Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, dimoskoutr said:

Καμιά ειρωνεία, το αντίθετο...είπα ότι τελικά κάνει μόνο για 720p/60fps/max...Δεν ενοχλούμαι μην σκας...για average 60fps λέω και δεν έχω κάτι να προσθέσω...στο τέλος θα μας πείτε ότι χρειαζόμαστε 1080ti για 1080p/60fps/max...ότι πιστεύει ο καθένας, εγώ μυαλό σε οποιονδήποτε άλλο δεν προσπαθώ να βάλω...μην σας φταίει η nvidia μετά όμως που πιάνει κ@λους...γιατί φτάσαμε να ακούμε και ότι για mid range κάρτα στα 350+ ευρώ είναι φυσιολογική τιμή και ότι όποιου του φαίνονται πολλά ακόμη και τα 250 για κάρτα να αλλάξει χόμπυ...

Προφανώς φαίνεσαι ενοχλημενος και συνεχίζεις και την ειρωνεία. Παμε άλλη μια. Όσο και να ειρωνεύεσαι η καρτα για 1080p 60 max δεν κάνει. Ούτε καν για average. Θέλει παραχωρήσεις σε πλειάδα τίτλων. Καταρχάς Όλα ανεξαιρέτως τα game της ubisoft στα οποία 30αριζει εκτός από το Division που 40αριζει. Επίσης ακόμα και το 60αρι average τι ακριβώς σημαίνει? Ας πούμε στο Witcher 3 υπάρχουν περιοχές που είσαι καρφωμένος στα 70 και αλλες που είσαι στα 50. Και μιλάμε για game 3ετιας

Αυτο που λέω με λίγα λόγια είναι πως η κάρτα δεν κάνει για να τα κουμπώνεις όλα ultra preset και να είσαι σίγουρος ότι στο 90% των τίτλων θα 60αριζεις. Θες 1070 για αυτή τη δουλειά. 

Από εκεί και πέρα τα άλλα από το κεφάλι σου τα εβγαλες. Ούτε να αλλάξεις χομπυ σου είπα ούτε να αγοράσεις 1080ti. Και δεν εχει και σημασία τι σου λέω εγώ, τα bench με βγάζουν σωστο και εσένα λαθος. Επίσης η 1060 δεν είναι καν mid range καρτα ασχετα το ποσό κοστίζει. Το καταλαβαίνεις ότι ήταν mid range όταν βγήκε, 3 χρόνια πριν? Λογικό ειναι να μην τραβάει άλλο. Σε άλλες εποχές που υπήρχε ανταγωνισμός μετά βίας entry level θα ήταν η midrange 3ετιας

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, strawman είπε

Προφανώς φαίνεσαι ενοχλημενος και συνεχίζεις και την ειρωνεία. Παμε άλλη μια. Όσο και να ειρωνεύεσαι η καρτα για 1080p 60 max δεν κάνει. Ούτε καν για average. Θέλει παραχωρήσεις σε πλειάδα τίτλων. Καταρχάς Όλα ανεξαιρέτως τα game της ubisoft στα οποία 30αριζει εκτός από το Division που 40αριζει. Επίσης ακόμα και το 60αρι average τι ακριβώς σημαίνει? Ας πούμε στο Witcher 3 υπάρχουν περιοχές που είσαι καρφωμένος στα 70 και αλλες που είσαι στα 50. Και μιλάμε για game 3ετιας

Αυτο που λέω με λίγα λόγια είναι πως η κάρτα δεν κάνει για να τα κουμπώνεις όλα ultra preset και να είσαι σίγουρος ότι στο 90% των τίτλων θα 60αριζεις. Θες 1070 για αυτή τη δουλειά. 

Από εκεί και πέρα τα άλλα από το κεφάλι σου τα εβγαλες. Ούτε να αλλάξεις χομπυ σου είπα ούτε να αγοράσεις 1080ti. Και δεν εχει και σημασία τι σου λέω εγώ, τα bench με βγάζουν σωστο και εσένα λαθος. Επίσης η 1060 δεν είναι καν mid range καρτα ασχετα το ποσό κοστίζει. Το καταλαβαίνεις ότι ήταν mid range όταν βγήκε, 3 χρόνια πριν? Λογικό ειναι να μην τραβάει άλλο. Σε άλλες εποχές που υπήρχε ανταγωνισμός μετά βίας entry level θα ήταν η midrange 3ετιας

