Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ghostrider είπε

για οσους θελουν περισσοτερα https://www.crash.net/f1/news/930509/1/ferrari-told-vettel-stop-immediately-safety-reasons αλλά και σε άλλα site. ο toto πρέπει να έκανε υπερωρίες ρίχνοντας κατάρες στα ferrari. Όσο είχαν τα mercedes τα party mode ο τοτο χαμογέλαγε. τώρα που οι κόκκινοι έχουν το jet mode χτυπιέται. 

Μια χαρά πρώτους τους βλέπω εγώ 

Και μην ξεχνας ότι τα Mercedes είχαν διαφορετική στρατηγική ξεκινώντας με κίτρινα ενώ τα Ferrari με κόκκινα

Ο αγώνας δεν τελειωνει στο πρώτο γύρο ούτε στον εικοστό

Ο Botas έχει συμβόλαιο δευτέρου οδηγού και όταν χρειάστηκε μια χαρά έβγαλε τα λεφτα του

Αυτό γιατί κάποιοι νομίσατε ότι ο Botas ξέχασε να πιλοτάρει  

Οι κρατικοί σχολιαστές πρέπει να έχουν μετοχές απο τα Ferrari δεν εξειγουται αλλιώς οι παρωπίδες τους

Επεξ/σία από aliakas
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εντάξει πρέπει να πω ότι είναι το πρώτο gp που συμφωνώ 100% με τον @haHa

Να πιάσουμε κόκκινο γιατί δεν μας βλέπω καλά στην Ιαπωνία :D :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιταγα τωρα τα intra-team στατιστικα μετα την pole του Vettel στον Καναδα.

Εχουν γινει 9 αγωνες και εχει ξεκινησει και στους 9 πισω απο τον Leclerc. Στους 2 απο αυτους αγωνες ειχε μηχανικα προβληματα στο qualifying(αν μου ξεφευγει καποιο αλλο προβλημα, πειτε το), οποτε δεν εχει νοημα η συγκριση.
Στους υπολοιπους 7 εχει χασει(συνηθως κατα κρατος), οποτε ο Λεκλερκ τρεχει ενα σερι 7-0 στο qualifying κοντρα στον Vettel,
που ειναι απιστευτο αν σκεφτουμε οτι ειναι σχεδον rookie και οτι ο Vettel ειναι γνωστος για το qualy pace του και ειναι χρονια στην ομαδα και ξερει το μονοθεσιο καλυτερα κλπ.
Δεν θυμαμαι αλλον πρωταθλητη να χανει ποτε 7 σερι φορες στο qualy.

Η διαφορα σε αυτα τα qualifying sessions ειναι (0.425+0.220+0.150+0.748+0.028+0.615+0.834) / 7 = 0.431sec

0.45sec(4,5 δεκατα!) ειναι σαν να οδηγουν διαφορετικο μονοθεσιο! Ειναι απιστευτο αυτο που κανει ο μικρος!

Και μου δινει την εντυπωση οτι ολο βελτιωνεται και ολο γινεται πιο γρηγορος. Αρχισε με επιδοσεις πολυ κοντα στον Vettel(χρειαστηκε 2-3 φορες η ομαδα να δωσει team orders για να βοηθησει τον Vettel εναντι του Leclerc), βρηκε ομως τα πατηματα του και το στησιμο που τον βολευει και φαινεται τωρα να εχει ανετα τον Vettel σε ταχυτητα στο qualy. Απιστευτο! Ταυτοχρονα φαινεται να εχει βελτιωσει το θεμα με το race pace που ειχε λιγο πριν τα μεσα της χρονιας.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, haHa είπε

0.45sec(4,5 δεκατα!) ειναι σαν να οδηγουν διαφορετικο μονοθεσιο! Ειναι απιστευτο αυτο που κανει ο μικρος!

έχει να κάνει με το ότι τον εκλερ δεν τον πειράζει ενα σχετικά ασταθές πίσω μέρος ενώ τον σεμπ ναι. ο σεμπ χρειαζετε ένα σταθερό πίσω μέρος (όπως πχ τα red bull που οδηγούσε με τους blown diffusers). Το ιδιο και ο max που δεν πολυαγχωνετε από την νευρική RB. 

1 ώρα πριν, aliakas είπε

Μια χαρά πρώτους τους βλέπω εγώ 

Και μην ξεχνας ότι τα Mercedes είχαν διαφορετική στρατηγική ξεκινώντας με κίτρινα ενώ τα Ferrari με κόκκινα

Ο αγώνας δεν τελειωνει στο πρώτο γύρο ούτε στον εικοστό

Ο Botas έχει συμβόλαιο δευτέρου οδηγού και όταν χρειάστηκε μια χαρά έβγαλε τα λεφτα του

Αυτό γιατί κάποιοι νομίσατε ότι ο Botas ξέχασε να πιλοτάρει  

Οι κρατικοί σχολιαστές πρέπει να έχουν μετοχές απο τα Ferrari δεν εξειγουται αλλιώς οι παρωπίδες τους

Ξεκίνησαν με άλλα ελαστικά γιατί δεν μπορούσαν να κοντράρουν στα ίσια. Ήταν δεδομένο πως με ότι ελαστικά και να ξεκινούσαν οι merc στο τέλος της ευθείας τα κόκκινα θα ήταν 1-2. Πηγαν λοιπόν σε άλλη τακτική και περίμεναν ένα safety car που ω ειρωνεία το έδωσε η ίδια η φερραρι (χωρίς φυσικά να το θελει). Αν το safety car έβγαινε μετά το Pit του ham τι θα λέγαμε σήμερα? 
ΥΓ ουδείς λέει πως το μονοθεσιο της merc δεν είναι καλό και η merc δεν είναι καλή ομάδα.
όσο για το bottas είναι ένας υπέροχος νο2. μέχρις εκεί. ο τοτο μάλιστα το είπε στην μονζα πως δεν μπόρεσε να ασκήσει την πίεση που άσκησε ο ham και ας είχε καλύτερα λάστιχα. 
Δοκίμασε να δεις σχολιασμό από τα βρετανικά ΜΜΕ. Στην πυρά όλοι οι άλλοι πλην HAM. 
Προσπάθησε και εσύ να δεις χωρίς παρωπιδες ... 
ΥΓ2 αυτό που κανείς δεν σχολίασε είναι πως η merc σχόλασε προσωπικό (κανα 4αρι άτομα) για ρατσιστική συμπεριφορά εντός ομάδας (https://www.espn.com/f1/story/_/id/27719896/mercedes-fires-four-f1-employees-racist-abuse)

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, haHa είπε

Αν θελεις για την ιδια πιστα(Ρωσια), απλα δες την εγκαταλειψη του Verstappen το 2016.
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page=chart&gp=959&graf=3&dr1=Max Verstappen&dr2=Nico Rosberg

Φυσικα, υπαρχουν και πιο προσφατα περιστατικα σε αλλες πιστες.

Το 2016 δεν ειναι προσφατο...Ουτε κανε εποχη liberty.....Φετος αντε περσυ θα θελα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, aliakas είπε

Καλά όχι και σχολιαστές.. οτιδήποτε άλλο πάρα σχολιαστές F1 είναι αυτοί... μάλλον παρέα σε κάποιο κωλόμπαρο μου κάνουν (που μόλις έχουν ξυπνήσει κιόλας με την τσίμπλα στο μάτι) - τρώμε στη μάπα συστηματικά μόστρα γνώσεων και έπαρση μέσω προσωπικών απόψεων φυσικά μη αντικειμενικών...

ΤΑΚΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ...

Επεξ/σία από apostolosl
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, apostolosl είπε

Καλά όχι και σχολιαστές.. οτιδήποτε άλλο πάρα σχολιαστές F1 είναι αυτοί... μάλλον παρέα σε κάποιο κωλόμπαρο μου κάνουν (που μόλις έχουν ξυπνήσει κιόλας με την τσίμπλα στο μάτι) - μόστρα γνώσεων και έπαρσης μέσω προσωπικών απόψεων φυσικά μη αντικειμενικών...

ΤΑΚΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ...

Μαρέσει που τους κράζετε λές και εσεις είστε καλύτεροι ή ακόμα χειρότερα ζητάτε τον Πουρναράκη πίσω. 

Προφανως δεν έχετε δει πως γίνετε σωστά μια μεταδοση. Θέλει λεφτά κύριοι η σωστή μεταδοση Σε άλλες επόχες οι μεταδόσεις ειχαν στουντιο δικο τους σκηνοθετη που γυριζε πισω και σχολίαζαν, ακόμα παλίοτερα και απεσταλμενο με καμερα στις πιστες. Εαν θέλετε ποιότητα πληρώστε το αγγλικό sky για να τα έχετε όλα, ότι πληρώνεις παίρνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο κανω προσωπικα απο το 2010. Κλεισιμο ολων την μερα του αγωνα (και quals) και παρακολουθηση κονσερβα το βραδυ απο κατεβασμενο τορρεντ στα γνωστα sites. Με καλες αναλυσεις και pre race.race, post race...απολαυση

Δημοσ.

Τους κράζουμε γιατί είναι κουραστικοί και επειδή δεν το έχουν με το σχολιασμό. οκ;

συγγνώμη για να έχω από την ερτ αξιοπρεπή σχολιασμό πρέπει να πληρώσω sky sports ;; τι λες ρε φίλε ;

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ASFE είπε

Το 2016 δεν ειναι προσφατο...Ουτε κανε εποχη liberty.....Φετος αντε περσυ θα θελα..

Οπως ειπα, αυτο ηταν παραδειγμα απο την ιδια πιστα για αυτο το εφερα. Φυσικα υπαρχουν παραδειγματα προσφατα σε αλλες πιστες.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ASFE είπε

haHa Οποτε και αν βρεις χρονο πες μου 2-3 παραδειγματα απο το 2018-2019.

Tα πρωτα 2 που μου ερχονται νομιζω ειναι ο Kvyat στη Μοντσα και ο Giovanazzi στο Βελγιο. Δεν νομιζω οτι υπηρχε VSC ή SC(απλα yellow flag). Ποιο ειναι το point σου;

Αυτο παντως δεν ισχυει, απορω γιατι επιμενεις και δεν ψαχνεις ο ιδιος να βρεςι παραδειγματα μιας και ειναι αρκετα:

Στις 30/9/2019 στις 1:09 ΜΜ, ASFE είπε

Αυτο σου εξηγω. Οπου και να το αφηνε εκτος των πιτς θα ειχαμε vsc  η sc.

Επισης, αν θυμαμαι καλα το ιδιο εγινε και με τον Gasly στη Γερμανια.

Αυτα ειναι 3 παραδειγματα(αν θυμαμαι καλα) στους τελευταιους 6 αγωνες.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, apostolosl είπε

Τους κράζουμε γιατί είναι κουραστικοί και επειδή δεν το έχουν με το σχολιασμό. οκ;

συγγνώμη για να έχω από την ερτ αξιοπρεπή σχολιασμό πρέπει να πληρώσω sky sports ;; τι λες ρε φίλε ;

θες πίστεψέτο θες όχι έτσι είναι... βέβαια οι τύποι δεν αρκούνται σε αυτό που τους δίνει η παραγωγή εχουν ανθρώπους παντου που ασχολούνται με F1. Αυτό που κάνουν τώρα  με υβριδική το κανανε πριν 15 στην δορυφορική τους με 6 - 8 καναλια ανα μετάδoση. Εχω δει αρκετούς αγώνες σαν συνοδηγός του Σουμαχερ.... και είχε και V10!!!  βέβαια αν εξαιρέσεις την Φερραρι οι άλλες ομαδες εχουν εδρα στην αγγλία γιαυτό και έχει πολύ άνθιση εκεί το σπορ. Οι εδώ σχολιάζουν αυτό που βλέπουμε και εμεις!!  λές να μπορούν να μου αναλύσουν καλύτερα αυτά που βλέπω? παρακολουθώ το άθλημα από τότε που ο Σενα με τον Προστ τσουγκρούσανε σαν πασχαλιατικα αυγά!! Δύσκολα  θα βρεις καλύτερους, ακόμα και οι οδηγοί που καλούν δεν μπορούν την διαφορά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...