Diinekis21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, tommy^ είπε Νομιζω ΕΡΤ1 αγορινα. Όχι χαρακτηρισμούς tommare!! 1
dimoskoutr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Όχι χαρακτηρισμούς tommare!! Ζηλεύεις; 😂 Τι έχω χάσει γιατί έβγαλαν τα κερμπ στην παραμπόλικα λέει; Ποιος πέταξε;;; Λίγο από τα πρώτα ελεύθερα έχασα έγινε εκεί κάτι;;; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από dimoskoutr
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Ψιλοτρομακτικο...Ο οδηγος ειναι καλα 1
papp0us Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ψιλοτρομακτικο...Ο οδηγος ειναι καλα Πωπωπωπω πήγε και έσκασε ακριβώς στο κοκπιτ Τι πάτησε; Κομμάτι αλλού μονοθεσίου; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από papp0us
eri77 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, papp0us είπε Πωπωπωπω πήγε και έσκασε ακριβώς στο κοκπιτ Τι πάτησε; Κομμάτι αλλού μονοθεσίου; οχι.πηγε πανω στο kerb.επειτα το εβγαλαν εντελως αυτο το kerb
Diinekis21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Ζηλεύεις; 😂 Τι έχω χάσει γιατί έβγαλαν τα κερμπ στην παραμπόλικα λέει; Ποιος πέταξε;;; Λίγο από τα πρώτα ελεύθερα έχασα έγινε εκεί κάτι;;; Βεβαίως και ζηλεύω! Δεν έχω δει καθόλου, μόνο τα highlights.. Δεν έχει tow ο Ham...
dimoskoutr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ψιλοτρομακτικο...Ο οδηγος ειναι καλα Δεν το λες απλά ψιλοτρομακτικο... Δεν το είχα δει, σήμερα έγινε; Φίλε πόσο τυχερός, ευτυχώς... Δεν θα την πάλευε το σπορ με ακόμη ένα θάνατο μετά αυτόν της προηγούμενης βδομάδας... Ευτυχώς. Στο μεταξύ εκεί πέρα προς το τέλος της στροφής τι στο καλό βάλανε τέτοιο κερμπ;;; Ή συνεχόμενο από την αρχή της στροφής ή καθόλου ρε φίλε... 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 αχαχαχαχαχα τι εγινε εδω ρε παιδια? τελειο!
dimoskoutr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ντροπή ρε!!! Έλεος!!! Δεν ντρέπονται να κάνουν έτσι;;;; Έλα θα έπρεπε αν είναι σοβαροί να υπάρχουν ποινές για τα καραγκιοζλίκια!!! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από dimoskoutr 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papp0us είπε Τι πάτησε; Κομμάτι αλλού μονοθεσίου; kerb νομιζω 3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ντροπή ρε!!! Έλεος!!! γιατι ρε? ειχε φαση! Οταν ηταν στο 2:00 εγω λεω παει... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
dimoskoutr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε kerv νομιζω γιατι ρε? ειχε φαση! Οταν ηταν στο 2:00 εγω λεω παει... Γιατί διακωμωδούν το σπορ...έτσι θα αποκτήσουν και καινούργιο κοινό;
eliasjuve Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Καραγκιοζιλίκια με πρώτη τη Μερκέλντες.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Γιατί διακωμωδούν το σπορ...έτσι θα αποκτήσουν και καινούργιο κοινό; σιγα...το πηρες βαρια νομιζω! το Q1 ξερεις δεν ειναι το τελευταιο lap του..ουτε το να κανεις γυρω στο 00:00... Ειναι 10 λεπτα...Γυρω καναν ολοι αρα τελος...Δεν καταλαβαινω καν γιατι ειναι υπο εξεταση ο τελευταιος γυρος...Τιποτα παρανομο. 1 1
eMike Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Στην F1 δεν υπάρχει ποινή για cruising στη γρήγορη γραμμή? Τι ρεζιλίκια είναι αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα