Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν είναι τίποτα 2ος ο Verstappen να χαλάσει τον αγώνα του Λεκ. Ο Φέττελ, ο Χάμιλτον και ο Μπομπόττας εξακολουθούν να κινδυνεύουν "ΑΝ" κάνει σωστή εκκίνηση ο Ολλανδός. Αν δεν κάνει τότε κάτι Μακλάρεν και Ρενό πάνε άκλαφτες.

Δημοσ.

Εκπληκτικος Σαρλ και απροσδοκητα αναγεννημενη η Φερραρι!

Ελπιζω ο γνωστος καραγκιοζακος να μην επαναλαβει και φετος αυτο που ειχε κανει περσι στην εκκινηση!

Δημοσ.

Αν και Ferrari fan αυτό ομολογώ δεν το περίμενα, ειδικά σε μία τέτοια πίστα που θεωρητικά δεν μας πάει. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να δω τίποτα από practice και quali οπότε δεν ξέρω καν τι παίζει. Ο Λεκ αν συνεχίσει έτσι μπορεί και τη δεύτερη θέση στο οδηγών..

Δημοσ.

Λοιπόν, να πούμε κάτι πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο gp, που κάνει πιθανή την παρουσία sc. Οκ; 

Άρα θεωρούμε δεδομένο ότι σε ΟΛΗ τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να έχεις ανοιχτό παράθυρο για +1 πιτ.

Οκ, το'χουμε.

Υ.Γ Μαξ άσε τον αγώνα να ξεκινήσει.

Kimi πιτ μωρεεε

Ξυπνάτε 

Δημοσ.

Μόλις κατάλαβα οτι έχουν κόφτες για να αντέξουν τα λάστιχα το έκλεισα. Οκ η συντήρηση, οκ η προσοχή, αλλα "κράτα λίγο αποσταση γιατι ζεστάθηκε το δεξί σου λάστιχο¨" την ώρα που ο Kvyat  κάνει ταχύτερο γύρο, δεν είναι τίποτα που να αξίζει να χαλάσω την Κυριακή μου. Αντε στο επόμενο GP πάλι.

• Moderators
Δημοσ.

Εκει στην Ερτ ειναι χαζοι παντως. Δεν εχω τηλεόραση και παντα έβλεπα απο το live στο κανάλι τους. Τώρα δείχνουν ποδόσφαιρο.. 

Απο οτι βλεπω δεν εχω χάσει τίποτα μέχρι τωρα. Τωρα ανοιξα το live

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...