Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με ένα ιδανικό laptop η desktop το οποίο θα είναι κατάλληλο για προγραμματισμό.τι λειτουργικό να προτιμήσω?Laptop η desktop?ιδανικο μεγεθος οθονης ?διαθετω μέχρι 1000 ευρώ αλλα εάν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με παραπάνω μπορεί να γίνει υπέρβαση...

Επεξ/σία από Donfear
Δημοσ.

Για να σε βοηθησω να παρεις τις απαντησεις που θες, πανω σε τι ακριβως θες να κανεις προγραμματισμο; Αλλες απαιτησεις εχει πχ ενα mobile app και αλλες ενα 3D game. Τι μηχανημα εχεις μεχρι τωρα, σε ποια σημεια σε ικανοποιησε και που θα ηθελες κατι παραπανω; Θα το δουλευεις κυριως στο δρομο ή σε γραφειο/σπιτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2019 στις 4:06 ΜΜ, asmilon είπε

Για να σε βοηθησω να παρεις τις απαντησεις που θες, πανω σε τι ακριβως θες να κανεις προγραμματισμο; Αλλες απαιτησεις εχει πχ ενα mobile app και αλλες ενα 3D game. Τι μηχανημα εχεις μεχρι τωρα, σε ποια σημεια σε ικανοποιησε και που θα ηθελες κατι παραπανω; Θα το δουλευεις κυριως στο δρομο ή σε γραφειο/σπιτι;

Το μηχάνημα που έχω δεν το υπολογίζω κάν είναι ένα λαπτοπ με 2 gb ram 3 ετιας το οποίο αγκομαχάει για τα βασικά...αλλά επειδή πρόσφατα ξεκίνησα να σπουδάζω θέλω κάτι καλύτερο σίγουρα...Java και C++ βασικά θα δουλεύω με αυτό το pc δεν το θέλω για κάτι άλλο ούτε gaming ούτε τιποτα...μονο σπίτι θα το χρησιμοποιώ...

Επεξ/σία από Donfear

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...