sstratos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Εγω δεν βλεπω καν εκκινηση !! Δειχνει αρης-οφη ! 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται ότι θα είναι απολαυστικό. Πιθανότητες να υπηρχαν εντολές προς Λε Κλερκ (δλδ να αφήσει Φέτελ να περάσει στην εκκίνηση), υπάρχουν ή ...too risky? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από TheGrisGrisMan
sstratos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, TheGrisGrisMan είπε Μου φαίνεται ότι θα είναι απολαυστικό. Πιθανότητες να υπηρχαν εντολές προς Λε Κλερκ, υπάρχουν ή ...too risky? Μαλλον φανηκε η απειρία του στις εκκινησεις απο pole potition 1
Diinekis21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, TheGrisGrisMan είπε Μου φαίνεται ότι θα είναι απολαυστικό. Πιθανότητες να υπηρχαν εντολές προς Λε Κλερκ, υπάρχουν ή ...too risky? Αυτοκτονικό στην εκκίνηση και δε θα έδιναν τέτοια οδηγία 1
Μάκαρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Μου φαίνεται ότι θα είναι απολαυστικό. Πιθανότητες να υπηρχαν εντολές προς Λε Κλερκ, υπάρχουν ή ...too risky? Ειπαν οτι προς το παρων δεν υπαρχουμ εντολες.
~mxls~ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Πέρασε. Δεν γίνεται εντωμεταξύ να δώσουν οδηγίες από τόσο νωρίς να κόψει. 1
Μάκαρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Αν κρατησει αυτο το ρυθμο για ολη τη χρονια ο μικρος νομιζω θα εχουμε αλλαγες στον No. 1 οδηγο της Ferrari.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα