Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Δεν παίζει ούτε τον μπότας να περάσει ο εκλερ. Για άλλη μια φορά η Φεράρι θα καταφέρει να χαλάσει ένα ωραιότατο 1-2... Θεούληδες!

Δηλαδη τι κανανε λαθος στη φερραρι για αυτο? Ακομα και τα μαλακα σωστα του τα βαλανε.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, primeragt είπε

Δηλαδη τι κανανε λαθος στη φερραρι για αυτο? Ακομα και τα μαλακα σωστα του τα βαλανε.

Τι έκανε λάθος; Ρε φίλε με πιο γρήγορο αυτοκίνητο πας ακριβώς με την ίδια στρατηγική με τον δεύτερο!!! Ακριβώς!!! Ούτε soft χρειάζονταν στην αρχή ούτε τίποτα...medium αυτοί medium εσύ και άσε να σε περάσουν αυτοί ρε συ. Άνετος στο δεύτερο κομμάτι των δοκιμών, βάλε τα soft σου στο τρίτο και άσε τα Μερσεντές να δοκιμάσουν να περάσουν στην ευθεία τα δικά σου... Ποτέ όμως δεν θα μπορούσαν.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Τι έκανε λάθος; Ρε φίλε με πιο γρήγορο αυτοκίνητο πας ακριβώς με την ίδια στρατηγική με τον δεύτερο!!! Ακριβώς!!! Ούτε soft χρειάζονταν στην αρχή ούτε τίποτα...medium αυτοί medium εσύ και άσε να σε περάσουν αυτοί ρε συ.

Αφου εκκινεις με τις γομες των κατατακτηριων πως να πας με ιδιες γομες με τους αλλους?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απίστευτο πως πεταξε μια νικη η Φερραρι, ενω ηταν μπροστα και είχε το πιο γρήγορο μονοθέσιο. Απίστευτα κακη απόφαση με την εγκαταλείψη του Vettel(αντι να ερθει στα πιτ) που κοστισε τη νικη στον Λεκλερκ.

Κριμα για τον Vettel, αλλα ειναι και λίγο καρμα. Θα εχει να δωσει εξηγησεις για την συμπεριφορά του, τελειως αντιεπαγγελματικη. Καρμα ομως και για την Φερραρι για το σκηνικο που ενορχηστρωσαν στην εκκίνηση. 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

Έχει χαλάσει το drs; Τι γίνεται τόση ώρα ;

20 χιλιόμετρα διαφορά στην τελική μετράω, όσο μπορώ με το μάτι στα Speed traps. εκπληκτική διαφορά απόδοσης κινητήρα. 

Επίσης νομίζω οτι μόλις η Mercedes μου απάντησε γιατι ανανέωσαν τον Vallteri "THE WALL" Bottas....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, primeragt είπε

Αφου εκκινεις με τις γομες των κατατακτηριων πως να πας με ιδιες γομες με τους αλλους?

Στο δεύτερο μέρος των δοκιμαστικών πας με τις ίδιες γόμες με τις Μερσεντές φίλε μου. Αυτό λέω. Θα ήταν στον αγώνα λοιπόν ακριβώς στην ίδια στρατηγική με την Μερσεντές. Όταν έχεις πιο γρήγορο αυτοκίνητο πας στην ίδια στρατηγική με αυτόν που σε κυνηγάει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papp0us είπε

Επίσης νομίζω οτι μόλις η Mercedes μου απάντησε γιατι ανανέωσαν τον Vallteri "THE WALL" Bottas....

Βαγγέλη Ιωάννου εσύ ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Στο δεύτερο μέρος των δοκιμαστικών πας με τις ίδιες γόμες με τις Μερσεντές φίλε μου. Αυτό λέω. Θα ήταν στον αγώνα λοιπόν ακριβώς στην ίδια στρατηγική με την Μερσεντές. Όταν έχεις πιο γρήγορο αυτοκίνητο πας στην ίδια στρατηγική με αυτόν που σε κυνηγάει.

Και θα εχανες την σειρα εκκινησης. Αν θυμασε στο τελος βγηκαν οι θεσεις με τις γομες αυτες. Αν ειχαν αλαξει γομες θα εχαναν την σειρα.

Δημοσ.

Εχει λογικη αυτο που λεει το παλικαρι πιο πανω...

Θα πρεπε να πανε στο Q2 με τη μεση γομα! Τι φοβηθηκαν; Μηπως δεν περασουν στο Q3;

Τεσπα αν οντως υπηρχε συμφωνια πριν τον αγωνα στη Φερραρι να δωσει slip stream ο Σαρλ σε Σεμπ τοτε οφειλει εξηγησεις ο τελευταιος! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, primeragt είπε

Και θα εχανες την σειρα εκκινησης. Αν θυμασε στο τελος βγηκαν οι θεσεις με τις γομες αυτες. Αν ειχαν αλαξει γομες θα εχαναν την σειρα.

Τι λες; Ξανά πάμε. Στο δεύτερο σκέλος των δοκιμών δεν πας με soft πας με medium όπως η Μερσεντές! Έτσι λοιπόν ξεκινάς με ίδια ελαστικά με τους δεύτερους. Ποια σειρά εκκίνησης θα έχανες;;;; Καμιά σχέση. Θα ξαναεκανες το παπατζιλίκι στην εκκίνηση πάλι εκεί θα ήσουν αλλά με ίδια στρατηγική με τους αργούς. Η μ@λ@κια τους έχει φάει εκεί στην Φεράρι. Είναι κατόρθωμα να έχεις χάσει 3ο αγώνα (!!!) στη χρόνια όντας το ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα. Να μην μπορείς να συνεννοηθείς με τους οδηγούς σου για το 1-2.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τι λες; Ξανά πάμε. Στο δεύτερο σκέλος των δοκιμών δεν πας με soft πας με medium όπως η Μερσεντές! Έτσι λοιπόν ξεκινάς με ίδια ελαστικά με τους δεύτερους. Ποια σειρά εκκίνησης θα έχανες;;;; Καμιά σχέση.

Εχεις δικιο σορρι. Δεν ειχα παρει γραμμη την αλαγη στα ελαστικα εκκινησης με βαση τις κατατακτηριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...