa Που το είδες; Ετσι μου φάνηκε οταν πηγε να ξαναπροσπερασει τον Λεκλερκ. Περιμενω replay, δεν ειμαι σιγουρος. Στο skysports είπαν οτι δεν ειδαν τιποτα. Απελπιστα αργη η Φερραρι, παιζει μα τερματισει 1 λεπτο πισω, οπως στην Ουγγαρία το καλοκαίρι. Φαινεται να της κοστισε αρκετα η τεχνικη οδηγια της FIA για τους κινητηρες. Φαίνεται να εχασε το πλεονέκτημα της. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από haHa
primeragt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Εσπασε το μονοθεσιο!! Απιστευτο. Πρεπει να ειχε θεμα εξαρχης. 1
greg4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Απίστευτο!! Έσπασε η ανάρτηση χωρίς επαφή......!!! είχαμε χρόνια να το δούμε αυτό...! 1
haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, primeragt είπε Εσπασε το μονοθεσιο!! Απιστευτο. Πρεπει να ειχε θεμα εξαρχης. 6 λεπτά πριν, greg4 είπε Απίστευτο!! Έσπασε η ανάρτηση χωρίς επαφή......!!! είχαμε χρόνια να το δούμε αυτό...! 6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πως εγινε αυτο? Ελα Χριστε... Περασε με πολλα εκτος πιστας πανω απο τα σαμαρακια/kerb. 8 λεπτά πριν, haHa είπε Ετσι μου φάνηκε οταν πηγε να ξαναπροσπερασει τον Λεκλερκ. Περιμενω replay, δεν ειμαι σιγουρος. Στο skysports είπαν οτι δεν ειδαν τιποτα. Επιβεβαιωσαν τωρα στο skysports/f1 tv οτι ειχε ο Vettel επαφη με τον Λεκλερκ. Δευτερος συνεχομενος αγωνας που τρακαρει τον teammate του απο πισω. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από haHa
greg4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 ρε συ @haHa μην βιάζεσαι! αφού κόβει το μάτι σου και γνωρίζεις από F1, υπομονή. Εγώ αυτό που είδα είναι έσπασε η ανάρτηση και βγήκε στα σαμαράκια. δεν είδες ότι πήγε σπιναριστός έξω? Επίσης δεν νομίζω ότι το fuel flow έχει τέτοια επιροή σε ρυθμό αγώνα (ΑΝ το έκανε η ferrari αυτό). Ο Leclerc γυρνάει 8 δέκατα πιο αργά. Ώστε κι αλλιώς για το qualify γκρίνιαζαν όχι για race pace...
haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, greg4 είπε ρε συ @haHa μην βιάζεσαι! αφού κόβει το μάτι σου και γνωρίζεις από F1, υπομονή. Εγώ αυτό που είδα είναι έσπασε η ανάρτηση και βγήκε στα σαμαράκια. δεν είδες ότι πήγε σπιναριστός έξω? Ετσι μου φανηκε εμενα. Η Φερραρι το ψιλοεπιβεβαιωσε: μολις ειδοποιησε τον Λεκλερκ να αποφευγει να πηγαινει πανω απο τα κερμπ/ εκτος πιστας στο turn 8, γιατι του ειπαν οτι εκει εσπασε η αναρτηση του Vettel. 1
greg4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ίσως. Αλλά από αυτή την περίεργη κάμερα φάνηκε ότι από εκεί ακριβώς πέρασαν και Ric - Nor οπότε δεν φάνηκε να κάνει "λαθος" Για την επαφή έχουμε κάποιο ss / video?
Diinekis21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ο Max κάνει lift n coast σε διάφορα σημεία. Η Ferrari φάνηκε από τη Παρασκευή ότι θα έχει 0.5+sec χειρότερο race pace. Επαφή δεν έχει δειχθεί ακόμα πουθενά. Θα φτάσει η σκληρή ως το τέλος;
Anubis13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Ψαχνω καθε σκ τι καινουρια βλακεια θα κανουν στη φερραρι. Δε σταματουν ποτε να με απογοητευουν.
Diinekis21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Χαχα, δε μπήκε ο Lewis στα pit! Για να δούμε τα 2 Merc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα