Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, eliasjuve είπε

Θέλω gifάκια. 

Αυτο θα ηταν το ιδανικο, να μας εδειχνε ο φιλος turbakiasss την αριστερη τιμονια του Bottas "μετα την επαφη"  και οχι πριν οπως νομιζουμε!

32 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

αυτός είναι ο Φιλανδός που καθυστερημένα διαπίστωσε ότι δεν είχε χώρο να συνεχίσει εκεί και έκανε την τιμόνια μετά την επαφή.

Επεξ/σία από haHa
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, haHa είπε

----------------------

Προσπερναω την απουσια επιχειρηματων σου που καταληγει σε χαρακτηρισμους και απανταω σε αυτο επειδη το εχεις αναφερει πολλες φορες.
ΔΕΝ θεωρω οτι οι αγωνοδικες ειναι πανσωστοι. Εχουν κανει λαθη στο παρελθον και θα κανουν λαθη στο μελλον ή δεν θα ειναι consistent(χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι στον προηγουμενο αγωνα πρωτη φορα ειδαμε unsafe release με επαφη να μην τιμωρειται με time penalty). Θεωρω οτι ομως εχουν ολα τα δεδομενα και για αυτο διαβαζω το σκεπτικο τους και κρινω αυτο.
Πχ, στον Καναδα (Vet-Ham) διαβασαμε το σκεπτικο τους και ειπαν οτι εχοντας δει την τηλεμετρια, εδωσαν ποινη επειδη ο Vettel ειχε αποκτησει ελεγχο του μονοθεσιου(κατι που επιβεβαιωσε ο greg4) και μετα εκανε δεξια πετωντας εκτος τον Χαμ και για αυτο εδωσαν ποινη. Εμεις δεν ειχαμε προσβαση σε αυτα τα δεδομενα της τηλεμετριας(η Φερραρι ειχε και δεν τα παρουσιασε), οποτε βασει του σκεπτικου τους ηταν σωστη αποφαση.

Προχθες, διαβασα το σκεπτικο του Masi οπου λεει πως ειδαν απο την καμερα του ελικοπτερου οτι ο Bottas πεφτει πανω στον Leclerc. Σε αυτην την περιπτωση, ειχαμε και εμεις τα δεδομενα στα οποια αναφερθηκε ο Masi και ειδαμε οτι δεν ισχυει αυτο που λεει, γιατι οπως ειπε και ο eri77, ο Leclerc κανει την επαφη με τον Bottas, ενω ο Bottas εχει το τιμονι προς τα αριστερα.

Για να καταληξουμε: δεν θεωρω οτι δεν κανουν λαθη οι αγωνοδικες, θεωρω ομως οτι ειναι οι μονοι που εχουν ολα τα δεδομενα και για αυτο διαβαζω με προσοχη την αιτιολογηση της καθε αποφασης τους. Προσπαθησε να ξεχωρισεις αυτα τα 2 πραγματα και να μην τα συγχεεις.

Εχει επισημανθει και προηγουμενως οταν ειχες γραψει για "πανσωστους αγωνοδικες" κλπ, αλλα εσυ συνεχιζεις και γραφεις τα ιδια.

Τους θεωρεις παντογνωστες οποτε σε βολευει, κλασσικη νοοτροπια! 😄

Και στην περιπτωση ΒΟΤ-ΛΕΚ ειχαν παλι ολα τα δεδομενα στη διαθεση τους κι ομως δεν εδωσαν ποινη σε Σαρλ, αρα κατα τα δικα σου λεγομενα... λες αβασιμα πραγματα γιατι δεν εχεις ολα τα δεδομενα οπως οι κριτες αλλα κακως λες οτι φταει ο Σαρλ. 

Αν θες την προσωπικη μου γνωμη (για να δεις τι σημαινει αντικειμενικοτητα), στο συμβαν αυτο φταιει σχεδον 100% ο Λεκλερκ και -για μενα- επρεπε να φαει ποινη. Αρα κατα τη γνωμη μου, ακομα μια φορα τα σκατωσαν οι φωστηρες αγωνοδικες.