Ούτε ενοχλημένος είμαι που πιστεύεις ότι πιστεύεις, ούτε ειρωνεύομαι αλλά δεν με αφορά αν το καταλαβαίνεις ή όχι. Ευτυχώς τέτοια δεν με απασχολούν ιδιαίτερα...Πάντως εγώ που παίζω medium-high (τα περισσότερα προς high) 1080p με την 570 περίπου 55fps μάλλον όνειρα βλέπω...Όσο για τα υπόλοιπα τίποτα δεν έβγαλα από το κεφάλι μου, απλά δεν αναφέρθηκα σε σένα ότι τα είπες... Δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα... Κάνε μια αναδρομή στο θέμα και θα καταλάβεις... Τεσπα ο καθένας ότι πιστεύει είπαμε... Ακούσαμε και την 1060 low end...Με το καλό και 3050ti ή όπως αλλιώς θα λέγεται με 350 να πούμε και μπράβο... Βρε αν η navi φτάνει σε επιδόσεις εκεί στην 2060, έχει να πέσει φαπα με τέτοιες τιμές που θα πάει σύννεφο... Άντε να κοιμηθούμε κιόλας... Κουράστηκα. :-)

Και ένα μες τη νύστα μου, ρίξε και ένα crysis να γονατίσει και η 1070 στα 1080p σε ορισμένα σημεία... Κάτω από 60 για πλάκα...ε και αυτή ούτε καν mid range δεν είναι με την δική σου λογική... Παιχνίδι 5 χρόνων και... Τα σέβη μου και καλή συνέχεια...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα τα πραγματα και οποιος θελει βγαζει τα συμπερασματα 

Επεξ/σία από weros
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 7:54 ΜΜ, Phoenix4 είπε

Με διαψεύδει η εξέλιξη τιμής στο skroutz ; Πως με διαψεύδει ;

Ας πιάσουμε την 2ερη δημοφιλέστερη 1060 στην Ελληνική αγορά σύμφωνα με το skroutz που επικαλείσαι, την MSI 1060 3GB Gaming X 3G, μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις

https://www.skroutz.gr/s/9642913/MSI-GeForce-GTX1060-3GB-Gaming-X-3G.html

Yn2lN73.png

Σύμφωνα με το skroutz πριν από 24 μήνες (Γενάρης του 2017) η μέση τιμή της κάρτας ήταν στα 288€ ευρώ, ύστερα από 6 μήνες ανέβηκε και πήγε στα 319€, μετά έπεσε για λίγο στα 295€ και 2/3 μήνες ήταν στα 350€.

Τους τελευταίους 6 μήνες η μέση τιμή της είναι στα... 288€ ευρώ. Ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια στα 288€ και τελικά κατέληξε ξανά στα 288€, ο ορισμός της ειρωνείας ! Αντί να πέφτει παραμένει σταθερά στην ίδια τιμή και μιλάμε για ~300€ ευρώ για GPU στο 2019 και 1080p. 1080p.

Οπότε τελικά δεν με διαψεύδει η 'εξέλιξη τιμής'' αλλά αντιθέτως επιβεβαιώνει και τα λεγόμενα μου και των υπολοίπων στο νήμα.

Edit: Το MSRP της προηγούμενης γενιάς δυόμιση χρόνια πριν

1060 3G 199$
1060 6G 249$
1070 8G 379$

60άρα έχει το ίδιο MSRP με την 70αρα... με λιγότερη μνήμη.

Πως ειναι δυνατον να βαζετε το ΣΚΡΟΥΤΖ σαν ορο συγκρισης οταν τα ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ κανουν απατεωνιες με τα μεταφορικα και επισης αν δεν κανουν ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ κομματι και το πουλανε ξεφτιλα για να το ξεφορτοθουν και αυτο χαμηλονει το μεσω ορο τιμης!!! Εγω προσωπικα δεν προτινω τετοιες πρακτικες για να δω τιμες!!! Μεγα Λαθος!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έστειλα μια 1070 για RMΑ (κάτι καμμένα ledακια είχε 😛 ) και μου γυρνάνε πίσω μια 2060...........να χαρώ ή να στεναχωρηθώ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lavazutra είπε

έστειλα μια 1070 για RMΑ (κάτι καμμένα ledακια είχε 😛 ) και μου γυρνάνε πίσω μια 2060...........να χαρώ ή να στεναχωρηθώ?

Να χαρεις γιατι ειναι πολυ καλυτερη της 1070(σε επιδοσεις παιζει μεταξυ 1070ti και 1080).

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Να χαρεις γιατι ειναι πολυ καλυτερη της 1070(σε επιδοσεις παιζει μεταξυ 1070ti και 1080).

εννοείται! πως και πως την περιμένω. Από ότι μου είπαν θα ειναι η windforce σειρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...