Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στους 2 τελευταίους γύρους ίσως είναι πίσω από τον Max αλλά είναι άλλο πράγμα να φτάσεις και άλλο να περάσεις 

Αν τον φθασει, θα περασει ευκολα, μιας και θα εχουν τρελη διαφορα στα ελαστικα. Το θεμα ειναι καλυπτεται η διαφορα, πιστευα οχι, αλλα ο Χαμ αυξησε τον ρυθμο του και φαινεται οτι θα τον περασει. Τρομερη μαχη!

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω οτι η Mercedes έκανε το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να κάνει με βάση το οτι τα hard του Hamilton τα ρήμαξε στο ντου που έκανε+ την έξοδο. Λογικά πάλι δε θα τον φτάσει, ή οταν τον φτάσει δε θα έχει χρόνο ή λάστιχα να τον περάσει. Το θεωρώ καλή ιδέα, και θα ηταν ακόμα καλύτερα αν είχαν τσιμπήσει με την Redbull και ειχαν κάνει και αυτοί pit stop αλλα δεν :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hawk_K είπε

Μα τον αναγκάζουν τον Μαξ να προσπαθεί για το 1:19:9- 1:19:8, ρυθμό που δεν είχε πριν άρα τα φθήρει περισσότερο. Για εμένα σωστή στρατηγική ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Και πριν τον πιεζαν και εφθειρε τα ελαστικα του.
Αλλα απο οτι φαινεται, ηδη εχασαν πολυ τα ελαστικα του Μαξ, ηρθε το cliff. Γυρναει πολυ πιο αργα, δεν θα μπορεσει να κρατηθει μπροστα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυρναει πιο αργα απο τον Λεκλερκ ο Μαξ, τελειωσαν τα ελαστικα του. 2,5 δευτερα πιο αργος απο τον Χαμ, δεν εχει ελπιδα.

Μπραβο στην Μερσεντες και στον Χαμ!

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

ασύλληπτη διαφορά Mercedes/Redbull με τις άλλες ομάδες σε αυτή την πίστα. Επίσης δεν ξέρω ειλικρινά τι γίνεται με αυτό το χάλι του γκασλί.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε

Η κίνηση της Mercedes ήταν τέλεια. 

Από κάθε άποψη.

Είναι, το κλάμα δε το γλυτώσαμε ωστόσο.

Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αποκλείεται να κρατάει λάστιχο... Πότε περιμένει να πιέσει όταν θα έχει ο ham DRS? 

Tyres are dead λέει..

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...