Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bluesattack είπε

Ρε μου καταντησαμε .350  η μεσαια καρτα.Μετα γινεσαι κονσολακιας η οχι :P

Βάλε και τον Core i9 😂😂

• Like 1
Δημοσ.

Αχ βρε AMD...πόσο θέλω να κάνεις στην Nvidia αυτό που κάνεις στην Intel το τελευταίο χρόνο!!! Τους χρειάζεται και με το παραπάνω...

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ θα έχει πάνω απο 400ευρώ Αν ήταν στα 300 ευρώ η τιμή,κάτι θα μου έλεγε ως πρόταση,αλλά έτσι όπως είναι δεν με πείθει σε τίποτα,είναι ίσως η πρώτη φορά εδω και χρόνια που περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα δείξει απο νέες GPU η AMD.🗽

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Εδώ θα έχει πάνω απο 400ευρώ Αν ήταν στα 300 ευρώ η τιμή,κάτι θα μου έλεγε ως πρόταση,αλλά έτσι όπως είναι δεν με πείθει σε τίποτα,είναι ίσως η πρώτη φορά εδω και χρόνια που περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα δείξει απο νέες GPU η AMD.🗽

καλα ευρωπη κατο απο 450 δεν θα τη δουμε παντα στη τιμη ειναι φοροι και αλλα πολλα 

3 ώρες πριν, Phoenix4 είπε

Είναι 349$ το MSRP χωρίς ΦΠΑ και με το δικό μας το 24% (+70 ευρώ) πάει άνετα 420 + χωρίς να υπολογίσουμε το Ευρωπαϊκό καπέλο που έχουν όλα τα προϊόντα + ότι όταν έχεις σκοπό να σκάσεις +400 ευρώ για μία gaming GPU θα δώσεις το +20 ~ ευρώ να αγοράσεις μία καλή υλοποίηση... άνετα 450 στο νερό.

450 για 1080p στο 2019, ε μας φτύνουν και λέμε και ευχαριστώ.

σωστα φιλος μονο σε κανενα χρονο θα τη δουμε 350 απλα πας κανεις αγορα 1070τι θα φτασει να κανει 350 ευρω και με 8gb για δυο χρονια ανετα 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Mid-range είναι η κάρτα(TU106), καμία σχέση με entry-level. Entry-level είναι μια GT1030(GP108).

x02(GTX1080Ti/RTX2080Ti) = High-end

x04(GTX1080/RTX2080) = Performance

x06(GTX1060/RTX2060) = Mid-range

x07/08(GT1030/GTX1050) = Entry-level

Τα λες αυτά σαν να ξεχνάς πόσο είχε η σειρά 60 πολύ πρόσφατα . Είχαν πολύ κάτω από 300€ αναλογικά .

Τις 50 τις είχαμε για τα PC των συγγενών που δεν παίζουν παιχνίδια .

Οι τιμές είναι ΠΟΛΥ πάνω από το μέσο όρο . Οι nvidia κάρτες έχουν ακριβύνει πιο πολύ από κινητά ,επεξεργαστές ,αμάξια ,σπίτια ,χρυσό κτλ κτλ .

Αυτή η τιμή δεν είναι αποδεκτή .

Τι να το κάνω αν αποδίδει σαν 980 αν η τιμή είναι πλέον παραπλήσια .

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν παίζεις μπάλα εντελώς μόνος στο στην αγορά.. 

Πρέπει να γίνει κάτι από την μεριά των κόκκινων γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα μελλοντικά. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, eliasjuve είπε

349$ mid-tier; 

Ας ανάψω τον φούρνο να ψήσω μια Radeon.

Προ φόρων και τελωνείων . 

• Like 2
Δημοσ.

Νταβατζιλιδικες εταιριες που ξεσκιζουν τους drivers σε καθε update μονο και μονο για να πουλανε καινουργια μοντελα να τις χαιρεστε!!!! AMD power και ξερο ψωμι!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...