Τωρα, εσυ και ο παππουλης μπορειτε να επικαλειστε τους αγωνοδικες κατα το δοκουν (=οποτε σας συμφερει), αλλα δε θα μας βγαλετε και τρελους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Τους θεωρεις παντογνωστες οποτε σε βολευει, κλασσικη νοοτροπια! 😄

Και στην περιπτωση ΒΟΤ-ΛΕΚ ειχαν παλι ολα τα δεδομενα στη διαθεση τους κι ομως δεν εδωσαν ποινη σε Σαρλ, αρα κατα τα δικα σου λεγομενα... λες αβασιμα πραγματα γιατι δεν εχεις ολα τα δεδομενα οπως οι κριτες αλλα κακως λες οτι φταει ο Σαρλ. 

Αν θες την προσωπικη μου γνωμη (για να δεις τι σημαινει αντικειμενικοτητα), στο συμβαν αυτο φταιει σχεδον 100% ο Λεκλερκ και -για μενα- επρεπε να φαει ποινη. Αρα κατα τη γνωμη μου, ακομα μια φορα τα σκατωσαν οι φωστηρες αγωνοδικες.

Τωρα, εσυ και ο παππουλης μπορειτε να επικαλειστε τους αγωνοδικες κατα το δοκουν (=οποτε σας συμφερει), αλλα δε θα μας βγαλετε και τρελους.

Δεκτη η τοποθετηση σου, δεν περιμενα να καταλαβεις, παρολο που ηταν κατι απλο. Εδω ξανα για να μην υπαρχουν παρανοησεις απο αλλους:

Για να καταληξουμε: δεν θεωρω οτι δεν κανουν λαθη οι αγωνοδικες, θεωρω ομως οτι ειναι οι μονοι που εχουν ολα τα δεδομενα και για αυτο διαβαζω με προσοχη την αιτιολογηση της καθε αποφασης τους. 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eMike είπε

Haha βάλε ρε φίλος άλλη μια φορά τα screenshots να δούμε κάτι....

Ειναι στην προηγουμενη σελιδα, αν εχεις καποια απορια, ρωτα τους φιλους που μετα απο τοσα screenshot, θεωρουν οτι η τιμονια εγινε μετα την επαφη κλπ ή αλλαζουν αποψη συνεχως. Αλλα αυτο ειναι αλλο ενα χαρακτηριστικο του thread: ενοχλουν τα αποδεικτικα στοιχεια, αλλα δεν ενοχλουν οι ανακριβειες που γραφονται μετα απο τοσα screenshot ουτε οι χαρακτηρισμοι που οδηγουν σε σβησιμο μηνυματων(ειχαμε παλι τα ιδια απο τους γνωστους-αγνωστους οταν τελειωσαν τα επιχειρηματα). Δειχνει πολλα αυτα... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haHa είπε

Ειναι στην προηγουμενη σελιδα, αν εχεις καποια απορια, ρωτα τους φιλους που μετα απο τοσα screenshot, θεωρουν οτι η τιμονια εγινε μετα την επαφη κλπ ή αλλαζουν αποψη συνεχως. Αλλα αυτο ειναι αλλο ενα χαρακτηριστικο του thread: ενοχλουν τα αποδεικτικα στοιχεια, αλλα δεν ενοχλουν οι ανακριβειες που γραφονται μετα απο τοσα screenshot ουτε οι χαρακτηρισμοι που οδηγουν σε σβησιμο μηνυματων(ειχαμε παλι τα ιδια απο τους γνωστους-αγνωστους οταν τελειωσαν τα επιχειρηματα). Δειχνει πολλα αυτα... 

Μπορείς να το ξαναβάλεις να δω την τιμονια? Ίσως κάνω λάθος τελικά αλλά επανάληψη μήτηρ μαθήσεως όπως λένε οι παλιοί 😂😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Ο εκλερ πάει ευθεία τζιμανι απλά η ευθεία έχει τάση προς τα δεξιά για αυτό φαίνεται ότι πάει προς τον μπότας 😂😂 Τώρα όπως παραδέχτηκε και ο @haHaο μπότας έκανε καθυστερημένα αριστερά με αποτέλεσμα να προκληθεί επαφή με την πτέρυγα του. Όφειλε εφόσον είχε κλίση προς τα δεξιά και δεν ήταν απολύτως ευθεία να φροντίσει ώστε να μην υπάρξει επαφή μεταξύ τους μιας και ήταν πίσω χωρίς να έχει βάλει την μύτη του πιο μπροστά. Άρα σωστά γράφτηκε ότι αν κάποιος έπρεπε να πάρει ποινή, αυτός είναι ο Φιλανδός που καθυστερημένα διαπίστωσε ότι δεν είχε χώρο να συνεχίσει εκεί και έκανε την τιμόνια μετά την επαφή.

107771157_.jpg.af86678e61e3172f8b3b618c88eedccd.jpg

2 ώρες πριν, Narayan είπε

Ο Εκλαίρ έπεσε πάνω στον Μπόττας, είναι ξεκάθαρο. Απορώ πραγματικά πως γίνεται κάποιος να θεωρεί υπαίτιο τον Μπόττας που μετακινήθηκε 1/4 του πλάτους του μονοθεσίου δεξιά και όχι τον Εκλαίρ που πήγε ένα ολόκληρο μονοθέσιο αριστερά. Απλά υπολόγισε λάθος και αντί να βγει μπροστά από το 77 για να το μπλοκάρει, βγήκε επάνω στην πτέρυγά του.

Τώρα αν το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκε οφείλεται στο ότι μετά την γκρίνια του Φέτελ στον Καναδά υπάρχει μία ελαστικότητα στις ποινές κατά της Φερράρι, είναι στην κρίση του καθ'ενός.

c800a4e76547f1870685b9bbd12406acb3c0f6d724bdddd39a19e0261da295a7.jpg.15bbb165a9eaaa0189819109c49fbde3.jpg

1 ώρα πριν, haHa είπε

Ειναι στην προηγουμενη σελιδα,

Είναι στη προηγούμενη σελίδα... Σε όποια σελίδα και να είσαι...

Επεξ/σία από Diinekis21
Δημοσ.

στο παρων τωρα..η μαλλον στο μελλον.βαση χαρακτηριστικων μονοθεσιων...ποιος ειναι φαβορι στο SPA???

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, eri77 είπε

στο παρων τωρα..η μαλλον στο μελλον.βαση χαρακτηριστικων μονοθεσιων...ποιος ειναι φαβορι στο SPA???

Φερράρι λογικά με προτεραιότητα σε φεττελ επειδή έχει φρέσκο μοτέρ από την Γερμανία και στην Ουγγαρία έκαναν συντήρηση.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

Φερράρι λογικά με προτεραιότητα σε φεττελ επειδή έχει φρέσκο μοτέρ από την Γερμανία και στην Ουγγαρία έκαναν συντήρηση.

ποτε αλλαξε μοτερ leclerc??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, tommy^ είπε

Τους θεωρεις παντογνωστες οποτε σε βολευει, κλασσικη νοοτροπια! 😄

Μιας και το πέτυχα σε παράθεση, μιας και το Ignore list δε μπορεί να με προστατεύσει ακόμα απο αυτές, ένα έχω να σου πω μονάχα.

Θα σε βόλευε να τους επικαλούμαι "κατα το δοκούν" γιατι έτσι θα είχε έστω και ελάχιστη βάση η γνωστή σου παραίσθηση οτι έχεις ψήγμα της εμπειρίας και των δεδομένων που έχουν στη διάθεση τους, οι εκάστοτε αγωνοδίκες, και βγάζουν συμπεράσματα βασιζόμενοι σε αυτά, συν την απόλυτη γνώση των κανονισμών, την ώρα ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ απόφαση περιλαμβάνει και το πλήρες σκεπτικό τους, και όχι επειδή "έχω μπεί σε στροφή με 45km/h με το σαξόραλο και με πέταξε" ή το ιστορικό πλέον "κατεβαίνω μέγαρα με ένα αυτοκίνητο που δεν μπορώ να σου περιγράψω τώρα, αλλα είναι ακριβώς ίδιου σκεπτικού και ιδίων χαρακτηριστικών με το μονοθέσιο της φόρμουλα 1" ενώ φυσικά έχεις πλείστη εμπειρία οδήγησης με σλικ ελαστικά, και με υβριδικούς κινητήρες 1000 αλόγων.

Τι ξέρουν αυτοί;

Στο θέμα τώρα, εγώ το θεωρώ αγωνιστικό συμβάν, γιατι αυτό ακριβώς αποφάσισαν οι αγωνοδίκες, οπότε στα δικά μου μάτια δε σηκώνει συζήτηση.  Αν έχεις κάποια τοποθέτηση επι τουτου, κάντη, και βάλε κάποιον να την κάνει παράθεση μπας και τη δουμε και εμείς και ανοίξουν τα μάτια μας.

Ρε που μπλέξαμε με τον κάθε άσχετο που την έχει δει κολιν μακρέι με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο..

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 5
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, papp0us είπε

Μιας και το πέτυχα σε παράθεση, μιας και το Ignore list δε μπορεί να με προστατεύσει ακόμα απο αυτές, ένα έχω να σου πω μονάχα.

Θα σε βόλευε να τους επικαλούμε "κατα το δοκούν" γιατι έτσι θα είχε έστω και ελάχιστη βάση η γνωστή σου παραίσθηση οτι έχεις ψήγμα της εμπειρίας και των δεδομένων που έχουν στη διάθεση τους, οι εκάστοτε αγωνοδίκες, και βγάζουν συμπεράσματα βασιζόμενοι σε αυτά, συν την απόλυτη γνώση των κανονισμών, την ώρα ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ απόφαση περιλαμβάνει και το πλήρες σκεπτικό τους, και όχι επειδή "έχω μπεί σε στροφή με 45km/h με το σαξόραλο και με πέταξε" ή το ιστορικό πλέον "κατεβαίνω μέγαρα με ένα αυτοκίνητο που δεν μπορώ να σου περιγράψω τώρα, αλλα είναι ακριβώς ίδιου σκεπτικού και ιδίων χαρακτηριστικών με το μονοθέσιο της φόρμουλα 1" ενώ φυσικά έχεις πλείστη εμπειρία οδήγησης με σλικ ελαστικά, και με υβριδικούς κινητήρες 1000 αλόγων.

Τι ξέρουν αυτοί;

Στο θέμα τώρα, εγώ το θεωρώ αγωνιστικό συμβάν, γιατι αυτό ακριβώς αποφάσισαν οι αγωνοδίκες, οπότε στα δικά μου μάτια δε σηκώνει συζήτηση.  Αν έχεις κάποια τοποθέτηση επι τουτου, κάντη, και βάλε κάποιον να την κάνει παράθεση μπας και τη δουμε και εμείς και ανοίξουν τα μάτια μας.

Ρε που μπλέξαμε με τον κάθε άσχετο που την έχει δει κολιν μακρέι με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο..

Kοιτα το αμαξι μου ειναι λιγο πανω απο τα 1000 αλογα, οχι βεβαια με υβριδικη μηχανη, αλλα μονο με κινητηρα εσωτετικης καυσης, αν ενδιαφερεσαι παμε μία στα Μεγαρα ή οπου αλλου θελεις να μου δειξεις την εμπειρια σου γεροντα! Σιγουρα δεν ειμαι ο Θεός Κόλιν, αλλα σε προσκαλω για μια ακομα φορα να με διδαξεις!

Η μοναδικη ερμηνεια που βγαινει απο αυτο που σου κοκκινισα ειναι: Μπεεεε! Γιατι μονο τα προβατα θα ετρωγαν ετσι αμασητο το κουτοχορτο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Φεττελ γράφω 😆

🤣🤣νομιζεις οτι δεν το διαβάζα????ρωταω για να κανω συγκριση...θα το γραψω αλλιως.ποσα GP εχει παραπανω το μοτερ του LECLERC???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...