Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσείς που δοκίμασατε, η διαδικασία είναι η ίδια με του gsync; 

Εννοώ v sync: on στο control panel και μέσα στα παιχνίδια vsync off, με cap 2-3 fps κάτω από το refresh rate; 

Η θέλει τίποτα άλλο; (δεν είχα freesync monitor ποτέ μου) 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εσείς που δοκίμασατε, η διαδικασία είναι η ίδια με του gsync; 

Εννοώ v sync: on στο control panel και μέσα στα παιχνίδια vsync off, με cap 2-3 fps κάτω από το refresh rate; 

Η θέλει τίποτα άλλο; (δεν είχα freesync monitor ποτέ μου) 

Ενεργό το gsync και το Freesync από την οθόνη και vsync μέσα στο παιχνίδι ή rtss με cap στα 60 75 144 ανάλογα το monitor. Θα δοκιμάσω και crs να δω αν μπορώ να αλλάξω και το range. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ενεργό το gsync και το Freesync από την οθόνη και vsync μέσα στο παιχνίδι ή rtss με cap στα 60 75 144 ανάλογα το monitor. Θα δοκιμάσω και crs να δω αν μπορώ να αλλάξω και το range. 

Το v sync του παιχνιδιού καλύτερα να είναι off, ειδικά αν έχεις gsync - free sync

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Το v sync του παιχνιδιού καλύτερα να είναι off, ειδικά αν έχεις gsync - free sync

Σε gsync ξέρω ότι είναι έτσι. Απλά επειδή εδώ περιπλέκεται και το freesync ρωτάω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Ο φίλος firepc έγραψε ότι με off έχει stuttering tearing κτλ γενικώς δεν έπαιζε καλά ενώ με on gsync vsync στο παιχνίδι έτρεχε άψογα συνεχώς. Ίσως έφταιγε το παιχνίδι που έπαιζε? Όπως και να έχει θα τεστάρω αρκετά παιχνίδια σύντομα και θα αναφέρω τι γίνεται ακριβώς περιμένω το καλώδιο. 

Δημοσ.

Οταν εχεις nvidia καρτα και Gsync οθονη τοτε το κλεινεις το Vsync απ το παιχνιδι

Στη δικια μας την περιπτωση που εχουμε nvidia καρτα και freesync οθονη τοτε πρεπει να ανοιξεις το Vsync

• Like 1
Δημοσ.

Στο δικο μου Aoc q3279vwf ενω τυπικα ολα δειχνουν σωστα στην πραξη πουθενα δε δουλευει το gsync. ουτε στο τεστερ της nvidia Ουτε και στα παιχνιδια βεβαια. Και μαλιστα ενεργοποιηθηκε μονο του αυτοματα . Αν καποιος το καταφερε στο συγκεκριμενο μονιτορ ας το αναφερει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, firepc είπε

Οταν εχεις nvidia καρτα και Gsync οθονη τοτε το κλεινεις το Vsync απ το παιχνιδι

Στη δικια μας την περιπτωση που εχουμε nvidia καρτα και freesync οθονη τοτε πρεπει να ανοιξεις το Vsync

Και στο control panel και στο παιχνίδι;

σίγουρα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Και στο control panel και στο παιχνίδι;

σίγουρα; 

Στο παιχνιδι.

Στο control panel κανεις μια φορα enable gsync και τελος

Δημοσ.

Εφοσων μιλάμε για gsync δεν θα έπρεπε να ισχύει ότι σε gsync οθόνη; 

Δηλαδή:

control panel vsync on

Στο παιχνίδι vsync off και

Cap limit 2fps κάτω από τα hz της οθόνης 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Εφοσων μιλάμε για gsync δεν θα έπρεπε να ισχύει ότι σε gsync οθόνη; 

Δηλαδή:

control panel vsync on

Στο παιχνίδι vsync off και

Cap limit 2fps κάτω από τα hz της οθόνης 

Αυτο περιμενα και γω, αλλα δεν με δουλευει ετσι.

Δουλευει μονο με τον τροπο που εγραψα πιο πανω.

Παντως αν καποιος βρηκε/το κανε καπως αλλιως ας το πει. Θα χαρω να το διαβασω

Δημοσ.
Στις 19/1/2019 στις 1:15 ΠΜ, tetes3e είπε

Δούλεψε μια χαρά στο monitor μου. Δοκίμασα 4-5 games όλα καλά. Με HDMI δεν μου εβγαζε καν την επιλογή, με display port v1.2 την εμφάνισε.

Καταγραφή.JPG

πολυ καλα νεα . λογικα θα παιζει με αυτον τον τροπο και η tv μου samsung Q6 led 55" που λεει οτι ειναι free sync . αν μπορεις στειλε μου ενα λινκ με το display  port  v1.2  που εχεις 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, firepc είπε

Αυτο περιμενα και γω, αλλα δεν με δουλευει ετσι.

Δουλευει μονο με τον τροπο που εγραψα πιο πανω.

Παντως αν καποιος βρηκε/το κανε καπως αλλιως ας το πει. Θα χαρω να το διαβασω

Οπότε vsync on στο παιχνίδι και vsync default στο control panel; 

Και εφοσων θέλει vsync on στο παιχνίδι άρα δνε χρειάζεται και frame cap ;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, firepc είπε

Λοιπον απο το control panel εβαλα μολις vsync on και στο παιχνιδι με κλειστο ή ανοιχτο το vsync δουλευει παλι

Δουλευει εννοεις το gsync; 

44 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

πολυ καλα νεα . λογικα θα παιζει με αυτον τον τροπο και η tv μου samsung Q6 led 55" που λεει οτι ειναι free sync . αν μπορεις στειλε μου ενα λινκ με το display  port  v1.2  που εχεις 

Έχει displayport η TV; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...