ghostrider Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε O Max σε φάση δεν πειράζω κανέναν. Αυτό δεν το πρόβλεψε κανείς. Ούτε η Ρεντ Μπουλ. Ο max απλα δεν καταλαβε οτι τα ferrari ηταν μπροστα. Ολοι λεγανε πως οι red bull θα παλευαν για την πρωτια με την merc οποτε σου λεει πισω μου οι 2 Merc => θα κερδίσω. "Τρελη" χαρα VET και εκλερ. ποσα δεν ειδαμε αν ειχανε απο την αρχη ενα σωστο αμαξι. Πφφφφ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από ghostrider 1
eMike Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ δε βλέπω καμία χαρά στον Εκλέρ πάντως...
ghostrider Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Ακριβως. Σκεψου τι θα γινοταν αν ειχανε απο την αρχη ενα αμαξι ικανο για 1-2 σε καθε αγωνα και 2 οδηγους κοκκορια. οχι σαν τον ham και τον bottas που καθισε ο bot σημερα να φρεναρει μην και τυχον βγει ακομα πιο πισω ο ham. 1
eliasjuve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι τόσο για τα μπάζα στρατηγικά που αποκλείεται να το έκαναν επίτηδες. Όσο για τους Μερσεντέδες με 4-5η θέση τους περιμένει φάλαγγα πίσω στο σπίτι.
ghostrider Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Είναι τόσο για τα μπάζα στρατηγικά που αποκλείεται να το έκαναν επίτηδες. Όσο για τους Μερσεντέδες με 4-5η θέση τους περιμένει φάλαγγα πίσω στο σπίτι. βλεπω τον τοτο να ξεσκονιζει τα γερμανικα του ... 2
tommy^ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδες, Μερσεντα και Λιουις εχουν εξασφαλισει τιτλους οποτε στα παπακια τους για φετος. Αντε να δουμε του χρονου! 2
alex19871987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκιμές και εξέλιξη για του χρόνου κάνουν.
dionisis1925 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Παιδες, Μερσεντα και Λιουις εχουν εξασφαλισει τιτλους οποτε στα παπακια τους για φετος. Αντε να δουμε του χρονου! Ε να μην κατεβαίνουν καθόλου τότε...έλα αηδίες.
eliasjuve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Καθόλου στα παπάκια τους. Δεν δέχονται την ήττα και την αποτυχία. Αυτοτιμωρούνται επίσης όταν κάνουν λάθη. Τους έχω φάει χρόνια στη μάπα και ξέρω. 1
~mxls~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Είναι τόσο για τα μπάζα στρατηγικά που αποκλείεται να το έκαναν επίτηδες. Όσο για τους Μερσεντέδες με 4-5η θέση τους περιμένει φάλαγγα πίσω στο σπίτι. Αυτό.
tommy^ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Καθόλου στα παπάκια τους. Δεν δέχονται την ήττα και την αποτυχία. Αυτοτιμωρούνται επίσης όταν κάνουν λάθη. Τους έχω φάει χρόνια στη μάπα και ξέρω. Kαλα ναι σωστο κι αυτο, εχουν επαρση και δεν τους αρεσει να χανουν (και σε ποιον αρεσει;), αλλα πιστεψε με, αλλη μια χρονια κυριαρχιας δεν ειναι αποτυχια. 11 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Ε να μην κατεβαίνουν καθόλου τότε...έλα αηδίες. Αν δεν ηταν οι χορηγοι, σιγα μην κατεβαιναν! 😁
~mxls~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Έξω φρενων ο Τότο στα αποδυτήρια. "μέχρι και ο Σεμπ μας γλεντάει" φέρεται να είπε στους μηχανικούς του.
dionisis1925 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tommy^ είπε Kαλα ναι σωστο κι αυτο, εχουν επαρση και δεν τους αρεσει να χανουν (και σε ποιον αρεσει;), αλλα πιστεψε με, αλλη μια χρονια κυριαρχιας δεν ειναι αποτυχια. Αν δεν ηταν οι χορηγοι, σιγα μην κατεβαιναν! 😁 Να καθόντουσαν πίσω παρέα με τον Kubica Δεν ξέρω αν δοκιμάζουν πράγματα για του χρόνου,μπορεί οι αναβαθμίσεις που έφερε η Φερράρι να την βελτίωσαν.
eliasjuve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, tommy^ είπε Kαλα ναι σωστο κι αυτο, εχουν επαρση και δεν τους αρεσει να χανουν (και σε ποιον αρεσει;), αλλα πιστεψε με, αλλη μια χρονια κυριαρχιας δεν ειναι αποτυχια. Αν δεν ηταν οι χορηγοι, σιγα μην κατεβαιναν! 😁 Ε ναι δεν μιλάμε για αποτυχημένη χρονιά με τέτοια αποτελέσματα. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βάλουν κάτω τον ποπό τους να δουν γιατί απέτυχαν, πως έγινε, τι φταίει, ποιοι είναι υπεύθυνοι, σε ποιους θα περαστεί φάλαγγα :D... Αυτά για την προσωπική τους ζωή. Τώρα για τις εταιρίες, βιομηχανίες τους κτλ που παίζονται τεράστια οικονομικά ποσά δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται.
papp0us Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Εντωμεταξύ αν είχε πει τα μισά απο οσα είπε ο Λε κλερκ στο Team Radio ο Hamilton θα είχατε πέσει ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΨΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, οταν φυσικά το μόνο που δείχνει η κλάψα του Ham άλλα και του Lec ειναι οτι είναι ΤΟΣΟ καλοί οδηγοί, που δεν θέλουν να χάνουν. Ποτέ και απο κανένα. Η Maclarenαρα μου χαλαρή τέταρτη δύναμη κατασκευαστών. Τρομερή χρονιά φέτος. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα