Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Donacgreece είπε

Συγνώμη αλλά δε θα πάρω. Έχουμε 2019 και ακόμη εκεί στα 6GB. Όταν καρτούλες που κοστίζουν λιγότερο από 200€ έχουν 8.

Και είναι και 40% πιο αργές..Τα 6GB είναι υπεραρκετά για 1080P που προορίζεται αυτή η κάρτα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Εγώ θα περιμένω να δω και κανένα benchmark σε tensorflow. Τα αποτελέσματα των rtx2080ti και 2070 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αλλά ακόμα οι κάρτες αυτές είναι απλησίαστες για εμένα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και είναι και 40% πιο αργές..Τα 6GB είναι υπεραρκετά για 1080P που προορίζεται αυτή η κάρτα.

1080p gaming στα 400 ευρώ είναι πολύ... βλέπω καλύτερη λύση την rx 590 με 300...και ας μην έχω RT.

• Like 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, compuholic είπε

Καλά αυτό το πέτσινο μπουφάν που φοράει πάντοτε ο τύπος μου φαίνεται κάθε φορά κάπως. Ακόμα και καλοκαίρι με 50 βαθμούς ο ίδιος (μάλλον θα έχει κρυφή ψύξη με ανεμιστήρια από 2080 CEO edition!)

Πάντως αν ισχύει η διαφορά επιδόσεων τότε δεν υπάρχει λόγος για αγορά 1060 ούτε για μεταχειρισμένη με τις τιμές που την δίνουν.

Man's no hot 😅

Οπως λεει και το άσμα 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι για σήμερα. Να θυμίσω ότι υπάρχουν παίκτες που δεν αλλάζουν κάθε χρόνο κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Donacgreece είπε

Είναι για σήμερα. Να θυμίσω ότι υπάρχουν παίκτες που δεν αλλάζουν κάθε χρόνο κάρτες.

Όταν φτάσουν τα παιχνίδια(Στην πλειοψηφία τους) να ζητάνε 8GB για 1080P, κάρτες σαν την RTX2060 και την RX590 θα 'ναι για πέταμα.

Δημοσ.

Παλι καλα που intel/nvidia δεν ειναι μονες στην αγορα γιατι ολοι θα βολευομασταν με Pentium! 

Αντε να δουμε τι ετοιμαζει και η AMD...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είδα ότι σβήστηκε το σχόλιο μου περί ανακρίβειας του RTX requirement για Core i9..Τα επίσημα απ' την εταιρεία..

Battlefield V Minimum System Requirements For DXR Ray Tracing

• GPU: NVIDIA GeForce RTX 2070
  • CPU: Intel Core i5 8400 / AMD Ryzen 5 2600
  • RAM: 12GB
  • OS: 64-bit Windows 10, with October 2018 Update (version 1809, or newer)

Battlefield V Recommended System Requirements For DXR Ray Tracing

• GPU: NVIDIA GeForce RTX 2080
  • CPU: Intel Core i7 8700 / AMD Ryzen 7 2700
  • RAM: 16GB
  • OS: 64-bit Windows 10, with October 2018 Update (version 1809, or newer)
Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

1080p και 500 ευρώ ;

Δημοσ.

Με βάση τον πληθωρισμό, σωστή τιμή έχει (όταν φτάσει 400-450). Απλά για τα Ελληνικά δεδομένα είναι 1/2 μισθός.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όταν φτάσουν τα παιχνίδια(Στην πλειοψηφία τους) να ζητάνε 8GB για 1080P, κάρτες σαν την RTX2060 και την RX590 θα 'ναι για πέταμα.

Καλά να σου θυμίσω μερικά χρόνια πριν που ξ AMD έδινε στις τότε 7970 4gb οι οποίες ακόμη και τώρα παίζουν αξιοπρεπές. Και η Nvidia στην ίδια κατηγορία τιμής μας έδινε 2gb. Οι οποίες πλέον είναι κατά πολύ χειρότερες από τις 7970. Ναι υπάρχει κόσμος ακόμη πολύ παίζει σε αυτές τις κάρτες. Δεν είναι όλοι tech Hunters όπως εμείς. 

"Η παλιά μου 7970 με τον παλιό μου 8350 στέκεται μια χαρά σήμερα αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις".

Έδωσε 6gb στις 1060 οκ δεκτών. Σε αυτή τη γενιά έπρεπε να πάει στα 8 τέλος. Τώρα αν αγαπάτε εταιρείες και όχι τη τσέπη σας πάλι δεκτό.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...