tommy^ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Λογικα τη θεση του τουριστα θα παρει ο Οκον και οταν φυγει ο Λιουις θα παει ο Ρασσελ (αν συνεχισει τις καλες εμφανισεις). Εκτος κι αν η Μερσεντα τσιμπησει Μαξ!
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Οχτώ ογδόου του δεκαεννιά. Ο Σεμπ θα πάει RBR. Μαρκ μάι γουόρντς. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Οχτώ ογδόου του δεκαεννιά. Ο Σεμπ θα πάει RBR. Μαρκ μάι γουόρντς. Αμα φυγει ο Max
eri77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Από που προκύπτουν όλα αυτά; Θεωρείς αυθαίρετα ως δεδομένα 4 πράγματα: Ότι μαγικά/ξαφνικά θα βαφτίσουν νο1 τον Charles το 21 ενώ θα τον ταλαιπωρούν μέχρι τότε;.. Ότι θέλουν να συνεχίσουν στη Ferrari οι Vettel/Leclerc. Ότι ο Rici θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για νο2, ενώ έφυγε από το σπίτι του (τη Red Bull) μόνο με την σκέψη ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα ευνοήσουν τον Max. Ότι η Ferrari δε θέλει τον Vettel. Καταρχήν είναι μία πρόβλεψη. Η οποία έχει την λογική τής. Η Ferrari σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει τον leclerc ( ήδη έχουν μπει σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου). Από την άλλη ο leclerc δεν θα δεχόταν (και δεν πρέπει κατά εμέ) να είναι δεύτερος πιλότος. Εφόσον τρέχει με τον vettel όμως, προς το παρόν δεν έχει αυτή την απαίτηση, κάνει εμπειρία και δέχεται την κατάσταση όπως είναι. Από την άλλη δεν νομίζω ότι η Ferrari θα ανανέωση το συμβόλαιο στον vettel. (έχει κάνει πολλά λάθη για να το αξίζει αυτό άλλωστε). Ωστόσο θα είναι πολύ σημαντικό για τον vettel το επόμενο πρωτάθλημα. Αν καταφέρει να το κερδίσει τότε αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα... Όσο αφορά τον Ricciardo.. Όπως το είπες. Εφόσον δεν δέχτηκε να γίνει δεύτερος στην redbull, δύσκολα να το δεχτεί στην Ferrari (εκτός αν έχει μείνει χωρίς μονοθέσιο).
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αμα φυγει ο Max Ο χαρακτήρας του Μαξ δεν κάνει για RBR. Είμεθα fun team.
eri77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε @Diinekis21 Ακριβώς. Αν μείνει ο Σεμπ ή έρθει ο Ρικι αποκλείεται να μην είναι πρώτοι οδηγοί. Ο Λεκ θα πάρει τις ευκαιρίες του όταν αποσυρθούν οι Σεμπ και Ρικάρντο. Εκτός και αν παίξει κάνα σενάριο στο μέλλον να δούμε Μαξ στη Φερράρι που και τότε ο Λεκ θα είναι πάλι δεύτερος. Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις καταλάβει τής ικανότητες του leclerc και τον υποτιμάς πολύ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, eri77 είπε Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις καταλάβει τής ικανότητες του leclerc και τον υποτιμάς πολύ. Αυτό που λέω είναι ότι οι άλλοι οδηγοί (Σεμπ, Ρικι, Μαξ) δεν θα δεχθούν να είναι δεύτεροι. Δεν υποτιμάω τον Λεκ..
speedman_26 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Εγώ πάντως είμαι με honda και βερσταπεν. Δίνει ενδιαφέρον στους αγώνες 1 1
Diinekis21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, eri77 είπε Καταρχήν είναι μία πρόβλεψη. Oκ είναι ευσεβείς πόθοι. 3 ώρες πριν, eri77 είπε τον leclerc ( ήδη έχουν μπει σε διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου). Σε πολύ μακριά διαδικασία μάλλον εννοείς γιατί όλοι αφήνουν όλες τις πόρτες ανοικτές. 3 ώρες πριν, eri77 είπε Από την άλλη δεν νομίζω ότι η Ferrari θα ανανέωση το συμβόλαιο στον vettel. Αν δεν τον ήθελε πολύ απλά θα εφάρμοζε τυπικά ή άτυπα equal status ή και χειρότερα και θα την έκανε μόνος του ;) 3 ώρες πριν, eri77 είπε Ωστόσο θα είναι πολύ σημαντικό για τον vettel το επόμενο πρωτάθλημα. Αν καταφέρει να το κερδίσει τότε αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα.. Ποιο πρωτάθλημα; H Ferrari πάει για 3η δύναμη... 3 ώρες πριν, eri77 είπε Όσο αφορά τον Ricciardo.. Όπως το είπες. Εφόσον δεν δέχτηκε να γίνει δεύτερος στην redbull, δύσκολα να το δεχτεί στην Ferrari (εκτός αν έχει μείνει χωρίς μονοθέσιο). Κοίτα έχει διαφορά να πεις δε δέχτηκε να γίνει δεύτερος.. Δε του έγινε ποτέ τέτοια πρόταση/κουβέντα κατ'αρχήν. Από το φοβόταν ότι θα έδιναν καλύτερη στρατηγική στον Max αν είχαν μονοθέσιο πρωταθλητισμού για να κυνηγήσουν το ρεκόρ του νεώτερου πρωταθλητή. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Btw έχεις διαβάσει κάτι για Ric & Ferrari γιατί τον αναφέρεις λες και του έχει κάνει πρόταση.. Ενώ ούτε πέρσι δε τον πλησίασε.. Απλά είχαν βγει κάτι δημοσιεύματα τύπου έχει ιταλικές ρίζες άρα θα ταιριάζει στη Ferrari. Εγώ να πω ότι αν καθόταν δίδυμο Charles-Rici στη Ferrari θα είχαν equal status.. Δε γίνεται αλλιώς.
papp0us Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά στην περίπτωση που ο Leclerc μείνει Ferrari και υπάρχει δεύτερη θέση κενή εκει, δε βλέπω πως ΔΕΝ θα υπάρχει Equal status στην ομάδα; Με ποιον οδηγό θα δεχθεί ο Leclerc να μείνει δεύτερος; Ποιος οδηγός (κατάλληλος για Ferrari) θα δεχθεί να είναι δεύτερος με πρώτο τον Leclerc; Αντε ο Bottas. Μετά; Νομίζω πως ο Verstappen δε θα φύγει, και αν τελικά φύγει ο μπότας απο Mercedes θα γίνει ένα μικρό εως και τεράστιο Domino, που για την ώρα απο το το top 5 ομάδων θα αφήσει ανεπηρέαστη μόνο την Mclaren που έχει δέσει τα γαιδούρια της και για του χρόνου. Έχω μια μικρή ελπίδα οτι μια καλή ομάδα θα δώσει μια ευκαιρία στον Kimi, αλλα δεν ξέρω αν την θέλει αυτός. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από papp0us
Diinekis21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, tommy^ είπε Λογικα τη θεση του τουριστα θα παρει ο Οκον και οταν φυγει ο Λιουις θα παει ο Ρασσελ (αν συνεχισει τις καλες εμφανισεις). Εκτος κι αν η Μερσεντα τσιμπησει Μαξ! Έχουν πει ότι θα ανακοινώσουν ποιος θα πάρει τη θέση μέσα στον Αύγουστο.. Επίσης έχουν πει ότι προσπαθούν να βρουν θέση σε άλλη ομάδα στον Ocon. Ο Bottas έκανε ότι μπορούσε στις πρώτες στροφές στην Ουγγαρία για να κάτσει ο Ocon στη θέση. Oπότε θα δούμε.. Max του χρόνου στη Merc δε παίζει, πιο πέρα μπορεί... Fun fact Max-Ocon δεν.....
eri77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Oκ είναι ευσεβείς πόθοι. Σε πολύ μακριά διαδικασία μάλλον εννοείς γιατί όλοι αφήνουν όλες τις πόρτες ανοικτές. Αν δεν τον ήθελε πολύ απλά θα εφάρμοζε τυπικά ή άτυπα equal status ή και χειρότερα και θα την έκανε μόνος του Ποιο πρωτάθλημα; H Ferrari πάει για 3η δύναμη... Κοίτα έχει διαφορά να πεις δε δέχτηκε να γίνει δεύτερος.. Δε του έγινε ποτέ τέτοια πρόταση/κουβέντα κατ'αρχήν. Από το φοβόταν ότι θα έδιναν καλύτερη στρατηγική στον Max αν είχαν μονοθέσιο πρωταθλητισμού για να κυνηγήσουν το ρεκόρ του νεώτερου πρωταθλητή. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Btw έχεις διαβάσει κάτι για Ric & Ferrari γιατί τον αναφέρεις λες και του έχει κάνει πρόταση.. Ενώ ούτε πέρσι δε τον πλησίασε.. Απλά είχαν βγει κάτι δημοσιεύματα τύπου έχει ιταλικές ρίζες άρα θα ταιριάζει στη Ferrari. Εγώ να πω ότι αν καθόταν δίδυμο Charles-Rici στη Ferrari θα είχαν equal status.. Δε γίνεται αλλιώς. διαφωνω.δεν ειναι καθολου μακριά διαδικασία.μιλαμε για εναν οδηγο ο οπους ηρθε στην ferrari φετος και το συμβολαιο του ληγει το 2022.το πως το διαχειρίζεται ειναι εντελως αλλο θεμα αποκλειεται.θα ηταν αυτοκαταστροφη.vettel είναι πολύ ευαίσθητος ψυχολογικα με αποτελεσμα να ηταν χειροτερος απο τι ειναι τωρα για το πρωταθλημα 2020.το ξερω οτι ειναι περισσοτερο απο δυσκολο.αυτο σημαινει οτι η μοίρα του ειναι γραμμενη η φάτσα του marko στο gp mexico τα λεει ολα το είπα από την αρχή.πρόκειται για προβλεψεις.οτι εχω διαβαζει ειναι rumors.αλλωστε δεν θα μπορέσε να ηταν αλλιως p.s δεν ξερω πως να κολλήσω την απαντηση σε καθε ερωτηση αλλα νομιζω οτι καταλαβες που κολλαει το καθε τι
Diinekis21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Silly season is silly! Για την ώρα η μόνη θέση που παίζει είναι στη Merc. Για πείτε τι βλέπετε. Έγω λέω αν βρουν αλλού θέση στον Ocon, μένει και του χρόνου ο Bottas, αλλιώς μάλλον αποχωρεί.. Οι τελευταίες εμφανίσεις του δε τον βοηθούν..
kti23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, papp0us είπε Γενικά στην περίπτωση που ο Leclerc μείνει Ferrari και υπάρχει δεύτερη θέση κενή εκει, δε βλέπω πως ΔΕΝ θα υπάρχει Equal status στην ομάδα; Με ποιον οδηγό θα δεχθεί ο Leclerc να μείνει δεύτερος; Ποιος οδηγός (κατάλληλος για Ferrari) θα δεχθεί να είναι δεύτερος με πρώτο τον Leclerc; Αντε ο Bottas. Μετά; Νομίζω πως ο Verstappen δε θα φύγει, και αν τελικά φύγει ο μπότας απο Mercedes θα γίνει ένα μικρό εως και τεράστιο Domino, που για την ώρα απο το το top 5 ομάδων θα αφήσει ανεπηρέαστη μόνο την Mclaren που έχει δέσει τα γαιδούρια της και για του χρόνου. Έχω μια μικρή ελπίδα οτι μια καλή ομάδα θα δώσει μια ευκαιρία στον Kimi, αλλα δεν ξέρω αν την θέλει αυτός. 40 χρονων εχει φτασει ο τυπας ποσο ακομα. Οδευει προς αποσυρση κατεμε
Diinekis21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kti23 είπε 40 χρονων εχει φτασει ο τυπας ποσο ακομα. Οδευει προς αποσυρση κατεμε Από το 14 οδεύει προς απόσυρση! Ο Κίμαρος περνάει 2η εφηβεία! Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου & ταυτόχρονα πετάει οπότε... Not just yet mate! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2019 από Diinekis21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα