Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χιτσκοκικό φινάλε!

Κρίμα που δεν είδαμε πιο σκληρή μάχη.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Η Πόπη θεωρεί οτι ο lewis στον προηγούμενη αγώνα ήταν εκτός δεκάδας... Πότε θα βάλουν σοβαρούς παρουσιαστές και όχι οπαδούς? 

SkySports για ενα φυσιολογικο GP.

Ωραιος αγωνας πολυ ενδιαφερον απο αποψη στρατηγικης αν και ο προηγουμενος ειχε περισσοτερο σασπενς. Δεν περιμενα το προσπερασμα απο seb στο τελος για το βαθρο.

Παμε για το πιο ωραιο Gp τελος του μηνα τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα για τη Red Bull και τον Max.

Ίσως κρατούσαν τη 1η θέση αν έκαναν στο καπάκι pit, ήταν στα 20sec τότε. Οριακό βέβαια, δε ξέρουμε.

Η Merc για κάποιο λόγο είναι dream team. Kεντάει και το τμήμα στρατηγικής.

Παρ'όλα αυτά ο Lewis μέσα στην ανασφάλεια.

Ο Max πολύ ώριμα το πήρε στο τέλος και το είχε "δει" όταν έγινε το pit.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Η Πόπη θεωρεί οτι ο lewis στον προηγούμενη αγώνα ήταν εκτός δεκάδας... Πότε θα βάλουν σοβαρούς παρουσιαστές και όχι οπαδούς? 

5 λεπτά πριν, kti23 είπε

SkySports για ενα φυσιολογικο GP.

Formula 1 tv subscription, εχει την μεταδοση απο skysports, βλεπεις οπου θελεις (pc, smartphone, tablet, amazon fire/android tv) και διαλεγεις οποιο in-car πλανο θελεις, οποια στιγμη θελεις. Ετσι πχ ειδα εγω την επαφη Leclerc-Bottas στην εκκινηση, που χαλασε τον αγωνα του Bottas.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να ακουτε την Ποπη.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, haHa είπε

Εκτός αν πιάνεις 4-5Mbps...😥

Κάθε ΣΚ που έχει αγώνα ρίχνω κατάρες να κλείσει η φωνή της, αλλά δεν πιάνει...

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, haHa είπε

Formula 1 tv subscription, εχει την μεταδοση απο skysports, βλεπεις οπου θελεις (pc, smartphone, tablet, amazon fire/android tv) και διαλεγεις οποιο in-car πλανο θελεις, οποια στιγμη θελεις. Ετσι πχ ειδα εγω την επαφη Leclerc-Bottas στην εκκινηση, που χαλασε τον αγωνα του Bottas.

Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα περισσότερο απο το οτι δεν το πήρα στην αρχή οταν είχε το 50% κάτω. Πριν δυο βδομάδες το πλήρωσα Full Price ,και πάλι θα βγάλει τα λεφτά του μέχρι το τέλος. Φαντάσου στη μισή τιμή απο την αρχή της σεζόν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Btw, 60+ sec πισω η Φερραρι. Τραγικο, δεν ξερω απο ποτε ειχαμε να το δουμε αυτο σε αγωνα χωρις προβληματα..

9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Εκτός αν πιάνεις 4-5Mbps...😥

Κάθε ΣΚ που έχει αγώνα ρίχνω κατάρες να κλείσει η φωνή της, αλλά δεν πιάνει...

Δεν ξερω με 4-5mbps, αλλα με 7-8mbps δουλευει μια χαρα.

9 λεπτά πριν, papp0us είπε

Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα περισσότερο απο το οτι δεν το πήρα στην αρχή οταν είχε το 50% κάτω. Πριν δυο βδομάδες το πλήρωσα Full Price ,και πάλι θα βγάλει τα λεφτά του μέχρι το τέλος. Φαντάσου στη μισή τιμή απο την αρχή της σεζόν.

Επαιζε και προσφορα με 12€(75%) για ολο το χρονο πριν την αρχη της σεζον:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/701179-f1-tv-pro-50-έκπτωση-τελοσ/?do=findComment&comment=57033052

Στις 15/2/2019 στις 8:40 ΠΜ, gatuso είπε

F1 TV Pro με 12 ευρώ... Δεν ξέρω αν θα ισχύει για πολλές ώρες ακόμα Απλά στο τέλος της αγοράς βάλτε τους κωδικούς F1TV50 F1TV25 F1TV20 F1TV15 F1TV10 και είστε έτοιμοι 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Θα ακούμε τον αγγλικό ύμνο σε καμμιά απονομή στον στίβο και θα περιμένουμε καπάκι και τον γερμανικό. 🤪

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ @haHa, έχεις κανένα addon - κρυφό εργαλείο και βρίσκεις τοσο παλιά μηνύματα; :P

Πάντως στο twitter έχει μερικές ωραίες αλληλοεπιδράσεις μεταξύ f1 και Motogp.

Και η cosmote tv πάντως έχει συμπαθητικές μεταδόσεις. Το f1 tv pro με νευρίασε γιατί στο κινητό δεν έχεις έλεγχο Mb και σου τρώει άπειρα data! Μια φορά είδα qualify και αυτό όχι full (δλδ στα κενά το έκλεινα) και μου έφαγε 2,5gb...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, haHa είπε

Εχασε κομματι της μπροστινης αεροτομης(στο δεξι μερος) επειδη εκανε λαθος ο Λεκλερκ και τον χτυπησε. Μετα απο αυτην την επαφη, τελειωσε ο αγωνας του.

2 ώρες πριν, haHa είπε

Στην ευθεια στριμωξε τον Bottas, τον τρακαρε και του εσπασε την αεροτομη.

Με Λεκλερκ ηταν, το εβλεπα απο το incar πλανο του Vettel.

Καμια σχεση με οτι ο Bottas εστριψε στην αριστερη ροδα του Λεκλερκ:

2 ώρες πριν, eliasjuve είπε

Μπομπόττας στρίβει στην αριστερή πίσω ρόδα του Λεκλέρκ.  

Το αντιθετο μου φαινεται οτι εγινε: Στην ευθεια ακριβως πριν την στροφη, ο Λεκλερκ στριβει προς τον Bottas και τον χτυπαει , σπαζοντας του την αεροτομη και καταστρεφοντας του τον αγωνα.

https://streamable.com/y3v2v

ezgif-1-c959992abb65.gif

Φθηνα την γλυτωσε χωρις ποινη ο Λεκλερκ, αχρειαστο λαθος και κακο racing να τρακαρεις τον αντιπαλο σου σε ευθεια.

-------------------------------------

19 λεπτά πριν, greg4 είπε

Ρε συ @haHa, έχεις κανένα addon - κρυφό εργαλείο και βρίσκεις τοσο παλιά μηνύματα; :P

Απλα κανω google search αντι να χρησιμοποιω το ψιλοαχρηστο search του φορουμ! :P

Google search: F1 tv pro 12 ευρω site:www.insomnia.gr

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ο Sainz κοντεύει να περάσει τον Gasly στο πρωτάθλημα των οδηγών...

Αν στην Red Bull μαζί με Max ήταν ο Ricciardo η Red Bull θα ήταν άνετα δεύτερη στο κατασκευαστών και με μικρή διαφορά από Mercedes..

Δημοσ.

Ευτυχώς δικαιώθηκε η "στρατηγική" μου να πάω θάλασσα για μπάνιο και να μην κάτσω να δω το πουλέν να πηγαίνει σε ράγες και τον παναθηναϊκό της Φόρμουλα 1 να κάνει καρουσέλ 1 γύρο πίσω σχεδόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...