Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Σκουρόχρωμο λέγοντας; Λογικά εννοεί αν βλέπεις το ghosting όταν το κουνάς λόγω του FALD..
ROG-X Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Για ποιόν λόγο; Για το FALD.
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Λογικά εννοεί αν βλέπεις το ghosting όταν το κουνάς λόγω του FALD.. Μα προφανώς με σκουρόχρωμα θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή δεν θα έχει καθόλου Blooming Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr2
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Μα προφανώς με σκουρόχρωμα θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Μάπα, ολετήρας των visuals 🤣
ROG-X Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μα προφανώς με σκουρόχρωμα θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν λεω για ghosting αλλα για το haloing...υπαρχει βελτιωση ? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως έχω ξενερώσει με το μαύρο των περισσότερων οθονών, μόνο FALD και OLED..Μπας και μου την βαρέσει και χτυπήσω κάνα 65άρι OLED και γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο γιατί 2600 για την μίζερη βουβουζέλα της Asus δεν παίζει να δώσω. Θέλει φίλος μου να χτυπήσει το Aorus AD27QD 144Hz/IPS με Freesync που όμως δουλεύει το G-String απ' ότι διαβάζω στα fora. Το βλέπω πολύ μπόμπα για τα λεφτά του.
Arkin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Να το πάρει το gsync δουλεύει στην πλειοψηφία των freesync monitors κάτι αρκετά παλιά έχουν μερικά θέματα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά από τα κανονικά gsync και μεγάλο πλεονέκτημα ότι κουμπώνεις πάνω και AMD κάρτα ενώ στα gsync monitors σε δένει η Nvidia.
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Πάντως έχω ξενερώσει με το μαύρο των περισσότερων οθονών, μόνο FALD και OLED..Μπας και μου την βαρέσει και χτυπήσω κάνα 65άρι OLED και γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο γιατί 2600 για την μίζερη βουβουζέλα της Asus δεν παίζει να δώσω. OLED ότι καλύτερο, αλλά ούτε freesync ,oύτε hz, κίνδυνο burn in Αφήστε την πανωλεθρία του Μιλάνου, δεν κάνουμε challenge εδώ Τέλος το offtopic απο εμένα, ανοίξτε αν θέλετε νέο topic για αυτά 2
ROG-X Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) AHVA 1440P 144HZ ποτε ξανα...το έδωσα και γλύτωσα. Θελω να δω 4Κ AHVA καποια στιγμη... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και το VA σάπιο μαύρο έχει..Καλύτερο από IPS μεν, αλλά δεν..Μόνο με FALD γίνεται δουλειά στις LCD με τα γνωστά θέματα(Halo κλπ) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από Psycho_Warhead
Inler Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Τελικά με Nvidia gpu στο freesync C24FG73 χρειάζεται Display Port 1.4 ή κάνει και το 1.2;
LIGHT1NG Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, Inler είπε Τελικά με Nvidia gpu στο freesync C24FG73 χρειάζεται Display Port 1.4 ή κάνει και το 1.2; λογικά κάνει το θέμα είναι να έχεις τα latest drivers.
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Πρώτο boot με RTX 2060 και το gsync δεν δούλευε με τίποτα παρόλο έκλεισα και ξανάνοιξα μέσω control panel πόσες φορές. Με ένα restart έστρωσε και πλέον κάθε φορά ανοίγει και είναι όλα πένα. Δεν έχω ιδέα τι έφταιγε πρώτη φορά πάντως. Παίζω μερικές μέρες και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό θέμα. Αυτά για όποιον τυχόν ενδιαφερόταν για το συγκεκριμένο monitor. Acer XF270HUA. Καιρός ήταν να το υποστηρίξει επιτέλους η Nvidia. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα έναν ακόμα λιγότερο λόγο για αγορά κάρτας AMD. Ελπίζω να προσφέρει λίγο ανταγωνισμό με Navi γιατί αυτό το μονοπώλιο μόνο κακό μας κάνει... (βλέπε τιμές RTX σειράς)
noFEARgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Σε κατω απο 200 ευρω μια χαρα φαπες ριχνει η amd στην nvidia, ουσιαστικα μονοδρομος ειναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα