Vempire_G4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, eri77 είπε Αυτό κατά εμένα δεν κάνει τον Hamilton κωλόπαιδο . Μια που γράφεται για κωλόπαιδα, τι θυμήθηκα τώρα... Multi Map 2 - 1 1
Diinekis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Narayan είπε Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την οπτική που τον συμφέρει. Δεν θα γίνω μικροπρεπής αναφέροντας πώς πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα, ούτε τα "Michael is faster than you" που έχουν ακούσει οι teammate του που τάχα μου "ισοπέδωνε". Θα σταθώ στο σημείο που συμφωνώ: Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς (Χάμιλτον). Έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του και πολλά ακόμα να δείξει, και είμαστε όλοι τυχεροί που τον βλέπουμε να αγωνίζεται σήμερα. Ας είναι καλά το Ferrari International Assistance (FIA) που δεν τους έκανε τίποτα τότε. Καλός οδηγός μεν αλλά κακός χαρακτήρας, που με τις συγκυρίες βρέθηκε στην κορυφή. Όπως είπε και ο πιο πάνω, μέχρι να πιάσει η Ferrari την McLaren σε αεροδυναμική ζορίζοταν να πάρει αποτέλεσμα και κατέφευγε σε τέτοιες ενέργειες. Κατ'αρχήν η φράση στην οποία αναφέρεσαι είναι Fernando is faster than you. Στον Massa για τον Nando στο γερμανικό gp το 2010. Τσέκαρε τα δεδομένα σου γιατί επικρατεί θολούρα. Τι σχέση έχει ο Lewis με την F1 την εποχή 1994-2004 μόνο εσύ το ξέρεις. Από ότι καταλαβαίνω δε σου αρέσουν τα team orders.. Αφήνω αυτό εδώ "Valtteri, this is James".. Fun fact: Παίζει πέρσι μόνο, o Ham να πήρε ποιο πολλά "σφυρίγματα" από την ομάδα του από όσα πήρε ο Schumi σε όλη του τη καριέρα. Ας εξερευνήσουμε αυτό το στατιστικό κάποια στιγμή... P.S. Να περιμένουμε ανάλογο post σου για τον Jordan ότι δεν ήταν GOAT όταν επανήλθε στους Wizards μετά από 3 χρόνια (2ης) απόσυρσης; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Diinekis21 1
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε Fun fact: Παίζει πέρσι μόνο, o Ham να πήρε ποιο πολλά "σφυρίγματα" από την ομάδα του από όσα πήρε ο Schumi σε όλη του τη καριέρα. Ας εξερευνήσουμε αυτό το στατιστικό κάποια στιγμή... Αφού έκανες το claim, εξερεύνησέ το εσύ, περιμένουμε τα αντίστοιχα δεδομένα. Την Κυριακή που μας πέρασε θυμάσαι ποιός πήρε το "σφύριγμα" από την ομάδα ή το κάνουμε γαργάρα επειδή δεν μας βολεύει; Πάντως ούτε ο Rosberg ούτε ο Bottas έχουν φρενάρει ποτέ στην τελευταία στροφή για να αφήσουν τον teammate τους να περάσει, όπως έκανε ο Barrichelo ξεμπροστιάζοντας τον τιτανομέγιστο Μιχαλάκη. 2 2
eri77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 54 λεπτά πριν, tommy^ είπε Δεν ειδε τηλεμετρια, πηγε κατευθειαν στα πιτς της McLaren, αν θυμαμαι καλα! Ολοι θελουν να κερδιζουν (εκτος ισως απο τον Κιμι που δεν τον πολυενδιαφερει lol), το θεμα ειναι να μην καταφευγεις συνεχως σε αντιαθλητικες ενεργειες και να εχεις το σθενος να ζητας συγγνωμη οταν κανεις λαθος. Δεν επιτρεποταν και τοτε να αλλαζεις πανω απο 1 φορα γραμμη για να υπερασπισεις τη θεση σου, αλλα επειδη ηταν ο Σουμι και η Φερραρι το κανανε τουμπεκι ψιλοκομμενο οι... παντα αδεκαστοι και δικαιοι κριτες! Τα team orders παντα θα υπαρχουν συμφωνω, αλλα οταν εισαι ο Σουμι και πανε να σε ξεφτυλισουν λεγοντας στον teammates σου να φρεναρει για να περασεις εσυ, αν εχεις σωστο χαρακτηρα (για να μην πω αλλη λεξη), φρεναρεις εσυ και τον αφηνεις να παρει τη νικη που αξιζει. Λες και αμα δεν κερδιζε ο Σουμι στην Αυστρια, θα παθαινε κατι... Διαφωνώ με αυτό που λες. Ας θυμηθούμε ότι στον Schumi έβγαλαν όλους τους βαθμούς το 97. Νομίζω ότι ο κανόνας για αλλαγή γραμμής μπήκε περίπου το 2012-2013.. Από την άλλη το ποσό χρειαζόταν ο ίδιος την άμυνα, το λένε τα στατιστικά.. 68 pole 91 νίκες
Diinekis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Narayan είπε Αφού έκανες το claim, εξερεύνησέ το εσύ, περιμένουμε τα αντίστοιχα δεδομένα. Την Κυριακή που μας πέρασε θυμάσαι ποιός πήρε το "σφύριγμα" από την ομάδα ή το κάνουμε γαργάρα επειδή δεν μας βολεύει; Πάντως ούτε ο Rosberg ούτε ο Bottas έχουν φρενάρει ποτέ στην τελευταία στροφή για να αφήσουν τον teammate τους να περάσει, όπως έκανε ο Barrichelo ξεμπροστιάζοντας τον τιτανομέγιστο Μιχαλάκη. Αν λες για το 2ο pit του Ham, ναι θα ήταν τέρμα άδικο για τον Captain America Bottas να χάσει νίκη επειδή έβαλε αυτόν πρώτα η Merc. Βέβαια επίσημα λένε ότι δε θα έφτανε ως το τέλος. Στη τελική ας δώσει και μία φορά ο Lewis, τόσα έχει λάβει... Να σου θυμίσω το 1999 και ο Schumi έχει κάνει το νο2, με τον Irvine να λέει "Ήξερα ότι ήταν το καλύτερο Νο1, σήμερα έμαθα ότι είναι και το καλύτερο Νο2" μετά τη Μαλαισία.. Εγώ δε κάνω γαργάρα τίποτα, καταδικάζω τα team orders (ειδικά τα ξεδιάντροπα τύπου Αυστρίας 2002-Ρωσίας 2018) από όπου και αν προέρχονται. Εσύ τα εξετάζεις αναλόγως χρώματος. Άρα για σένα είναι θέμα σε ποια στροφή γίνεται, όχι αν γίνεται, πόσες φορές και τι βαθμολογικό αντίκτυπο έχει. Σε ευχαριστούμε και για αυτή τη διευκρίνηση. 2 1
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Αν λες για το 2ο pit του Ham, ναι θα ήταν τέρμα άδικο για τον Captain America Bottas να χάσει νίκη επειδή έβαλε αυτόν πρώτα η Merc. Βέβαια επίσημα λένε ότι δε θα έφτανε ως το τέλος. Στη τελική ας δώσει και μία φορά ο Lewis, τόσα έχει λάβει... Να σου θυμίσω το 1999 και ο Schumi έχει κάνει το νο2, με τον Irvine να λέει "Ήξερα ότι ήταν το καλύτερο Νο1, σήμερα έμαθα ότι είναι και το καλύτερο Νο2" μετά τη Μαλαισία.. Εγώ δε κάνω γαργάρα τίποτα, καταδικάζω τα team orders (ειδικά τα ξεδιάντροπα τύπου Αυστρίας 2002-Ρωσίας 2018) από όπου και αν προέρχονται. Εσύ τα εξετάζεις αναλόγως χρώματος. Άρα για σένα είναι θέμα σε ποια στροφή γίνεται, όχι αν γίνεται, πόσες φορές και τι βαθμολογικό αντίκτυπο έχει. Σε ευχαριστούμε και για αυτή τη διευκρίνηση. Όχι φίλτατε λάθος κατάλαβες. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα team orders, ανεξαρτήτως ομάδας. Δεν μου άρεσαν η Σουζούκα το 1997, ούτε το Χοκενχάιμ το 1999, αλλά ούτε και το Σότσι το 2018 και η Σουζούκα το 2019. Και φυσικά δεν μου άρεσε η Αυστρία το 2002, που με έκανε να μην δω κανέναν άλλο αγώνα εκείνη τη χρονιά. Όμως η πραγματικότητα είναι πως τα team orders ήταν, είναι και θα είναι μέρος της Formula 1 όσο και αν δεν μας αρέσει. Το περιμέναμε εξάλλου από τη Σιγκαπούρη, που είπαν στον Μπότας ότι θα "του χρωστάνε" αν κόψει ταχύτητα, πως επέρχεται κάτι σαν τη Σουζούκα. Η διαφωνία μας έχει να κάνει καθαρά με το ποιός οδηγός θεωρούμε πως ήταν καλύτερος οδηγός ανάμεσα σε Σουμάχερ - Χάμιλτον. Απλά επισήμανα πως ο Σουμάχερ (ίσως με εξαίρεση το stint του στην Benetton) πάντα ευνοούταν σε σχέση με τους teammate του, είτε αυτός ήταν ο Μπαρικέλο είτε ο Ιρβάιν. Δεν είχε ποτέ καθαρή μάχη όπως είχε ο Χάμιλτον με Αλόνσο, Ρόσμπεργκ και Μπότας. Και ως εκ τούτου, τα πρωταθλήματα που κατέκτησε ο Χάμιλτον ΙΜΗΟ έχουν μεγαλύτερο βάρος, καθώς οι υπόλοιποι παράγοντες είναι πάνω κάτω οι ίδιοι (κορυφαία ομάδα και μονοθέσιο). Θεωρώ και τους δύο κορυφαίους οδηγούς για την εποχή τους, όπως επίσης τους βρίσκω και τους δύο αντιπαθείς ως χαρακτήρες. Απλά ΙΜΗΟ πάλι ο Μιχαλάκης ήταν λίιιιγο υπερτιμημένος ως οδηγός και έπαιζε βρώμικα εντός πίστας που με χάλαγε και δεν ήθελα να τον βλέπω να αγωνίζεται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Narayan είπε Θεωρώ και τους δύο κορυφαίους οδηγούς 7 λεπτά πριν, Narayan είπε Απλά ΙΜΗΟ πάλι ο Μιχαλάκης ήταν λίιιιγο υπερτιμημένος ως οδηγός Μπερδευτηκα...
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μπερδευτηκα... Χάμιλτον > Σουμάχερ
tommy^ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Narayan είπε Αφού έκανες το claim, εξερεύνησέ το εσύ, περιμένουμε τα αντίστοιχα δεδομένα. Την Κυριακή που μας πέρασε θυμάσαι ποιός πήρε το "σφύριγμα" από την ομάδα ή το κάνουμε γαργάρα επειδή δεν μας βολεύει. Αφοτου εχει κριθει και το πρωταθλημα οδηγων και αφοτου εχει υπογραψει επισημα ο Βαλτερι σαν 2ος οδηγος! Σοβαρο σφυριγμα! 😁 1
Diinekis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μπερδευτηκα... Όλοι.. Και δεν είναι η πρώτη φορά..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Narayan είπε Χάμιλτον > Σουμάχερ αρα ο Σουμαχερ είναι υπερτιμημένος για κορυφαιος οδηγος...Σωστα? Θα θελα να μαθω περα από τους 2 κανε μου μια 7αδα-10αδα με κορυφαιους οδηγούς...Και μην λεω και πολλους αφου μιλαμε για κορυφαιους.
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Όλοι.. Και δεν είναι η πρώτη φορά.. Μισό επιχείρημα να είχες για κάθε εξυπνάδα που πέταγες, θα γινόταν συζήτηση. Αλλά αυτό είναι το επίπεδο των Τιφόζι φαίνεται...
Diinekis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Narayan είπε Μισό επιχείρημα να είχες για κάθε εξυπνάδα που πέταγες, θα γινόταν συζήτηση. Αλλά αυτό είναι το επίπεδο των Τιφόζι φαίνεται... Τι τα ζητάς τα επιχειρήματα συμφορουμίτη εφόσον τα αγνοείς επανειλημμένα και δε προσφέρεις τίποτα από τη μεριά σου; Αν πραγματικά τα θέλεις, ξαναδιάβασε από τη τελευταία σελίδα γιατί σου ξέφυγαν. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα σύγκρισης Schumi/Lewis στα post μου. 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Τι σχέση έχει ο Lewis με την F1 την εποχή 1994-2004 μόνο εσύ το ξέρεις. Το φαντάστηκες όπως και το τιφόζι. Οπότε άσε τις πλάνες στην άκρη.
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 59 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Τι τα ζητάς τα επιχειρήματα συμφορουμίτη εφόσον τα αγνοείς επανειλημμένα και δε προσφέρεις τίποτα από τη μεριά σου; Αν πραγματικά τα θέλεις, ξαναδιάβασε από τη τελευταία σελίδα γιατί σου ξέφυγαν. Απάντησα στα πάντα, εκτός από τα σχόλια σχετικά με τα μονοθέσια της Williams και της Ferrari που είναι facts, οπότε δεν έχει νόημα. Και για τη φυσική κατάσταση είπα και για το τι σόι ομόσταβλους είχε να αντιμετωπίσει. Διάβασε καλύτερα τα ποστ μου αντί να ειρωνεύεσαι. 59 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Δεν τέθηκε ποτέ θέμα σύγκρισης Schumi/Lewis στα post μου. Το φαντάστηκες όπως και το τιφόζι. Οπότε άσε τις πλάνες στην άκρη. Με αυτό τι εννοούσες; Αναφορά σε κείμενο Τώρα αν κάποιος σκέφτεται ότι ο Schumi άρχισε τη καριέρα του το 2010... Ο Rosberg έχει κερδίσει και τον Ham πείτε του, στα ντουζένια του, όχι τη 40+ εκδοχή του με 3ετή ενδιάμεση απόσυρση. 2
Diinekis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Narayan είπε Απάντησα στα πάντα, εκτός από τα σχόλια σχετικά με τα μονοθέσια της Williams και της Ferrari που είναι facts, οπότε δεν έχει νόημα. Και για τη φυσική κατάσταση είπα και για το τι σόι ομόσταβλους είχε να αντιμετωπίσει. Διάβασε καλύτερα τα ποστ μου αντί να ειρωνεύεσαι. Με αυτό τι εννοούσες; Όχι δεν απαντάς ούτε στα μισά και δεν είναι η πρώτη φορά. Δε περιμένω απάντηση βέβαια. Μη φαντάζεσαι πράγματα, δε σε ειρωνεύεται κανείς. Η μόνη ειρωνεία σε αυτές τις σελίδες έρχεται από εσένα και μάλιστα προς άνθρωπο, θρύλο του αθλήματος που υποτίθεται πως αγαπάς, που χαροπαλεύει κιόλας.. Δεν έχει κάποιο κρυφό μήνυμα, τη συνέπεια του λόγου σου ελέγχω. Τέσπα κρατάμε αυτά 18 ώρες πριν, Narayan είπε Απλά επισήμανα πως ο Σουμάχερ (ίσως με εξαίρεση το stint του στην Benetton) Δεν είχε ποτέ καθαρή μάχη όπως είχε ο Χάμιλτον με Αλόνσο, Ρόσμπεργκ και Μπότας. Και ως εκ τούτου, τα πρωταθλήματα που κατέκτησε ο Χάμιλτον ΙΜΗΟ έχουν μεγαλύτερο βάρος, καθώς οι υπόλοιποι παράγοντες είναι πάνω κάτω οι ίδιοι (κορυφαία ομάδα και μονοθέσιο). Ναι μόνο τα classic Schumi vs Mika, Schumi vs υπερηχητικών Williams/McLaren και αφηνιασμένους Kimi/Nando αργότερα. Αφού αναφέρεις και Bottas ως μάχη ( ) με τα δικά σου κριτήρια θα έπρεπε να βάλουμε άλλους 20 πιλότους στον Schumi μέχρι και Irvine/Barrichello... Καμία σχέση οι συνθήκες. Ο Schumi δε πήγε στη καλύτερη ομάδα. Έφυγε από τη πρωταθλήτρια και πήγε στη Ferrari που ήταν ο περίγελος του grid τότε και είχε να δει άσπρη μέρα από Lauda.. Του πήρε 5 χρόνια παλεύοντας πραγματικά με χειρότερο μονοθέσιο να πάρει πρωτάθλημα και για μάντεψε ακόμα και τα χρόνια που δεν το σήκωνε, πάλι ο κορυφαίος του grid και με διαφορά θεωρούταν. Τι μάχες έχουμε δει στα πρωταθλήματα του Ham; Μόνο του 2008 απολαμβάνω. Στα υβριδικά χρόνια, άστα. Λίγο του 2016 επειδή άφησε τη ψυχή του ο Rosberg εκεί.Πριν βράστα και μετά έχουμε Valtteri this is James. Τέσπα εσύ βλέπεις ότι παλεύει με Bottas και ότι η Ferrari κυριαρχεί από το 2017 ακόμα και όταν μένει σχεδόν γύρο πίσω όπως Ουγγαρία 2019 γιατί.. γνώμη σου.. Στις 11/9/2019 στις 7:11 ΜΜ, Diinekis21 είπε Ειδικά στην Ουγγαρία που παραλίγο να φάνε γύρο στη Ferrari; Στις 11/9/2019 στις 7:15 ΜΜ, Narayan είπε Επειδή καταστρέψανε τον Εκλαίρ με την στρατηγική ελαστικών. Εξάλλου και ο Εκλαίρ στο Spa έφυγε στην εκκίνηση και δεν τον ξαναείδαν. Στις 12/9/2019 στις 8:58 ΠΜ, Narayan είπε Επέτρεψέ μου να έχω την δική μου γνώμη. Οι διαφορές των μονοθεσίων σε σχέση με πέρυσι είναι ελάχιστες. Όλα καλά, αλλά μην επαναλαμβανόμαστε. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Diinekis21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα