Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eri77 είπε

στο παρων τωρα..η μαλλον στο μελλον.βαση χαρακτηριστικων μονοθεσιων...ποιος ειναι φαβορι στο SPA???

Λογικα Μερσεντες πρωτη με Φερραρι πολυ κοντα και λιγο πιο πισω η RBR!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να δούμε το τρένο της εξέλιξης πως θα πάει!

H Ferrari παραδοσιακά (στα υβριδικά χρόνια) δεν ανεβαίνει σε αυτό...

RB φορτσάρει, να δούμε και με τη Honda τι θα κάνει. Λένε δουλεύουν πολύ στο να βελτιώσουν τα Σάββατα τους.

~ 1 μήνα έχουμε μέχρι το επόμενο gp, μπορεί πάντα να βρει κάτι φανταστικό η Merc και να φύγει πιο μπροστά.

Kimi για best of the rest στο Spa.  :)

Ας προβιβάσει Kvyat επιτέλους η RB.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι μέχρι το 2021 που θα έχουμε πάλι χοντρές αλλαγές, και κυρίως το Cost cap(εστω και κουτσουρεμένο που θα φτάσει τελικά) που θα ζορίσει κυρίως τις μεγάλες ομάδες, δεν θα προλάβει κανείς να φτάσει τη Mercedes. Μετά το 2021 με τις μεγάλες περικοπές και στα κόστη του κινητήρα, νομίζω οτι θα αλλάξει αρκετά το πλάνο. Είδωμεν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papp0us είπε

Νομίζω οτι μέχρι το 2021 που θα έχουμε πάλι χοντρές αλλαγές, και κυρίως το Cost cap(εστω και κουτσουρεμένο που θα φτάσει τελικά) που θα ζορίσει κυρίως τις μεγάλες ομάδες, δεν θα προλάβει κανείς να φτάσει τη Mercedes. Μετά το 2021 με τις μεγάλες περικοπές και στα κόστη του κινητήρα, νομίζω οτι θα αλλάξει αρκετά το πλάνο. Είδωμεν.

Κάτσε να δούμε ποιες θα είναι τελικά αυτές οι χοντρές αλλαγές, γιατί όσο πάει και λεπταίνουν.

Μάλλον θα πάει τρένο η Merc μέχρι τότε, αλλά in Red Bull we trust για το 2020.

Η Ferrari πρέπει να επανασχεδιάσει το αλλοπρόσαλλο φετινό μονοθέσιο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και έχουμε πολλές μέρες μέχρι Spa, μικρή ανακεφαλαίωση & power rankings από μένα για το 2019.
Τα κριτήρια που έχουν ληφθεί υπόψιν για τη κατάταξη, πολλά και διαφορά , όπως ας πούμε απολύτως κανένα. 

Αντικειμενικά και ωραία λοιπόν:

1- Hamilton

2- Verstappen

3- Raikkonen

4- Leclerc

5- Sainz

6- Bottas

7- Vettel

8- Norris

9- Ricciardo

10- Kvyat

11- Albon

12- Perez

13- Magnussen

14- Russell

15- Hulkenberg

16- Gasly

17- Grosjean

18- Stroll

19- Giovinazzi

20- Kubica

Επεξ/σία από ~mxls~
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Λεκ δεν νομίζω ότι είναι πάνω από Vettel. Στην αρχή έκανε καλές εμφανίσεις αλλά τελευταία ξεφούσκωσε το hype, κάνει συνεχώς λάθη. Επίσης και οι Μπόττας και Ρικάρντο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο φέτος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Ο Λεκ δεν νομίζω ότι είναι πάνω από Vettel. Στην αρχή έκανε καλές εμφανίσεις αλλά τελευταία ξεφούσκωσε το hype, κάνει συνεχώς λάθη. Επίσης και οι Μπόττας και Ρικάρντο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο φέτος.

Όταν λές συνεχώς??? Τι ακριβώς εννοείς?? Εκτός από τής Γερμανίας δεν θυμάμαι κάτι άλλο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eri77 είπε

Όταν λές συνεχώς??? Τι ακριβώς εννοείς?? Εκτός από τής Γερμανίας δεν θυμάμαι κάτι άλλο. 

Αζερμπαιζάν και Ουγγαρία quali, και 1-2 φορές που άφησε την εσωτερική περάστε κόσμε. Αυτά θυμάμαι στα γρήγορα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αζερμπαιζάν και Ουγγαρία quali, και 1-2 φορές που άφησε την εσωτερική περάστε κόσμε. Αυτά θυμάμαι στα γρήγορα..

Το Αζερμπαϊτζάν δεν το έβαλα επειδή είπες τελευταία . Το λάθος τής Ουγγαρίας δεν τον βάζει κάτω από τον vettel διότι παρόλο αυτό ξεκίνησε μπροστά τού 

5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

και 1-2 φορές που άφησε την εσωτερική περάστε κόσμε.

Ούτε αυτό το κατάλαβα. Εγώ θυμάμαι το gp τής Αγγλίας στον οποίο ο Gasly προσπερνά τον vettel ενώ ο verstappen έφαγε πόρτα από leclerc. Ποιος και πού τον προσπέρασε?? 

Δημοσ.

Εντάξει ναι απλά δεν έχει δείξει και κάτι τρομερό, ειδικά αν αναλογιστούμε και το hype, που φέτος τον βάζει πάνω από τον Σεμπ. Στα ίδια θα έλεγα στην χειρότερη. Πρώτη χρονιά είναι στην Ferrari, είναι και 2ος οδηγός οπότε δεν παίρνει και τόσες ευκαιρίες. Μακάρι να εξελιχθεί και να γίνει σαν τον Μαξ και παραπάνω και να μην μείνει για πάντα ταλέντο και να βολοδέρνει στις μεσαίες ομάδες..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Εντάξει ναι απλά δεν έχει δείξει και κάτι τρομερό, ειδικά αν αναλογιστούμε και το hype, που φέτος τον βάζει πάνω από τον Σεμπ. Στα ίδια θα έλεγα στην χειρότερη. Πρώτη χρονιά είναι στην Ferrari, είναι και 2ος οδηγός οπότε δεν παίρνει και τόσες ευκαιρίες. Μακάρι να εξελιχθεί και να γίνει σαν τον Μαξ και παραπάνω και να μην μείνει για πάντα ταλέντο και να βολοδέρνει στις μεσαίες ομάδες..

Εγώ πιστεύω ότι ο leclerc είναι το κάτι άλλο φίλε μου. Αυτός και verstappen έχουν κάτι παραπάνω από όλους τούς άλλους 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Leclerc κοντράρει τον Vettel. Τι άλλο να δείξει;

Όντως υπερβάλλει αρκετές φορές. Ίσως αν είχε έρθει μια νίκη ή δεν τον χαντάκωνε η Ferrari να μην υπερέβαλλε..

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

τον Russer φανταζομαι τον ανεβασασες στον τελευταιο αγωνα?

Τον Norris ισως τον εβαζα πανω απο VET & BOT μονο και μονο για την προσπαθεια! Κατα τα αλλα συμφωνω

Αδικείται σε τέτοιο βαθμό απ'το γουρούνι της Williams, που ο κόσμος δεν βλέπει πόσο καλά τα πάει. Και πρόκειται για ρούκι έτσι.

Ο Νόρρις χάνει πόντους από την αποτελεσματικότητα και σταθερότητα του Σάινθ. Πρώτος του αντίπαλος είναι αυτός.

13 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Οι μέχρι τώρα αγώνες τους έχουν βάλει σε σκέψεις για Λεκλέρκ πρώτο βιολί μελλοντικά.

Νομίζω δε χρειάζεται κάτι άλλο να προσθέσω.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Οι μέχρι τώρα αγώνες τους έχουν βάλει σε σκέψεις για Λεκλέρκ πρώτο βιολί μελλοντικά.

Νομίζω δε χρειάζεται κάτι άλλο να προσθέσω.

Ε καλά εννοείται, μελλοντικά ναι, αυτό έλλειπε. Το συμβόλαιο του Σεμπ τελειώνει το 2020, όπως και του Ρικάρντο στην Renault ο οποίος αν δεν κάνει κάτι φοβερό η Renault του χρόνου που δύσκολο το κόβω θα φύγει και αυτός. Αν πάει στην Φερραρι θα είναι αυτός πρώτος, αν ανανεώσει ο Σεμπ θα είναι λογικά αυτός πρώτος και πάλι. Έτσι θα πάει πιο πίσω του Λεκ για πρώτος οδηγός..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...