liakjim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Με 10C κάτω αύριο, όλα παίζονται. Βλέπω νίκη Χάμιλτον, 2ος Φερστάπεν, 3 Φέτελ, 4ος Τσαρλς (λόγω Φεράρι που θα τον σαμποτάρουν εννοείται).
eri77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, liakjim είπε Με 10C κάτω αύριο, όλα παίζονται. Βλέπω νίκη Χάμιλτον, 2ος Φερστάπεν, 3 Φέτελ, 4ος Τσαρλς (λόγω Φεράρι που θα τον σαμποτάρουν εννοείται). δεν ειναι τα cv που θα κανουν την διαφορα αλλα τα λαστιχα
greg4 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς νεκρός ο οδηγός της formula 2 https://www.motorsport.com/fia-f2/news/hubert-spa-francorchamps-fatal-crash/4526124/ εδώ έχει διάφορα βίντεο, πραγματικά σοκαριστικό ατύχημα, κόπηκε το μονοθέσιο στα δυο https://www.e-daily.gr/news/136196/tragwdia-sth-formula-2-skotwthhke-sthn-pista-o-antoyan-ymper-video 7
papp0us Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 http://www.gazzetta.gr/in-motion/ypoloipa/article/1390245/tragodia-sti-formula-2-nekros-o-22hronos-himpert 😨😨😨 3
kti23 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πολύ κρίμα το παλικάρι, δυστυχώς η eau rouge ξαναχτυπά. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι συνεβή και αν διαμελίστηκε ή κατέληξε λόγω τραυμάτων αλλά δεν περίμενα και το monocoque να σκιστεί στη μέση. Πραγματικά με πατημένο γκάζι εκεί πάνω δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Corea(ο οποίος είναι επίσης τραυματίας). Και F1 να ήταν πιστεύω το ίδιο θα συνέβαινε. Γενικά πολλά επικίνδυνα σημεία θα μπορούσαν να αποφευχθούν αλλά πάντα είναι πολύ αργά. -------------------------------------------------------------------- Δυνατός αγώνας αναμένεται παρολαυτά θα είναι μάυρος λόγω του χθεσινού συμβάντος
dimoskoutr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλό και κυρίως ασφαλή αγώνα να έχουμε, γιατί ξεχνάμε τα βασικά πολλές φορές τελικά στη ζωή. ☹️ 2
eliasjuve Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 3η και φαρμακερή. Πάρ' το για τον φίλο σου Λεκλεράκο. 1
tommy^ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Πανιβλακα Φερσταπεν δε θα βαλεις τελικα ποτέ μυαλο. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καιρό είχε να κάνει κάτι ο Μαξ, φυσικά έφταιγε ο Ράικο κατά τα λεγόμενα του, ναι ναι σίγουρα..
liakjim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Αγωνιστικό. Τον είχε στα δεξιά χωμένο, κανονικά αφήνεις χώρο. Αλλά ναι , αν ήμουν ο ολλανδός θα άφηνα γκάζι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μιας και είναι πολύ μεγάλος ο αγώνας. ΥΓ Με χάλια ανάλυση στην ΕΡΤ1.....που να δεις....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, liakjim είπε Αγωνιστικό. Τον είχε στα δεξιά χωμένο, κανονικά αφήνεις χώρο. Αλλά ναι , αν ήμουν ο ολλανδός θα άφηνα γκάζι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μιας και είναι πολύ μεγάλος ο αγώνας. ΥΓ Με χάλια ανάλυση στην ΕΡΤ1.....που να δεις.... Μα βγήκε από την πίστα ο Μαξ, άσε που ο Ράικο ήταν μπροστά, γιατί να αφήσει χώρο;
liakjim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Μα βγήκε από την πίστα ο Μαξ, άσε που ο Ράικο ήταν μπροστά, γιατί να αφήσει χώρο; Είχε 4 τροχούς έξω;
tommy^ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μα βγήκε από την πίστα ο Μαξ, άσε που ο Ράικο ήταν μπροστά, γιατί να αφήσει χώρο; Δε βγαζεις ακρη ασ' το... Ο Ραι ειχε την εσωτερικη και ηταν μπροστα απο τον πανηλιθιο, αλλα κατα τα αλλα επρεπε να αφησει χωρο απο την... πιο εσωτερικη! 🙄
papp0us Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλα που έφυγε ο Gasly για να μπορεί να είναι ο Albon 14ος τώρα.
Manoleros95 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Αργησε υπερβολικα το φρεναρισμα ο μαξακος. Δηλαδη που ακριβως περιμενε να παει???? Anyway τα εχουμε γραψει πολλες φορες. Ο φερσταπεν ειναι 70βλακεια/30ταλεντο ( το εχει αποδειξει πολλες φορες ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα